Bucketlist for this summer

// inneholder konkurransebidrag

Alle andre legger jo ut sin bucketlist for sommeren, så da må jo jeg også kjøre på? Det er spådd fantastisk vær i sommer, så håper alt over blir gjennomført. Gleder meg masse til mange nye minner i sommer og ikke minst til jeg blir 20 år!

Er det noe jeg virkelig håper vi får gjennomført så er det en roadtrip til Bø sommarland! Ønsker så gjerne å fikse noen gratisbilletter så vi kanskje kan lure med noen som vil passe på Damon, for ønsker å ta med han på turen og. Men hvis det ikke ordner seg så får vi reise alene, har ihvertfall lyst til å ta med Go Pro kamera å filme, tror det hadde blitt en kul ting å vise på bloggen! Ihvertfall på http://sommarland.no/ så finner du alt av informasjon om parken, regler og alt annet du trenger å vite! Jeg kan ihvertfall anbefale Bø camping som er like ved sommarland om noen vil ha en rimeligere tur ned dit! (vært der flere ganger)

Hva er din bucketlist for sommeren?

Goals

Jeg tror at alle har mål her i livet, noen er viktigere enn andre. Men jeg vet at alle disse under vil forme meg som menneske og journalist en dag – forhåpentligvis. Ikke minst er det viktig å ha ting til å se fremover mot eller å jobbe mot for å utvikle seg selv. Jeg er så glad at jeg i en alder av snart 20 år faktisk vet hva jeg vil med livet mitt.


foto//weheartit 

Tatovere det ene låret/siden ved hofta

Når jeg har trent en stund, gått ned noen kilo og jeg føler meg vel så skal jeg skrape sammen noen kroner for å tatovere siden på låret mitt! Det er sååå fint.

Få en sunn og flott kropp

Det er et skikkelig mål for meg å få en trent og sunn kropp, jeg er på vei dit heldigvis. Men veien er tung og lang.

Bli flink på å lage mat

Etter jeg har flyttet så har jeg heldigvis utviklet mine kokkekunskaper, men jeg har fortsatt lyst til å lære mer! og ikkeminst å like mer.

Reise til USA

Jeg har så utrolig lyst til å reise til USA, det er så mange steder jeg vil besøke! Men Florida/Orlando, California/LA, Miami, LAs Vegas, New York, Key West og New Orleans er virkelig på toppen av  de stedene jeg vil. Tenk hvor bra bloggingen hadde vært derifra?

Møte spennende folk

Ian Somerhalder, J.K Rowling, Ariana Grande og Richard O’Barry er de 4 i verden som jeg virkelig ser opp til og beundrer.
 – Ian er så utrolig opptatt av dyrevelferd og miljøet, i tillegg så er han skuespiller i The Vampire Diaries som er en av de mest populære seriene i verden(kan ogsåsi at vår firbeinte er oppkalt etter Ians karakter i tvd).
 – J.k Rowling… Trenger jeg å si noe mer, syntes quoten hennes taler for seg? Hun er en gudinne, jeg hyller henne og all ære til henne for å gjøre min generasjon til Harry Potter generasjonen. Lots of love!
 – Ariana Grande er en av de vakreste tobente på denne planeten, hun synger de fleste av scenen og er opptatt av dyrevern i tillegg. Tar av meg hatten for den dama.
 – Sist men ikke minst, Richard O’Barry, det er en ekte helt. Lever for vern av delfiner og kjemper dems kamp på land. Takk for alt du gjør og alt du ofrer for dyr og at andre skal åpne øynene. Se The Cove, så skjønner dere hvor stor og viktig denne mannen er.

Ellers så har jeg store ønsker om å møte Kardashian/Jenner familien, casten til The Vampire Diaries, The Originals og Grey’s Anatomy, Lana Del Ray og Sophie Elise faktisk.

Oppnå det jeg ønsker her i livet

Mine store ønsker det er å bli utdannet journalist, bo i en stor og fin leilighet i Oslo eller utenfor sammen med min kjære, Damon og forhåpentligvis flere franskmenn/frøkner og kanskje en bebis engang. I tillegg så har jeg pønsket ut mitt drømmebryllup, og jeg tror at alle som kjenner meg ikke blir sjokkert av at jeg ønsker meg et romjulsbryllup! (hahah jeg er så wierdo). 

Dra til Taiji, Japan for å kjempe for delfinene

Dette er vel kanskje et av de viktigste punktene. Slik det ser ut nå så blir det nok igjen ny sesong for “fiskerene” i Taiji i september. Det er så grusomt av verden  sitter å ser på, politikerene sitter å ser på og gjør… ingenting. Jeg vil gjøre noe, men først skal studiene gjennomføres. Jeg vet ihvertfall at jeg skal bruke studiet mitt for at delfinene i bukten i Taiji blir hørt. Jeg har tenkt ut et prosjekt, så jeg håper virkelig jeg kommer på gode ideer, for det er faktisk bare 2 år til jeg “kan” dra. 

Hva er dine “goals”?

Ny uke, nye muligheter!

Da er det mandag igjen, ny uke og nye muligheter! Tror det blir en flott uke. Planene for uken er å få trent en del og nyte solen! Også jobbe da, selvfølgelig. 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Vegetarburger med salat

Kjøttdeig, ris, salat og sjysaus

Grillspyd, salat og hjemmelaget potetsalat

Grilleeee

Grillmat

Pita pizza

Hjemmelaget karbonader, saus, ertestuing og makaroni – hvis jeg ikke skal til Skien

Trene

Intervaller og gymmet

Jobb 11-19

Trene
Intervaller og Gymmet 

Trene
Intervaller og hjemmetrening

Jobb 11-19

Jobb 12-20

(Jogge og hjemmetrening?)

Trene eller fotballkamp

Hva er dine planer for denne uken?

Fridays on saturday

Var en helt nydelig dag i går, da mamma kom til oss så satt vi i flere timer på balkongen å snakket, nøt noe kaldt i glasset og satt i ettermiddagssolen! Nydelig var det, rett og slett. Så når kvelden kom så tok vi turen ned til Aker Brygge for å spise på Fridays, ble desverre innebord. God mat og godt selskap før det ble noen kalde på en pub før vi fulgte mamma til toget. Kvelden vår endteganske sent etter noen kalde til og en god slump med latter og moro! Hatt en super lørdag ihvertfall!

Nå skal jeg resie for å møte ei venninne før vi skal på Vålerenga kamp, så passer godt å ta seg en tur til Vålerenga også! En vakker dag så SKAL jeg bo der.

Hvordan var din lørdag?

Sunny news


Solhatt / 199,- / Bik Bok   Sko / 149,-(salg) / Nelly   Bikini overdel / 179,- / Cubus    Bikini underdel / 99,- / Bik Bok


 

I dag er det helt fantastisk nydelig vær i Oslo! Mamma er på vei hit for å spise ute med meg og min kjære i kveld, så det ser nok ut til at det blir en super lørdag. Akkuratt nå så har vi ryddet på spreng – slik vi alltid gjør før vi får besøk. Haha! Men nå må sminken fikses for dagen, kameraet blir med så blir nok noen bilder fra dagen! Nyt solen

Hva er dine planer for denne lørdagen?

 

It’s friday!


//Bilder fra i går


Beklager for null blogging i går, men var helt utmattet av pollenallergi. Er helt forferdelig nå om dagen, har et opphovnet og rødt øye pga. pollen… så hurra! Er det ikke forkjølelse så er det pollenen som tar over mine fri dager. Men i dag så er det jobb i åtte time, 11-19, så er det fri resten av helgen(sikkert mandagen også). I dag er planen å hente en pakke fra nelly etter jobb, lage svinekjøttburgere og rydde… Hurra for fredag! Men i morgen så skal vi ut og spise og på søndag er det endelig fotball igjen!

Hva er dine planer for helgen?

Balcony dinner

I går spiste vi middag for første gang på balkongen! Utrolig hyggelig og svalt sted å spise når temperaturen er god! Gleder meg til måltider der fremover med venner og familien.


Både i går og i dag har jeg jobbet fra 11:00-19:00 så blir litt dårlig oppdatering da, for dusjing og middag er på agendaen når jeg er hjemme igjen! Så nå sitter jeg nydusjet og i morgenkåpe mens jeg venter på at vannet til risen blir varmt! I morgen har jeg endelig en dag fri igjen, det blir deilig å sove lenge med den lille firbente sjarmøren vår. Btw. har en del smerter i kjeven på den ene siden pga. en halvutvokst visdomsjeksel, noen som vet om det er tegn på at den bør trekkes? Er så grusomt vondt…

Hva gjør du i kveld?

 

Adidas love


Da jeg var oppgitt og sur etter en veldig kort vasketime i går (ikke igjen penger på vaskekortet) så hysjer min kjære på meg, fordi han har med overraskelse! Og det var de fine skoene over, tusen takk verdens beste kjæreste, samboer, venn, familie, pappa og shopper♥ Jeg digger dem ihvertfall – men så er jeg glad i Adidas sko også da.

Hva syntes du om skoene?

Starting with the man in the mirror

– Michael Jackson


Det er det jeg skal gjøre. Jeg skal ta grep om meg selv og speilbildet mitt. Jeg har latt det gå for langt at jeg er et sted der jeg ikke ønsker at kroppen min skal være. Mange kilo over streken. Nå er det sommer og jeg føler meg så absolutt ikke konfertabel, ikke i noen klær egentlig. Men jeg har det godt med meg selv allikevel, det skal jeg si. Men det er bare det ene issuet – kroppen. 

Jeg har ikke tenkt å skylde på kropsspresset for at jeg ønsker å trene og gå ned i vekt, men det er fordi jeg trenger det. For at jeg skal føle meg vel. Ikke fordi at andre skal syntes jeg er flott og fit, fordi min kjære elsker meg nå og for flere kg siden, han elsker meg i morgen og♥

Godt det er over 2 måneder til vi skal til Tyrkia sier jeg! Mye kan skje på de månedene om jeg holder fokus. Strekkmerker til helvete.


Det jeg skal bli flinkere på nå er å trene jevnlig, gjøre øvelser hjemme hver dag før jeg dusjer. Jeg skal begynne å jogge og ha noen treningsøkter hjemme. Jeg skal selvfølgelig også fortsette med å trene på treningsstudio! Her har jeg forøvrig noen tips til bra hjemmetrenings videoer:

Gleder meg til å få mer overskudd, føle meg bedre og se sunnere ut! 

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Trene Jobb 11-19:00 Jobb 11-19:00 Trene Jobb 11-19:00 Fri Trene
Vegetar taco Kjøttdeig, pasta og salat + sjy saus Biff, ris og salat + sjy saus Club sandwich Hjemmelagde svineburgere og salat Ut å spise Hjemmelaget carbonara saus, pasta og salat

Så deilig å ha handlet inn for uken(og litt neste uke om jeg ikke tar feil, hahha). Tror dette er en flott start på et sunnere og bedre liv! Håper virkelig jeg klarer å gjennomføre mine planer for meg selv. Tatoveringer er selvfølgelig det jeg vil belønne meg selv med! Skal også begynne å telle dager jeg ikke spise godteri(potetgull, sjokolade osv). Men noen unntak gjøres jo ved besøk, orker ikke å være helt slavisk. Men alt med måte! Nå løper jeg på trening, blogges i morgen♥

Hva gjør du for at du skal føle deg bra?
Har du noen gode tips til sunne matretter, gode treningsmetoder o.l – skrik ut!