Sisters weekend

Følg bloggen min på facebook HER.

Vi startet helgen med litt godt i glasset før vi dro på Fridays for en hyggelig middag, og videre for å møte noen bekjente for sosialt samvær og drink etterpå – så vi dro på skybaren på Oslo Plaza – amazing! I går ble det frokost/lunsj på Jensen’s Bøfhus, shopping og Starbucks før vi hadde skikkelig jentekveld hjemme med lasagne, snacks, Pepsi Max, Spellemannsprisen, Keeping Up With The Kardashians og masse snakking – perfekt

Har hatt en super helg med min kjære Tine ♥ Jeg og Tine ble kjent på jobbturen til New York i høst, og vi ble godt kjent – og har blitt eeeenda bedre kjent i helgen! Så var trist når hun reiste hjem til nord i dag, men håper vi sees veldig snart!

Hvordan har din helg vært?

Pre fall breakie

Følg bloggen min på facebook HER.

God onsdag, jeg har hatt en super start på dagen! Først så dro jeg og redaktøren i VIXEN på “Pre fall” visning, altså visning av noe av kolleksjonene som kommer til høsten. Utrolig kult, og mye fint som kommer – for mye fint for min lommebok… Buu. Men var veldig koselig og fikk hilst på flere mennesker, gøy å møte så mye folk! Håper folk vil huske meg da :- D


 

I dag har jeg jo jobbet etter vi var på Pre fall visningen, men kan også si at denne kvelden blir en bra kveld, skal nemlig på noen festligheter i kveld – som jeg forteller mere om i morgen. Så det blir veldig kult! Men har det travelt, så pusspuss.

Hvordan er din onsdag?

Har du blod på hendene?

Følg bloggen min på facebook HER.

Hvert år fra september til mars blir delfiner torturert i en liten bukt i Japan. Dette er fordi at det enda finnes en bransje, en bransje så grusom og så kaldblodig at jeg får helt frysninger av å tenke på det. En bransje som utnytter smarte, vakre skapninger som er ment til å svømme mange tusen mil om dagen – men i stedet for må sirkulere rundt seg selv i et basseng, og gjøre triks for å få mat. Dette er noe mange vet, og noe mange opplever ved å reise til f.eks USA eller Spania for å se disse type showene. Men det mange ikke vet, er hva de egentlig betaler for. Betaler de virkelig for maten og rent vann for delfinen? Eller betaler de EGENTLIG for at delfinariumet skal kunne kjøpe seg en ny fange? En fange som får se familien sin revet bort foran øynene sine, brutalt slaktet – i blant annet Taiji i Japan. Betaler du for et slikt show, ja da har du blod på hendene.

Jeg vet bare at denne grusomheten må ta slutt en dag, en dag i løpet av mitt liv – jeg vil aldri kunne hvile i fred før jeg vet at disse vakre skapningene får leve i fred. Delfiner og spekkhoggere hører ikke til i et basseng et menneske svømmer over på under et minutt – det sier seg selv.
 

 

Anbefaler deg til å ta tid for å se filmene over i løpet av helgen, ta til deg kunnskapen som trengs for at du skal forstå hvilken ondskap dette er. Tenk at Richard O’Barry som bygde opp delfinindustrien har brukt alle pengene han har, og har tjent, på å rive den ned igjen – sier ikke det litt?

Jeg var i Bulgaria for en del år siden, vi var på delfinshow. Det er så grusomt, jeg visste ikke bedre da. Men det vet jeg nå(eller for flere år siden), nok til å finne ut at delfinariumet jeg besøkte da er jævlig, møkkete og har hatt avmagrede delfiner. Om jeg kan tilgi meg selv for å betalt billetter til et slikt show? Nei. Men jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre det godt igjen for noen. 

Når jeg har fullført bacheloren så er planen å reise ned til Japan og dekke det som skjer der, jeg har hatt planer om dette så lenge – og føler det er et kall jeg har her i livet. Jeg må gi denne saken øyne, Norge er for stille i denne saken – vi er jo et hvalfangst land? Jeg mener man må stikke hull på en av di store tragediene og aktørene for å kanskje få en slutt på dette, worldwide. Skal vi få en slutt på dette må media være med å hjelpe til, og det er her jeg føler at kallet mitt kommer inn i bildet. Dette vil bli en av de viktigste tingene jeg vil gjøre i livet, kanskje den vanskeligste og den mest grusomme. Men det skal gjøres.

 

 

Det er så enkelt som å bare ikke kjøpe en billett, uten seere har denne industrien ingen fremtid. Du bestemmer delfinenes fremtid, hjelp de andre rundt deg til å ta et valg også.

Kan du leve med å ha blod på hendene? 


 

Hvis du lurer på noe om dette eller andre ting, så send meg gjerne en melding på facebook hereller i kommentarfeltet.

43 spørsmål

Spørsmål lånt fra Andrea Badendyck.

1. Hva har du på deg? En grå La Lakers crewshirt og svart Bik Bok bukse!

2. Har du noen gang vært forelsket? Jeg har vært forelsket, og ER forelsket! Forelsket i verdens beste kjæreste, venn, samboer og hundepappa – Erik ♥

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Egentlig ikke, det har føltes som det der og da kanskje – men så har det vist seg at det bare var befriende, digg og ikke noe å være lei seg over! Sånn er det når man ikke hadde møtte den rette, og har nok respekt for seg selv til å forstå at det ikke er en selv det er noe galt med :- )

4. Hvor høy er du? 163 cm.

5. Hva var det siste du spiste? Baguetter!

6. Hva var det siste du drakk? Pepsi Max

7. Er det noen du savner? Tine ♥♥♥♥♥♥ 

8. Svart eller hvit? Egentlig hvit – elsker hvite vegger og møbler, elsker hvite klær – til min store misnøye ettersom jeg er en sølekopp så fort jeg får på meg lyse farger og ikke minst så elsker jeg hvite tepper og lignende! 

9. Favoritt tv-show? Keeping Up With The Kardashians – uten tvil! Men veldig glad i Grey’s Anatomy, The Originals og The Vampire Diaries også!

10. Favoritt band? One Direction

11. Har du piercing? Ja, jeg har piercing i tungen og navlen i tillegg til 12mm utvidinger i begge ørene.

12. Hva er din favorittsang? Den var vanskelig! Har egentlig ingen anelse, er så mange bra sanger ute nå!

13. Hvor gammel er du? Halvveis til 40! 

14. Stjernetegn? Lionheart

15. Hva ser du etter i en livspartner? Jeg ser etter en som takler meg på de dagene jeg er kan være en kjip kjerring, hvis ikke så fortjener han meg ikke de dagene jeg er best i verden – fordi livet er ikke en regnbue hver dag. Jeg ser etter en som elsker meg for den jeg er, med kanskje 5 kg for mye – og om jeg går ned 5 kg. Det er også viktig at vedkommende støtter meg og er her for meg, veldig viktig at han er konstruktiv og forteller meg når jeg gjør noe feil – men det skal komme fra hjertet og fordi han bryr seg. Han må være glad i dyr og respektere mitt syn på dyrevelferd – og gjerne dele det, for jeg kunne aldri levd med en som går i pels for eksempel. Dette er jeg så heldig å har i min kjære ♥

16. Favoritt quote? Mhhm Snitches get stiches? neida. Vet ikke

17. Favoritt skuespiller? Ian Somerhalder, han er så fantastisk dyktig i Vampire Diaries i tillegg til å være et utrolig bra menneske.

18. Favorittfarge? Grå, hahha! 

19. Høy eller lav musikk? Egentlig en mellomting, syntes det er deilig å sitte med lav musikk når jeg holder på med ting på macen – mens gjerne litt høyere om jeg sminker meg eller er i mood for det!

20. Hvor drar du når du er trist? Dusjen, da får man være i fred med tankene sine og la det “prelle” av.

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Sjeldent noe mer en 10-15 min, kortere om jeg dropper å vaske håret!

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Huff litt for lang tid, jeg er alltid så trøtt så blir sittende i min egen verden i mellom slagene (jeg sitter å sminker meg, i senga eller sofaen), alt går så treigt på morgenen!

23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp? Nei, fikk et pent fik på kinnet på barneskolen men det er kanskje det nærmeste slosskamp jeg har vært i.

24. Turn on? Velkledd, høflig og fantastisk.

25. Turn off? Gutter som går i UGGs, Canada Goose jakker med en halv boks vox for å holde håret bakover – spyr av tanken.

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Redselen for å miste Damon! 

27. Når sa du at du var glad i noen sist? I dag, forteller Erik og Damon hele tiden hvor høyt jeg elsker og verdsetter dem! 

28. Hvilken bok var den siste du leste? Harry Potter

29. Hvilken bok leser du nå? En annen Harry Potter bok, hahah

30. Hvilken tv-serie så du sist? Hotel Cæsar

31. Hvem snakket du med sist? Erik!

32. Favorittmat? Biff, dessverre

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? LA, Miami, London, New York(igjen)

34. Hvor var du sist på reise? New York i oktober – utrolig hvor fort det har gått siden da!

35. Har du et crush? Always, have my guys ♥

36. Når kysset du noen sist? I dag!

37. Når ble du sist fornærmet? Rundt en uke siden kanskje?

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Maarud popcorn – ferdig poppet! 

39. Spiller du instrumenter? Blokkfløyte, neida! hhaha

40. Hva er favoritt smykket ditt? Tunellene i ørene!

41. Hvilken sport gjorde du sist? Jeg har jo prøvd å begynt å trene ordentlig igjen, men sist var mandag på treningssenter! Ellers så går jeg jo ut med Damon stort sett hver dag da

42. Når var du med noen sist? Er så heldig å være omgitt av to stk. stort sett hele tiden! Men er også hjemme hos mamma, så søsteren min og mamma!

43. Har du en frykt? Flere… Maur, herregud jeg er såååå livredd for maur! Jeg er også grusomt redd for å miste Damon, er så grusomt for er så redd for det – vet det er no som ikke kan kontrolleres, men er bare så redd. Jeg er også kjempe redd for å ende opp alene, jeg trives best med kjæreste – trives best med Erik! Jeg er heller ikke glad å bade i hav, i Tyrkia dro vi på en strand med småfisk i vannet, holdt på å få mitt første angstanfall ever ute i vannet når jeg kjente fiskene “nibbe” meg på bena, værste jeg har vært med på!


 


Interessant? 

Brilleslange

Følg bloggen min på facebook HER.


// Bilder lånt fra smartbuyglasses

 

CÉLINE CL 41348

Jeg var nylig på linsekontroll hos Synsam fordi jeg bruker nemlig linser, men pga. belastning på øynene så har jeg blitt anbefalt å ha briller ved siden av til dager hvor øynene skal få hvile – men er allikevel ikke anbefalt å gå uten noe pga. synet mitt… Da måtte jeg selvfølgelig finne frem til noe eksklusivt, så da har jeg kommet over de på bildet fra Céline, de er rett og slett kjempe kule! Altså jeg er egentlig ikke noe fan av briller, men siden jeg “må” så måtte jeg bare prøve å finne noen jeg kan leve med – ellers hadde jeg droppet det. 

Hva tenker du om disse brillene? / Noen med erfaringer med “Smartbuyglasses”?

Tulips

 
// foto_privat

Alltid deilig å friske opp hjemmet med litt blomster, og tulipaner er definitivt en av favoritt blomstene mine! Det er å lov å tenke på seg selv å rett og slett kjøpe blomster, spesielt på en fredag når det er trist vær ute (kjøpte de i går, men er like aktuelt i dag og!) ♥  

Hva kjøper du når du skal unne deg selv noe?

My friday morning; Bik Bok SS16

Følg bloggen min på facebook HER.


 

I dag startet jobb-dagen min på This Is Pr, i går hadde de pressefrokost i forbindelse med Bik Bok SS16 kolleksjonen – men vi tok turen i dag, er utrolig mye fint som kommer til våren/sommeren! Noe har allerede kommet ut, og mer kommer. Når man så alle de fine og deilige klærne så må jeg nok innrømme at jeg lengtet ekstremt etter varmen. Vi fikk også velge ut et plagg som vi får, og jeg valgte den grå/blå trench coaten som allerede er i butikk – og den er NYDELIG! Den blir fantastisk å bruke til våren, viser når den kommer. 

Igjen så får jeg være med på så mye gøy i denne jobben, jeg merker hvor mye jeg ønsker å jobbe med dette – og hvor lite jeg lengter etter skolen nå! 


Nå er det fredag og snart helg, men jeg er på kontoret og jobber så ville bare skrive noen kjappe ord til dere. Jeg er virkelig heldig som har en så fin arbeidsplass, snart er det bare 1 måned igjen… Buuu. Igjen så beklager jeg fraværet mitt, det har skjedd litt div denne uken som har tatt meg litt vekk fra bloggingen – men skal begynne å planlegge bloggingen mye mer fremover, all skriveerfaring er viktig erfaring! Så er det jo veldig gøy i tillegg. Skal forberede innlegg i helgen så det ikke blir veldig hektisk til uken, for har jo jobb, trening og en del som skjer da (riksmøte med 7-Eleven, det blir kult! Jeg får også besøk fra Mo i Rana, Kardashian søsteren jeg aldri fikk!)

GOD HELG, NÅR HELGEN KOMMER!

VIXEN Blog Awards 2015

Følg bloggen min på facebook HER.FOR Å SE HVEM SOM VANT, TRYKK HER. FOR Å SE BILDER FRA KVELDEN, TRYKK HER.

For en super kveld i går! Hadde det veldig gøy, men kvelden gikk så ekstremt fort – men ikke så rart etter alle inntrykkene! Var veldig mange hyggelige mennesker der, og tror de aller fleste koste seg og hadde en fin kveld – selv om ikke alle vinner selvfølgelig. For meg var det en veldig kul fredag når jeg fikk intervjue en av Norges største blogger OG en av Danmarks største blogger, var en super dag på jobb rett og slett. Kvelden avsluttet vi på Baroque, utrolig kult og var veldig god stemning. Håper jeg får bli med neste år også ♥

Trine’s Wardrobe

Følg bloggen min på facebook HER.


 Ikke reklame

Trine Kjærs skincare-kolleksjon finner du hos YME på Paleet, Oslo

Beklager for fraværet i det siste – men hundekurs, praksis og livet ellers har tatt opp tiden min, men for et kult liv jeg har om dagen! I dag var jeg på pressefrokost i forbindelse med den danske toppbloggeren Trine Kjær sin norges lansering av skincare-kolleksjon hennes, og gjort intervju med henne ♥ Så jeg har fått en uper oppladning til VIXEN Blog Awards i kveld, hva er det jeg ikke skal få være med på? Er helt utrolig at jeg lever livet jeg ønsker å leve nå, håper det varer for evig! 

Så nå blir det å sitte på kontoret, forberede saker og ta livet med ro før jeg skal ordne meg til kveldens begivenheter! Er så nervøs, men gleder meg så mye – så kommer Erik og Ida for å holde meg med selskap og støtte meg senere på kvelden, er nok et par til som gleder seg ♥

Hvordan er din fredag?