New body-art

Følg bloggen min på facebook HER

 

 

Altså wow… Er såååååå fornøyd altså, dere! En session til så er den ferdig. Ble også positivt overrasket da det faktisk ikke var så vondt heller, så synes at timen gikk veldig bra…. Utenom at jeg drakk alt for lite den dagen, og allerede var påkjørt etter intensiv trening. I blant må man lære på den harde måten, så neste gang gjør jeg ikke dette om igjen, hah! Men dette er resultatet etter i underkant av 3 timer under nåla, helt fantastisk hva litt blekk kan gjøre med en kropp. Synes den passer kroppen min veldig godt og fremhever det man vil framheve og kanskje gjør så jeg ser litt smalere ut faktisk. Jeg er uansett så glad jeg valgte å gjøre dette, og skal nok gjøre noe i samme gaten bare med en annen blomst på andre siden, kan du gjette hvilken blomst?

Hva synes du om tatoveringer?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Nytt i samlingen + tatoveringstime

Følg bloggen min på facebook HER

Litt sen oppdatering fra forrige helg… men.

I november bestilte jeg disse hvite små Rosendahl Soft Grand Cru skålene fordi jeg ville ha de til julebordet for å servere mat i… Men den gang ei, for de kom ikke før på fredag forrige uke, haha! Den som venter på noe godt osv…

Lørdagen ble brukt på å være med jentene og Damon fikk være med! Utrolig fin dag i sola nok en gang. Så dro jeg hjem igjen med han og dro tilbake, vi bestilte god mat og hadde det gøy! Heldig som har en så fin vennegjeng.

På søndag var det både valentines day og morsdag(i Norge), så jeg lagde en skikkelig god middag bare til meg fordi jeg rett og slett fortjente det, haha! Jeg var ganske sliten etter uka, men tenkte at jeg skulle unne meg noe uansett. Ellers ble det en hviledag foran tven på meg, siden jeg er jo ganske så singel haha!

Ny uke – nye muligheter. Startet uka med to dager med trening i 2 timer, fordi på denne uken skulle jeg tatovere meg så da må jeg ha pause fra treningen til skorpen har falt av. Kommer selvfølgelig til å vise bilde, men det kommer i eget innlegg! Gleder meg veldig til å vise resultatet.

Kjenner at kroppen er ganske sliten nå etter hardtreningen, så skal nok ikke gjøre dette igjen neste gang før en tatoveringstime. Men er kjipt med pause når man har kommet i så gode rutiner, me slik er det bare. Jeg må bare fortsette å ha fokuset i orden så fort jeg kan trene igjen!

Nå er det endelig fredag og helg igjen – rett og slett helt fantastisk. Så ønsker alle sammen en riktig god helg!

Skjer det noe gøy i livet ditt for tiden?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

DET ER FREDAG!

Følg bloggen min på facebook HER

ENDELIG HELG!

Jeg har ikke enormt store planer denne helgen, skal være med jentene i morgen så tenkte å ta med Damon noen timer ned til byen faktisk! Ellers blir det nok litt hygge med dem på kvelden, god mat i guess.

 Det jo også valentine på søndag – eller alla hjärtans dag som det heter her. Og jeg er singel(selvfølgelig, haha) – så blir nok å bruke den dagen med the one and only man; Damon. Haha! Det er jo tross av alt norsk morsdag den dagen også, så da får jeg unne meg en skikkelig middag. Det er også fastelavensdag, men dessverre blir det ingen bolle på meg i år ettersom jeg har godis-fri måned… Slik er det bare, man kan ikke få med seg alt si.

Skal du noe gøy i helgen?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Oppskrift på to ulike havremelgrøt-kombinasjoner

Følg bloggen min på facebook HER

 

•   1 dl malt havregryn   •   2,5 spiseskjeer kakaopulver   •  3 dl melk   •   3 tsk sukrin gold  •   Bjørnebær  •   Sukrin melis
  • Mal havregryn i en blender, hvis du skal ha grøt noen dager på rad kan man male opp for noen dager.
  • Hell det tørre i en lite kjele og hell i melken.
  • Kok på svak varme, denne grøten synes jeg er mest når den ikke blir for kompakt så skulle melken ikke holde så gjerne spe på bittelitt til. Har ingen nøyaktig tid jeg koker grøten på men ca 10 minutter.
  • La grøten kjøle seg ned litt.
  • Topp med ønsket topping, jeg valgte bjørnebær og sukrin melis – dette ble perfekt for min gane i hvert fall.

• 1 dl malt havregryn  •   3 dl melk  •   Revet gulrot(ønsket mengde)   •   3 tsk sukrin gold  • Ønsket krydder, f.eks: kardemumme, nellik, kanel og pepper  •   Philadelphia light  •   Sukrin melis
  • Har man igjen malt mel fra sjokoladegrøten i går så kan man bare sette i gang med grøten på en  gang.
  • Bland sammen alt det tørre, gulerot og melk. Jeg tar i nesten all melk men lar kanskje 0,5 dl være igjen til slutten da jeg igjen ønsker en ikke så alt for kompakt grøt.
  • Jeg lar den koke i ca 10 minutter på svak varme.
  • I mens grøten kjøler seg ned litt kan du blande ca 1 spiseskje med philadelphia light + ønsket mengde sukrin melis.
  • Topp med kremost-blandingen og litt revet gulrot. NYT!

Skal du prøve noen av disse? Har du tips til andre grøt-blandinger så fyr løs.


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Blomsterbud på døra – FØR valentine??

Følg bloggen min på facebook HER

 

På morgenen i går fikk jeg melding om at et blomsterbud var på vei til meg i dag! Utrolig hyggelig, og kunne tenke meg til ganske kjapt hvem det var i fra ettersom jeg hadde min første dag som fast ansatt i dag! JIPPI! Så min forskudds-valentine er… jobben! Utrolig romantisk eller hva? Hehe.

Ellers så hadde jeg vegetar-mandag i går og laget lompepizza til middag med vegetar farse, med hjemmelaget pizzasaus som også skal bli base til bolognese for å få brukt opp alt. Da sparer man penger, sparer mat og miljøet. Prøver at 2021 er et år jeg generelt skal prøve å bli bedre til å ta bedre valg, og siden jeg skal tatovere meg en del må man også spare litt penger helt enkelt.

Høvlet også litt parmesan over, ble så godt! Laget en dressing av creme fraiche, hvitløk, salt og pepper.

Ellers så har jeg nådd målet mitt om å gjøre intervaller i 10 minutter nå, så stolt da jeg haaaater å løpe. Nå begynner det å bli gøy, og jeg ser jeg får til. Jeg gjør mine intervaller løpe i 20 sekunder, gå i 10. Etter hvert skal jeg nok øke intervallene til 30 sekunder.

Hvordan var din start på uken?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Første helgen i februar

Følg bloggen min på facebook HER

 

Kjøpte nytt smykke på Vero Moda før helgen.

På fredag ble Damon 6 år! Fineste gode gutten jeg vet om, det beste livet har gitt meg. Tenk at jeg har fått snart være mammaen hans i 6 år, føler meg så enormt heldig som fikk nettopp han på tross av at han vært min største prøvelse i livet. Men jeg tror det er en mening med alt!

Fredagen skrev jeg også under kontrakt med jobben, så jeg er per i morgen fast ansatt! UTROLIG DEILIG! ER så stolt over at jeg har fått til dette under corona, i et annet land.

På kvelden var jeg hos de som passer på Kikki, feiret med fondue og prosecco! Beste mulige start på helgen.

Lørdagen ble brukt med en håndfull av fine jenter, så utrolig takknemlig for å ha truffet dem og at jeg får være med på eventyr sammen med de. Vi var i en park på Södermalm hvor vi akte, det var helt fantastisk vær, så mange hyggelige folk der og vi fikk akt og moret oss en stund! Resten av kvelden nøt vi litt godt i glasset og godt selskap i hverandre.

Denne søndagen har jeg holdt hviledagen hellig, sov noen timer på sofaen da jeg sov litt dårlig igjen nå i helgen, spist litt for lite i dag tror jeg men spist godt i hvert fall!

Nå er jeg klar for å gå inn i en ny uke, første uke som fast ansatt og denne uka blir det en del fokus på trening og mat da jeg skal tatovere meg 17. februar og il da få et lite opphold på grunn av at den må heles litt. Så da får man gunne på i siste innspurt.

Hvordan har din helg vært?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Hello February

Følg bloggen min på facebook HER

 

Ny måned – nye muligheter.

Jeg startet det nye året med å prøve å få til litt nye rutiner og det har jeg faktisk fått til. Hver mandag lager jeg middag for 4 dager – da sparer jeg både tid og penger. Jeg trener også alle disse 4 dagene. Jeg har også spist relativt sunt disse 4-5 dagene og i helgene har jeg tillat meg selv å skeie ut litt.

Nå i februar skal jeg prøve å holde meg unna godteri, kaker, chips, is osv. Og fortsette med å spise bedre også litt i helgene – noen unntak er lov. Dette er kanskje for første gang at jeg er så motivert og fokusert på dette som nå.

Jeg prøver å dokumentere alt jeg spiser nå i februar så jeg har litt inspirasjon for meg selv ved en senere anledning. Har også noen oppskrifter jeg ønsker å dele med dere

For meg har det vært viktig å komme i gang med gode vaner så fort som mulig, den dagen corona restriksjonene letner vet jeg også at rutinene kanskje vil briste litt mer – spesielt på sommeren så da ønsker jeg meg selv å ha et bra utgangspunkt og kanskje prøve å holde meg litt mer i skinnet.

Flere som prøver å venne seg til sunnere rutiner?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥