Klar for nasjonaldagen

Følg bloggen min på facebook HER.

ma1

ma2

ma3

Da er alt klart for den store dagen, i dag er det 16. Mai, dagen før dagen. 17. Mai har alltid vært utrolig viktig for meg, og noe jeg feirer hvert år. Jeg elsker jo tradisjoner, men nå som jeg bor alene og har en jobb blir tradisjonene litt annerledes. Hundene reiser hjem til mamma i helgen fordi jeg får ikke nok tid til dem, så da har de det bedre der – men det er trist, første 17.Mai-feiringen uten dem… Men jeg skal sove hos et vennepar like utenfor Oslo, ha frokost med dem og se på snuppa til kompisen min gå i tog der! Så blir vi mellom 20-30 stk på lunsj på et spisested der før vi reiser inn til byen! Jeg skal også på jobb 22-06 den kvelden så blir ikke så mye alkohol i bildet for meg i år, men sånn er det. Tror det blir en fantastisk dag uansett, men rimelig sikker på at når vi låser døra på jobb lørdag morgen er jeg ganske ferdig.

Hvordan skal du feire i år?

1. Mai

Følg bloggen min på facebook HER.

God 1. Mai alle sammen! Hurra for arbeiderne, hurra for alle som har banet vei for våre rettigheter i arbeidslivet. Min første mai har bestått av og sove. Har hatt behov for og hente meg inn etter en uke med lite søvn, litt jobb, alkohol og fotball. Energien min har rett og slett vært helt kaputt, så jeg sov 17-20 i går, 01:00-11:30 og 13:50-15:30 hahha! I mellomtider så gikk jeg en tur med hundene da selvfølgelig, de er så tålmodige og flinke når jeg er sliten. I kveld skal jeg feire arbeidernes dag med og *trommevirvel* jobbe! Mange arbeidere som har fri i dag, så de vil jo selvfølgelig fortsatt ha burger – så da må jo noen nesten sørge for det også tenker jeg.

Tenk at det er mai allerede, det er 16 dager igjen til et av årets høydepunkt – 17. Mai. Jeg må dessverre jobbe i år, men får heldigvis feiret litt jeg også! Er så deilig at det er skikkelig vår nå, lukter så godt ute og er gode temperaturer omtrent døgnet rundt, det er lyst lengre og det blir lyst tidlig på morgenen.

Hvordan er din 1. Mai?