#DesignDugnad

Følg bloggen min på facebook HER.

By TIBEB ARTISAN CO / EVAMIA / OYMO / MALAIKA’S / A/BARENESS 

Morgenen min startet på Grünerløkka, pressefrokost var agendaen – på dette flotte arrangementet! Bærekraftig, håndlaget, etisk og internasjonalt design er stikkordene. Anbefaler alle å stikke innom i helgen, de holder til like ved busstoppet så er enkelt å komme seg dit. Kjempe hyggelige damer som er dyktige, vet hva de snakker om – og som du kan lære mye av, om du ikke er så oppdatert på den bærekraftige design-fronten. De holder oppe 10-18 til og med søndag!

Hva syntes du om bildene?

Yesterday – last day in practice

Følg bloggen min på facebook HER.
Dagen startet på pressefrokost, etterfulgt av avskjedslunsj for meg – siden det var min nest siste dag i praksis. Fine sjefen hadde ordnet til skikkelig lunsj og en veldig god ostekake! Så utrolig koselig å bli satt pris på, for jeg setter veldig pris på dem og at jeg har fått være hos Chili Publications / VIXEN i hele 2 måneder ♥ Vært helt fantastisk!

Så i dag er den siste dagen, utrolig vemodig – vil savne disse jentene masse! Alt jeg har fått oppleve og alle jeg har møtt, setter så pris på det. 

Lørdagen kan ikke komme fort nok

X Games Oslo startet i går, men har ikke billetter før lørdag, som kanskje er hovedattraksjonen med big air – ski og snowboard! Tror det blir kjempe kult, hadde jo en ungdomsdrøm om å bli god på snowboard, det ble jeg altså ikke…. Hahahah! Men da er det fint å drømme seg bort blant dyktige snowboardere en lørdag ettermiddag/kveld ♥

 

Skal du dit?

Mitt hjerte er i Sandnes i dag!

Følg bloggen min på facebook HER.
155896988

(Bilde lånt fra pelsvarslerne.one)

Når folk er mer opptatt av de som avslører pelsdyrnæringen enn lovbruddene pelsdyrnæringen gjør, da er det mørkt.

I dag er mine tanker hos de som sitter i retten for å ha avslørt lovbrudd ved Norges Pelsdyralslagets leder sin gård i 2013. Om disse blir dømt er det en enorm krenkelse på ytringsfriheten, og det er ekstremt skummelt om mennesker blir truet til taushet. Den eneste måten på å avsløre denne næringen har vi fått bevist gang på gang kommer kun igjennom uanmeldte besøk. Desverre så er denne næringen statsfinansiert, så jeg bare føler på meg at det kan gå gale veien. Jeg håper bare at de som sitter å dømmer denne saken at de henter frem empatien sin og lytter til fagfolkene som er til stede, og tar den riktige beslutningen.

SE DOKUMENTAREN PELS HER!

58GCKR8Cm74
 
Hva tenker du om dette?

Meatfree monday

Følg bloggen min på facebook HER.

Dagens meny:
Frokost:
GO morgen zero med mango ♥ en flaske vitamin well – peach.
Lunsj: En lang baguett med egg ♥ smashed avocado (ble litt mye, så orket ikke spise alt da)
Middag: Kjøttfri farse ♥ mais ♥salat ♥ovnstekte mandel-båtpoteter ♥
grove speltpitabrød ♥ med en blanding av bernaise og peppersaus! 


God mandag! Denne mandagen har egentlig vært kjempe fin, ikkenoe blåmandag – utenom at jeg hadde 3 timers skoleeksamen, den gikk forøvrig helt greit (håper jeg). Dagen har gått ut på å spise god, kjøttfri mat, vært ute å lekt med 2 andre Franske Bulldoger (var sååå koselig, og så fint å leke ute i sola)! Ellers har jeg og Damon hatt en lengre powernap og vært litt til ute + en del TV-titting♥

Hvordan har din dag vært?

End of the week

Følg bloggen min på facebook HER.

Sunday

Denne uken har egentlig vært veldig bra ? mandagen startet på pressefrokost, tirdagen startet med pressemøte, onsdagen var en kort dag på jobb, torsdag var en super dag på jobb med skriving av en “print”-sak og en tur til Sandvika, og fredagen var hjemmekontor, eksamenslesning, ett års kontroll for Damon og ut på byen på kvelden, lørdagen ble slappe av dag og i dag var også en fin dag. Jeg er heldig som opplever så mye fint om dagen!

Om nesten en uke så kommer hverdagen tilbake med skole og alt det der, og fokuset på å skaffe meg ny jobb! Jeg håper våren (som forhåpentligvis snaaart siger seg innpå) blir en vår som gir meg masse nye muligheter!
 

Hvordan har din uke vært?

Playdate

Følg bloggen min på facebook HER.

Denne søndagen har gått ut på å få besøk av pappaen til Damon og eieren, var så utrolig koselig – og ikke minst underholdene! Disse gutta er så morsomme, men det er jo rasen generelt. Så nå ligger min lille “rullepølse” på teppet ved bena mine, snorker og er kjempe sliten – sov hos rottis kusinen sin i går natt og var liggende i hele går, så blir vell det samme i dag! 

Ellers så skal resten av søndagen bli brukt å eksamens øving(har eksamen i morgen), spise bakt potet og se på tv! Jeg og Damon er alene frem til fredag og skal nyte hverandres selskap, være slitne og gå turer denne uken! Blir nok fantastisk hyggelig og håper at vi får det gøy.

Hvordan er din søndag?

Issey Miyake X Iittala

Følg bloggen min på facebook HER.


(endelig litt finere bilder fra noe jeg drar på)

Hadde en relativt bra tirsdag i går, arbeidsdagen startet på Youngstorget på issey Miyake X Iittala sin visning av deres nye samarbeid av interiør/dekor! utrolgi fint, og en utrolig kul måte å vise det frem på 😀 Løp å kikk på utstillingen!

I dag så er siste dagen sammen med redaktøren "min" i praksis, hun reiser på ferie ut praksisperioden min- kjempe trist, lært masse og fått oppleve masse med henne! Evig takknemlig som fikk denne midlertidige jobben, har hatt det helt supert og virkelig lært så utrolig mye! Kjenner det blir vemodig å reise herifra neste fredag.

Hva syntes du om Issey Miyake X Iittala kolleksjonen?

Lindex Better Denim

Følg bloggen min på facebook HER.

 

Denne mandagen startet kanskje på den mest perfekte måten? Når alarmen gikk 07:20 var det begynt å bli lyst ute og da jeg var på vei til t-banen var himmelen rosa, jeg så også solen begynne å skinne over den vakre byen min!

Det var heller ikke så ille å ta trikken til Grünerløkka for pressefrokost og pre launch av Lindex sin Better Denim kolleksjon som kommer i butikkene og på nett 18. februar. Det var dekket opp til smoothie bowl, avokado toast, deilig juice og kaffe- og et fantastisk hyggelig dekket bord med duk i denim (selvfølgelig). Var kjempe fint å se igjen noen kjente fjes, hilse på Kathrine Sørland (som forresten var kjempe hyggelig) og flere andre ♥

Better Denim kolleksjonen var utrolig fin, og ikke minst bærekraftig! Med 47% mindre bruk av vann, 30% mindre kjemikalier og 27% mindre bruk av energi under prosessen så gir det et håp om at klesbransjen kan revolusjonere seg i årene fremover.

I tillegg så gikk det opp for meg at neste fredag er min siste dag i praksis, og jeg hater det sååå at det er mine siste dager – jeg har funnet ut hvilket liv som passer meg for å si det sånn. Men jeg skal nyte de til det fulle og i morgen er det pressemøte- wihuuu!


 

Ellers har det vært en rolig mandag- fikk gå litt tidligere, laget god middag og så Keeping Up With The Kardashians før jeg fikk et par timer på øyet, for ble ikke så mye søvn i helgen! Håper alle får en super kveld videre og at alle har hatt en super start på uken. Sleep well ♥

Hvordan har din mandag vært?

Oslo Runway

Følg bloggen min på facebook HER.


Bilde 1. Moods Of Norway visning   /   Bilde 2. Veronica B. Vallenes vinsing   /   Bilde 3. JohnnyLove visning


Bilde 1. L’oréal sitt styling-backstage   /   Bilde 2. Det meste fra goodiebagene   /   Bilde 3 og 4. Venting på JohnnyLove

I dag har jeg vært i Operaen på Oslo Runway, utrolig kult arrangement- og ikke minst like kult å få være med! Jeg har sittet “front row” på 2/3 show i dag og følt meg “viktig”(hahah). Men fra spøk til alvor, hvor kult er det ikke å få være med på noe slikt i en alder av 20 år? Jeg er ingen motepersonlighet(enda, heheh), ikke er jeg ferdigutdannet journalist og jeg er ikke toppblogger. Jeg føler meg ekstremt priivligert som får 2 arbeidsmåneder i en redaksjon som har tatt meg så godt i mot, og virkelig er ivrige på at jeg skal lykkes- og ha med meg masse erfaringer og opplevelser videre. 

Jeg syntes i hvert fall at Moods sin visning var veldig kul, mye fint til jenter! Ikke så typisk Moods Of Norway, men kult. Veronica B. Vallenes hadde en utrooolig fin visning med ekstremt mye fint– så nå er det bare å spare penger og miste litt kalorier så er jeg fit for fight, haha. JohnnyLove var en kul visning, mye fint til gutta – til damene likte jeg veldig godt kåpene!

Var dumt at jeg “ikke fikk” sett byTiMo visningen, for på Snapchat så den utrolig bra ut! Men har hatt en fantastisk dag, sett igjen mange jeg har hilst på tidligere- så kult når folk kjenner igjen meg også. Så når jeg kom hjem var jeg egentlig helt utslått av alle inntrykkene og hvor gøy det var, dette er liksom bare slikt jeg har sett på TV. Nå er jeg bare så gira, jeg vil på masse visninger! Haha. 

Hvordan har din dag vært?