Eksamensstress

Innlegg som egentlig skulle ut i går kveld….

– Timeout –

Jeg har vært litt treig med denne eksamenen… men fredag, lørdag og mandag blir det fult fokus før innlevering på tirsdag! Søndag så er det Lillestrøm – Vålerenga etter varetelling på jobben, så jeg har fokus et helt annet sted den dagen. Deilig at pakken fra junkyard har annkommet og pakken fra proteinfabrikken kommer i morgen – gleder meg så♥


I dag skal Damon være hjemme med “barnevakt” for første gang da både jeg og min kjære MÅ på jobb, så takk og lov for gode venner! Tenker at det kommer til å gå kjempe bra, og at vennen vår får brynet seg på en rampegutt! Hihi, ha en super dag♥

Flere som stresser med eksamen for tiden? 

Breakie

Unner meg en god frokost igjen i dag – har man tid, så gjør det! Mye mer spennende og fristende å spise frokost med farger og mat som er sunn. Vell, osten er vell kanskje ikke så sunn men er meatfree thuesday(glemte meg i går) så da ble det ost♥ Nå skal jeg spise den deilige frokosten, nyte en episdoe med Americas next top model før jeg ordner meg ferdig til å reise på jobb! Er nydelig vær i dag, så håper på mange kunder.

Hva pleier du å spise til frokost?

Daisy

 Følg bloggen min på facebook HER.

Ble litt glad i går – fordi jeg har hatt lyst å prøve nye parfymer i det siste, Marc Jacobs sin Daisy parfyme lukter jo helt fantastisk, så da jeg kikket på nettsiden dems fant ut at de ikke tester på dyr – noe jeg er ganske sikker p åat de har gjort tidligere, men all creds til merker som tar et oppgjør med det og slutter å teste sine beautyprodukter på dyr – det er så ufyselig, uetisk og empatiløst å teste kosmetikk på dyr.

Hvilke parfyme bruker du?

Morning

God dag alle sammen! Nå er det straks tid for skole for meg, har det egentlig ganske travelt siden jeg skal gå herifra om litt over ti min, ikke kledd på meg, fikset håret eller pakket sekken – hurra for Kristine! Så nå må jeg løpe♥ Ha en fin dag alle sammen, så skrives vi senere.

Hva er dine planer for dagen?

Funday

 Følg bloggen min på facebook HER.

Adidas zip crew / 599,- / Junkyard(her)    Protein pannekakepulver / 189,-(-24%) / Proteinfabrikken(her)     “Fitness popcorn” / 29,- / Proteinfabrikken(her)    
Better Bodies genser / 499,- / Proteinfabrikken(her)     Sjokolade proteinpulver / 229,-(-40%) / Proteinfabrikken(her)


Sunday is a fun day! I dag har solen endelig skint over Oslo igjen, dog ikke like varmt som tidligere i uken men is ble det på oss allikevel, og lille valpen vår fikk gått en del – sjarmerte seg hele veien ned til narvesen♥ Litt nettshopping har det også blitt i dag, endelig fotball igjen neste helg så da måtte jeg nesten kjøpe meg noe nytt til da.

Spania turen i slutten av januar, oppussing av kjøkken og valp har tatt bort fokuset mitt på trening og sunt kosthold, så nå blir det andre boller(eller ingen boller for å si det slik)! Skal nok ikke kjøre på med proteinpulver med en gang med tanke på at jeg ikke har trent på lenge, men kjekt å ha dersom jeg føler at det blir nødvendig – spesielt i ukene jeg har kjøttfri uke. Gleder meg veldig til å komme i gang igjen, fordi nå har jeg hatt en dødtid over alt for lang tid – flere og flere strekkmerker, kiloene legger seg på og kondisen blir bare dårligere og dårligere! Så håper motivasjonen kommer på topp veldig raskt. Resten av kvelden skal jeg prøve å få gjort en del på eksamensoppgaven, ganske stor oppgave så nå er det bare å bite tennene sammen og jobbe hardt.

Hvordan har din søndag vært?

 

 

Deilige sommerdager!

Deilige sommerdager her i Oslo, derfor har jeg hatt et lite fravær på bloggen – i tillegg til jobb, skole og bissevovven da! Både mandag og i går så grillet vi, helt fantastisk deilig å endelig spise grillmat igjen! Håper det blir mye slik utover frem mot sommeren♥ Var ihvertfall kjempe koselig i går for da var Ida og en venn av min kjære på middagsbesøk, så det var veldig hyggelig! Har desverre ikke fått solt meg noe de siste dagene da, av 3 grunner 1. Vi har ikkenoe sted her hjemme å sole oss 2. Jeg har en valp som ikke er like keen på ligge rolig, med mindre hans sover 3. Jeg tatoverte meg for litt over en måned siden bare, så orker ikke å sole den helt enda

I dag er jeg barnevakt, så er hjemme i hele dag med favorittvofsen min! Americas next top model ruller på skjermen, snart er det tid for middag på begge oss(takk og lov at jeg ikke skal spise det samme som han, hehe) – men først en deilig dusj! Min lille er ikke så fan av dusjen enda, så han får nok løpe rundt i leiligheten i mens (spennende info, jeg vet).

Hvordan har du nytet det flotte været de siste dagene?

Ny start, nye muligheter!


Da er jeg offisielt i gang med en my blogg. Ny blogg – nye muligheter!

Jeg kommer til å blogge om hverdagen min som nå inneholder hovedsakelig valpen vår Damon, jobb, skole og samboeren min – blir ikke så alt for mye tid til overs til andre ting etter dette. Jeg kommer til å bli flinkere til å ta flere og bedre bilder, jeg har også planer om å få ordnet meg photoshop igjen så redigeringen blir bedre – bare så synd at blogg.no ødelegger kvaliteten på bildene uansett… Jeg kommer til å fortsette med å bruke bloggen min til mitt engasjement for dyrevern og andre meninger.

Vil bare si at fremover kan det være litt rot i designet, når jeg har tid og vilje så driver jeg å trikser og mikser litt med koder!


Ellers har jeg hatt fri fra både jobb og skole i dag, så da har det vært mamma og Damon tid♥ Elsker det. I morgen er jeg morgenbarnevakt for Damon, så jobb i 7 timer, hjem å se Vålerenga på tv. Min kjære Ingvild skal også komme og sove over i morgen kveld, det blir supert å se henne igjen.


Min lille bebis♥

VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOGG! 

Om meg

Jeg har tidligere blogget fra http://tiia.blogg.no/

·   K R I S T I N E   L A R S E N   ·

Jeg er Kristine, 24 år fra Toten – men bosatt i Oslo siden 2014. Jeg har tidligere studert bachelor i journalistikk ved Høyskolen Kristiania, og ble uteksaminert våren/sommeren 2017 – og bestått. Jeg er genuint opptatt av å skrive, formidle, dele, ta bilder, kjendiser, mote(kanskje ikke jeg selv kler meg så moteriktig, men interessen ligger der), reise, livsstil og alt som hører med i det overfladiske liv! Jeg er også veldig interessert i fotball, dyrevern, hunder og prøver å få interessen for trening.

I Oslo bor jeg sammen med mine 2 Franske Bulldoger, også kalt “Frenchies” Damon som er født i februar 2015 og Kikki født i januar 2017. Disse betyr hele verden for meg, og er den beste investeringen i livet jeg har gjort. Så mye glede og lærdom hadde jeg aldri trodd at disse to skulle kunne gi meg.


Dette er oss♥

Er det noe du lurer på så legg igjen en kommentar.