Pink flowers

Har ett fantastisk nydelig tre utenfor blokken vår, enda vakrere når solen skinner skikkelig på det(Som jeg ikke fikk fanget da jeg selvfølgelig hadde glemt igjen minnebrikken inne da jeg var ute for å lufte Damon i solskinnet i går… Typisk). Men syntes bildene ble vakre og viser treet fra vakre sider.

Hva syntes du om bildene?

Baker Larsen50gram gjær(våt) ♥ 4,5 dl lunket vann ♥ 250/300gram kesam ♥ 1ss sukker ♥ 1ts salt ♥ 1 dl havregryn(små) 
♥ 5dl grovt mel(finmalt) ♥ 9dl hveetemel ♥ 1egg til pensling ♥ Smårettsskinke ? Opprevet ost 


Skulle egentlig lage grove horn med ost og skinke, hehe… men den gang ei, hadde feil mel så da brukte jeg det jeg hadde(altså bare hvetemel) – men er havregryn i den da! Fant oppskriften HER, men byttet ut cottage cheese med kesam da jeg ikke kan fordra de klumpene! Hornene ble ihvertfall veldig gode, enkle å lage og kjekke som lunsj! Anbefaler alle å prøve seg på dette, spesielt de som ikke vil spy ut masse penger i kantinen – eller jobber på 7-eleven slik som meg! (haha)

Har du laget slike før?

 

My love for you is Grande

Gleder meg så utrolig til i morgen, i morgen skal jeg på Ariana Grande konsert med Ida! Kan nesten ikke vente, har forgudet Ariana siden forever♥

Ariana Grande           Ari          . | via Tumblr
ariana marie claire          This pic is my fave // luvs it alot // myeverything 💕💕💗💗😌          Untitled | via Tumblr
Ariana Grande           PHOTO GALLERY - ARIANA GRANDE ONLINE: Click image to close this window          Untitled

Hottie ❤          Ariana Grande          Ariana Grande
Ariana          Untitled          ^^
Ariana           Ariana grande photoshoot          Ari❤

Ariana Grande          ARIANA GRANDÉ          Ariana Grande 💕☁️
Ariana Grande Photoshoot          Ariana          Ariana
.          Ariana Grande           follow me

                     //photos_weheartit                                                                                                                                                                                                                   

 Skal du på denne konserten?

Lovely days

Har hatt noen flotte dager med fri, Damon og meg tid – love it! Nyter slike dager til det fulle, selv om jeg elsker når vi alle tre er sammen. Er mye styr med eksamen og sånt nå så har vært i litt andre tanker de siste dagene, syntes dette temaet er ganske vanskelig da nyhetsjournalistikk ikke er helt favoritten min – men gjør så godt jeg kan og håper jeg får alt klart til eksamen som jeg må ha klart! Blir ihvertfall utrolig deilig med sommerferie og få levert siste eksamen 15.juni!

Fikk forresten en kommentar her om at jeg spiser egg men er dyreverner så derfor er jeg hykler – vil da informere om at selv om jeg engasjerer meg for dyrevern så er jeg desverre ikke vegetarianer – men jeg har redusert kjøttforbruket(ikke at det ser sånn ut ovenfor) og jeg spiser svært sjeldent kylling(og aldri gåselever, lam/sau, fisk). Så gjerne kall meg hykler for at jeg spiser egg, men jeg spiser faktisk kjøtt og…

Hva har du gjort hittil denne uken?

Hurra, hurra, hurra!

En super start på dagen, våknet før salutten gikk av før jeg og Damon stilte oss i vinduet for å vise bebisen korpsmusikk! Vi har vært å sett barnetog, drikket liksom-champange(Martini asti) og spist is! Håper resten av  dagen blir like super, vet at det er nok en god del totninger som ønsker å hilse på Damon i dag så håper på å treffe mange kjente i dag♥

Gratulerer med dagen alle sammen, håper alle får en super dag og spiser masse is! HURRA, HURRA, HURRA!

Hvordan feirer du 17.mai?

17. mai preparations


Kjole / Nelly   Toms sko / Nelly   Blomsterkrans / Glitter   Veske / Bik Bok   Solbriller / Nelly


Puppia “Sailor” sele / Ebay

Både tobeinte og en firbeint hos oss forbereder seg for en flott 17. mai feiring i år, i år skal vi til Raufoss da Oslo+valp på 17.mai er ingen god ting. Så må bli litt roligere og i hans temo i år, så da ser vi barnetog og russetog uten Damon i år men ellers så må jo han få utforske litt og hilse på folk og hunder han også på denne flotte dagen! Vi er jo så heldige å ha en super sosial og ekstremt vennelig valp, så blir koselig! Har jo planlagt en meet-up med ei jeg kjenner som har en Fransk Bulldog frøken! Blir nok en super feiring for store og små!

Håper alle får en super 17.mai helg ♥

Hva skal du bruke på 17.mai?

Puppy love


Den vakreste skapningen i hele verden har kapret mitt hjerte, forandret meg totalt og gjør meg super lykkelig ♥
Er så evig takknemmelig for det livet jeg har med min kjære og vår lille Damon. Kan ikke leve uten dere!

Hva er viktig for deg?

Beautiful morningI dag har jeg nytet en deilig forkost, igjen(blitt skikkelig flink på det nå)! Solen har skinnet, Damon har vært eksemplarisk og jeg har vært klar for å gripe dagen! For øyeblikket sitter jeg på skolen, deilig med bare korte dager. Så håper jeg får gjort noe produktivt i dette temaet da jeg har ligget på latsiden 1 uke med skrivesperre og null kreativitet. 

Hvordan har din morgen vært?

Hvaler

Fra i går til i dag har vi vært på hytten til min kjæres familie! Vært helt supert vær i dag, men desverre ikke så bra i går så vi fikk ikke grillet – buhu. Men vært i fantastisk flott selskap, Damon har fått boltret seg i kongler og alt som hører til ved en hytte/sommerhus. Bildene fra i dag taler jo for seg, og var veldig nydelig der hvor vi var, tror vi alle tre koste oss på tur! Håper vi får reist litt dit til sommeren og!

Hvordan har din helg vært?