Kaos i livet mitt

Følg bloggen min på facebook HER.

I går var jeg i leiligheten fordi en kompis av meg skulle hjelpe med å legge gulv i leiligheten da det var teppegulv der – noe som ikke passer særlig godt med 2 hunder. Ble utrolig fint, så er utrolig takknemlig for hjelpen og jobben han har gjort. 

Om bare noen timer så flytter jeg inn i et nytt hjem, et nytt Oslo-hjem. Er så utrolig spent på hvordan det blir, minnene jeg vil skape i det nye hjemmet. Gleder meg til å se om hundene vil trives, og om jeg selv vil det. Vil det gå bra å bo i sokkelleilighet igjen? Vi får se, jeg håper det. Er i hvert fall utrolig fornøyd hittil så håper dette blir bra. På tide å lukke et kapittel og starte på nytt 😉 Opplevd veldig mye i denne leiligheten, så håper den nye vil toppe det! 

Flere som flytter i sommer?

En lengsel etter høsten

Følg bloggen min på facebook HER.

Det er rart med det, jeg er en skikkelig sommerperson. Elsker sommeren, alle tingene man kan gjøre, fint vær, varmen, sene sommerkvelder, grillmat, lukten av nyklipt gress, se utover en skinnende Oslofjord på Aker Brygge… Men hvert år, på midten av sommeren begynner jeg å se frem til at løvet faller, kveldene blir mørkere, sollyset blir gulere om morgenen og kveldene. Jeg ser frem til frostrøyken når jeg skal tidlig på jobb, eller bare det å gå med lue. Jeg ser så frem til høsten alltid, fordi da kan jeg endelige begynne å vente. Vente på adventstiden og jul, ventetiden. 

·   A U T U M N . . .   T H E   Y E A R ‘ S   L A S T ,   L O V E L I E S T   S M I L E   ·Foto: Kristine Larsen

Jeg føler at om høsten så er jeg mer kreativ, hjertet mitt har mer behov for å tømmes, jeg får lyst til å ta mye bilder. Jeg tenker mye på høsten, det skjer mye på dyreverns-fronten, og som det går mot jul så tenker jeg også mye på hvem som betyr noe for meg, hva dette året har gitt og lært meg.

Nå har vi i Oslo og Norge hatt en helt nydelig sommer, så synes ikke det er helt krise av meg å glede meg til å slippe og dø av varme på jobb, måtte ha på en bråkete vifte om natten eller å ikke kunne aktivisere hundene nok. Nå som bursdagen min nærmer seg så blir jeg alltid sånn, sommeren er liksom litt “over” for meg når bursdagen min er overstått – da er neste “del” av året å bare vente på desember.

Flere som er frem til høsten?

Min søsters konfirmasjon

Følg bloggen min på facebook HER.


(Må jo seff starte innlegget med en selfie fra dagen)

Under den “ufrivillige” bloggpausen min mellom mai-juli så konfirmerte min søster seg få dager etter 17. Mai, humanetisk i fjellhallen på Gjøvik. En fin seremoni, en minnerik dag. I fjellhallen spiltes “Til Ungdommen” og klumpen i halsen kom, da den sangen minner meg for mye om den mørkste dagen i Norges historie (orker ikke nevne dagen ved navn i et innlegg som dette, dere skjønner hva jeg snakker om).

Etter seremonien reiste jeg, konfirmanten og tremenningen vår til Gjøvik gård for å ta bilder. Der var vi ikke alene for å si det sånn, nydelig sted å ta bilder til konfirmasjon etc. Ble utrolig fornøyd med mange av bildene jeg tok av henne, følte at jeg var en bedre fotograf enn jeg har trodd egentlig den dagen.

For et nydelig pyntet bord, var veldig stilrent og fint synes jeg. Passet veldig godt til en dag som denne!

Jeg er ikke fan av catering-mat (er jeg fan av noe mat egentlig? åjada, elsker mat!) men her fikk vi mye bra og variert mat! Perfekt for konfirmasjon.

Ellers så var det utrolig koselig med alt av venner, familie og alt som stilte opp denne dagen! Ikke minst supertakk til verdens beste Lene som var ryddepike <3 

 

Kakene var utrolig gode, og ikke minst så var hoved-kaken utrolig fin! Perfekt for hovedpersonen 😉 Mat og kaker er jo alltid det bese med en konfirmasjon.

Så til det beste for hovedpersonen?? Gavene?? Selvfølgelig var min best, i fra meg og hundene fikk hun et Marc Jacobs kjede i gull og hvitt samt en minnepenn med en powerpoint, den jeg viste mens jeg holdt tale. Jeg er ingen taler, men jeg kan og skrive. Alle ble faktisk utrolig imponerte over meg, lo seg i hjel i flere stunder og ja. Utrolig morsomt å få så fin respons, jævlig irriterende at ingen filmet den, men hun har powerpointen og jeg har talen. Kanskje hun skal få den på opptak i 18-årsgave og sjekke om hun har lært noe av hva jeg sa?


Foto: Kristine Larsen (utenom de jeg selv er med på, naturligvis)

Hva synes du om bildene?

Visste du at…?

Følg bloggen min på facebook HER.

Jeg elsker innlegg hvor man kan bli litt kjent med personen bak bloggen, spesielt der hvor man er litt kreativ i hva man forteller, bjudar på og ikke holder seg til den “typiske” malen. Tenker også å kjøre på med en spørsmålsrunde etter hvert om folk er gira på det.

…..
 

 Jeg sover oftest med sokker om nettene – og bruker 99,99% av tiden kun hvite kortsokker.

 Jeg sminker meg omtrent alltid sittende i f.eks en sofa eller seng. Synes det er mye mer behagelig da jeg har skjelvinger i hendene og får holdt armene mer i ro.

 Jeg var ekstremt livredd hunder før.

 Jeg har jo besøk Kardashians sin tidligere Dash butikk i New York, og der fikk jeg faktisk skikkelig fine komplimenter i fra hun ene ansatte om jakken min. Er så stolt av det enda, haha! #Fangirl ↓

 Jeg har bodd i Oslo i over 4 år nå!!! Helt sykt hvordan tiden flyr.

 Jeg har veldig mye treningsklær til å trene ca. 0 dager i uka i gjennomsnittet. Så utrolig mye fint tøy og, må virkelig prøve å få motivasjonen på plass til å bruke det til høsten! 

 Jeg har nesten bare mareritt når jeg er syk, eller når jeg er ekstremt sliten av jobb og dårlig søvn.

 Jeg har hatt regulering før, noen som kan huske det? (Regner med at hvis jeg fortsatt har lesere i fra Tiia.blogg.no-tiden så husker dere kanskje det)

 Jeg elsker å kjøre karuseller. 

 Jeg pleide faktisk å videoblogge på min tidligere blogg. Måtte se igjennom videoene… Og ja, man får jo lyst til å aldri se dagens lys igjen for å si det sånn. Gud så flaut, kanskje jeg skal tørre å poste den minst flaueste en gang? Vi får se. Videoene ligger som privat på brukeren, så er ikke vits å prøve å finne denne dumskapen min i fra ungdomstiden engang.

 Jeg hater cottage cheese, det er faktisk på topp 10 av de ekleste matvarene jeg vet om. Burde faktisk lage et eget innlegg om det, så kresen som jeg er.

 Jeg håpe jeg ikke blir så gammel at jeg ikke klarer å ta vare på meg selv.

 Min første piercing tok venninnen min på meg, i navlen, hjemme hos henne. Har det piercing-hullet den dag i dag, og det ser fortsatt ikke bra ut. Hahaha! Tok også nesepiercing hos henne. Anbefaler ingen å gjøre dette, man bør ALLTID oppsøke et piercingstudio for å unngå risikere å ødelegge arrvevet, eller faren for infeksjon. Den jeg hadde i leppa tok jeg hos Safari på Lillehammer da mamma skjønte at jeg kom til å ta enda en privat om hun ikke gav meg lov, fikk lov i mot at jeg ikke tok i tungen når jeg var gammel nok. Guess what i did? Oppsøkte Safari igjen da jeg ble 16 og tok i tungen og 😉 

Har lagt på meg litt med årene ser jeg, hahahha men det er normalt for er jo rundt 10 år siden. Gud så skjev piercingen er,
og hvor kort hullet er – så får jo ca. bare kjøpt smykke på Ebay da de selger med korte stenger.

 

 Jeg har for øvrig sprøyteskrekk, hahah! Utrolig ironisk, men sant.

 Jeg skriver for mye “haha”. Helt håpløst faktisk!


 Dette er bioen min på Tinder….  Rart jeg er singel? Evig Oslo-lover, CrazyDogLady og fotballjente med (lovlig) pyro i hånden på Vålerenga-Lillestrøm i 2017. Er det egentlig innafor å innrømme at man har bruker på Tinder? Kan også legge til at jeg selvfølgelig også har “normale” bilder av meg ute på den brukeren, haha.

 Jeg er ikke så alt for glad i å bli tatt bilde av i hel-figur, da jeg føler det ser litt dumt ut på meg siden jeg har korte ben i forhold til hvor fyldige lår jeg har. Bryr meg ikke så mye om hva andre tenker, er bare at da er det vanskelig å bli fornøyd med bildene. Og nei, jeg skylder ikke på Kim K bare fordi hun har lange bein og ikke jeg – så det er sagt. Jeg tror ikke på å skylde på andre for at det er noe man ikke er fornøyd med ved seg selv (med unntak av mobbing), for spesielt det med vekt er det kun jeg som kan gjøre noe med, ikke Kim K. Dette var ikke for å få noe “nei du er bra nok som du er” sympati, fordi jeg vet jeg er bra nok, ville bare fortelle noe om meg og hvordan jeg tenker.

Men.. Hva gjør man ikke for bloggen a?

 Jeg tar omtrent aldri medisiner. Tar hostesaft om jeg er dødens forkjøla og det aldri går over(med tårer i øynene selvfølgelig for synes det smaker helvete), og tar Ibux ved forkjølelse, og p-piller. Tror ikke helt på å trykke i seg medisiner så fort man har vondt noe sted. Sunn tankegang da? 

 Jeg synes kinodates egentlig er jævlig kleint. Altså er man keen, da ser man film hjemme og man faktisk kan sitte i armskroken, le litt og prate om det som skjer under filmen. Kjenner man ikke “daten” så godt så blir det jo til at man sitter der å tenker – skal man holde hender? Skal man sette seg nærmere den andre? Skal man se på hverandre? Skal man le sammen? Ja dere skjønner greia, det er kleint og unødvendig. Kino tar man når man synes opplegget begynner å bli avslappet så man faktisk ser på filmen.

 Jeg er ikke noe fan av Bergen, jeg har aldri vært der men har heller aldri syntes at byen ser fin ut – bare masse regn, grusomme folk og et grusomt fotballag. Ironisk nok er musikken som minner meg og ungdomstiden norsk rap, i fra Bergen.


Vet ikke hvor interessant dette var egentlig, men var gøy å skrive innlegget uansett!

Likte du innlegget? / Gira på spørsmålsrunde?

Kan nesten ikke vente

Følg bloggen min på facebook HER.

Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til høsten – og nå blir det enormt mye serier å følge med på når det nærmer seg mørketiden. Må si jeg ser frem til å dempe belysningen, tenne te-lys, ligge på sofaen med hundene og se på serier. Denne høsten blir nok en helt nydelig ventetid frem til jul ♥


Livet som en serie-lover. The worst day of loving someone, is the day you lose them. – Elena Gilbert 

The Originals går nå mot slutten, og det er kun 2 episoder igjen. Jeg kjenner at hjertet mitt brister litt… Igjen. Og jeg har ikke helt kommet meg over at The Vampire Diaries nok en høst ikke kommer med ny sesong. Men, i vår kom en fantastisk nyhet; TVD-universet blir utvidet med nok en spin-off, og jeg kan ikke vente. Julie Plec og crewet er helt amazing, og forteller helt nydelighe historier. Jeg er ikke klar til å gi slipp enda, og vil ha mer. Jeg kan nesten ikke tro det, og i høst begynner et nytt eventyr. Det blir ekstremt trist at TO avsluttes nå, for slutten av en serie betyr død for mange av de kjære karakterene – eller peace. Jeg er bare glad vi får et plaster på såret, for dette blir garantert tårevått.
 

·   L E G A C I E S   ·

Jeg er 100% sikker på at it’s gonna be epic. Premiere: 25. Oktober


·   G R E Y ‘ S   A N A T O M Y   ·

Grey’s Anatomy starter igjen ♥ Snart 15 sesonger med heartbreaks, tears and love! Premiere: September


·   R I V E R D A L E   ·

Riverdale fikk meg oppslukt med en gang, og så første sesong på en dag. Elsker at det er så spennende, ungdommelig og et hint av mørket. Sesong 3 har premiere: 10. Oktober


·   F A N T A S T I C   B E A S T S :   T H E   C R I M E S   O F   G R I N D E L W A L D   ·

Altså dette er jo ingen serie, men film nr. 2 i Harry Potter spin-offen “Fantastic beast”, og jeg må bare si at denne her ser helt AMAZING ut. Mye bedre en den første, som jeg faktisk synes var overraskende bra. Derfor jeg liker denne spin-offe er fordi jeg har gått inn med den holdningen om at det er noe annet enn Harry Potter – men kan være en leder til å finne ut mer om hva som skjedde i før hans tid. Jeg synes hele universet til J.K. Rowling er helt magisk, og gleder meg veldig til å se denne på kino! Premiere: 18. November (Norge)


·   K E E P I N G   U P   W I T H   T H E   K A R D A S H I A N S   ·

Wow, disse damene går inn i sin 15 sesong med reality – og hele verden elsker det. Og dem. Vi ligger for deres føtter, enten vi liker dem eller hater dem. Disse jentene engasjerer, setter viktige debatter på dagsorden – enten det er de som byr opp til det, eller at det er dem det debatteres om. Jeg elsker dem, elsker alt dramaet rundt dem og følger denne familien tett i sosiale medier døgnet rundt, igjennom mediene og bare lærer meg generelt mye om dem. Har en liten goals på å bli Kardashian-ekspert, så vi får se 😉 Gleder meg i hvert fall til ny sesong med D-R-A-M-A! Premiere: 5. August


·   J E R S E Y   S H O R E   F A M I L Y   V A C A T I O N   ·

Mine bønner er hørt, Jersey Shore – Familiy Vacation får enda en ny sesong and i love it. Gud for en fet gjeng, og de har omtrent enda ikke forandret seg. Denne gjengen er selve livet!


·   M A Y A N S   M C   · 

Sons Of Anarchy-universet får endelig sin velfortjente spin-off, og jeg gleder meg i hjel. Jeg må si jeg falt for serien allerede etter traileren, så jeg går inn med godt mot og håper at denne serien vil levere skyhøyt. Premiere: 4. September 


Ellers så begynner jo også Heimebane og Bloggerne igjen, Love Island og Ex OnThe Beach begynner også for første gang med norske deltagere. Som dere sikkert da skjønner så går jeg en ekstremt travel høst i møte, sannsynligheten for at jeg treffer drømmemannen i løpet av august-desember er ca. 0%. 

Flere som gleder seg til denne tv-høsten?

Mondays like this

Følg bloggen min på facebook HER.

 

Mandag, og endelig ferdig med nattevaktsukene for denne gang! Var tungt å stå opp i dag, men det måtte gjøres. Tok med kameraet på jobb for å ta bilde av soloppgangen over Oslo på vei hjem i fra jobb, men var så overskyet så en kollega kjørte meg hjem i stedet for.

I dag kom mamma til Oslo på besøk siden hun kjedet seg veldig og jeg hadde behov for å holde meg våken. Vi gikk en tur ned Bogstadveien, spiste kake på Baker Hansen, shoppet litt, dro ned til Karl Johan, tok en øl på Scotsman, gikk til Aker Brygge for å spise på Olivia(jeg har blitt heeeelt bitt av basillen, maten der er himmelsk), kikket rundt litt til og så ventet vi på toget til mamma. En veldig fin dag i finværet, skulle ønske at alle mandager var som denne!

Hvordan har mandagen din vært?

Den vondeste dagen i året

Følg bloggen min på facebook HER.

22. Juli er for meg den vondeste dagen i året. Jeg tenker så uendelig på de menneskene som opplevde terroren i regjeringskvartalet her i Oslo.. Noen kilometer unna her hvor jeg og hundene mine sover trygt om natten. Jeg tenker så uendelig på de som opplevde terroren på Utøya, hvor jeg var så heldig å ikke fikk lov til å dra på dette året fordi mamma mente jeg var for ung. Jeg tenker så uendelig på alle de som ble såret, de som mistet noen, de som så vennene sine og bekjente bli drept foran øynene deres, jeg tenker så på de foreldrene som til slutt ikke fikk svar på sms i fra barna sine, til de som aldri fikk barna sine/familiemedlemmer/venner/kjærester hjem. Jeg tenker på alle som sitter å har det vondt i dag. 

·   V Å R T   L I L L E   L A N D   ·

Denne dagen er vond. Det er vondt når ytringsfriheten, ungdommen, politikken og demokratiet blir truet til taushet, eller bombet og skutt i dette tilfellet. Jeg blir faktisk helt kvalm og uvel av å tenke på den dagen, 22.juli.2011, og den påfølgende uken. Den mørkeste dagen i Norges historie og landet stod stille. Ingen har vell noen gang sett å mye på Tv som den påfølgende uken. I hvert fall ikke jeg.


Foto: Arkivbilder av Kristine Larsen – fra innlegget “Fem år

Jeg tenker så uendelig på alle sammen som sitter å lider i dag, i morgen og neste uke fordi de opplevde terroren eller er pårørende – dere som har fått livene deres snudd opp ned, dere som føler at livet er ulevelig til tider. Dere som sliter hver dag med å komme dere opp av sengen, eller i arbeid eller bare det å leve – leve med dette, fysisk og/eller psykisk. Jeg kan ikke tenke meg hvordan dere har det i dag, dere som på nært hold virkelig ble berørt. Dere som opplevde dette marerittet, og hvordan det er å fortsatt leve med det.

Jeg tenker så uendelig på dere som har klart å komme dere videre. Dere som står opp hver dag, dere som smiler til speilet og finner livsglede. Dere er helter. 

Noe av det vondeste jeg har gjort noen gang, det var å besøke Utøya på 5års-markeringen. Da var det 5 år siden jeg også kunne vært en av de som løpte for livet sitt, og det var heldigvis ikke meg. Men du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv, sies det. Og slik er det i dette tilfellet for meg. Jeg personlig har ingen tilknytning til Arbeiderpartiet eller AUF, tvert i mot så er jeg veldig uenig i mye av politikken de fører. Den sommerleiren for meg var et ønske slik som voksne drar på festival, det var det det var for meg, bare for ungdom – rusfritt og omgitt av unge mennesker. Jeg har alltid likt å engasjer meg og si min mening, og jeg hadde et stort ønske om å dra dit. Jeg fikk ikke lov, og det takker nok mamma høyere makter for den dag i dag.

Det var så utrolig vondt å dra på øya og se mennesker du vet var der, opplevde det og du så hvor preget de var av dagen. Se de holde rundt hverandre, gråte litt. Alt som hører med i disse triste stundene. 

Det var så uendelig trist og vondt å gå rundt på øya, flere steder sto familie og gråt ved blomstene lagt ned på der deres kjære ble funnet. Livet føltes så uendelig urettferdig, hvorfor skjedde dette disse menneskene? Det var vondt å innse hvor vanskelig det var å ta seg frem rundt på øya i en solskinnsdag, stiene var ujevne og mye røtter. Da kan man jo bare tenke seg de stiene i regn, barføtt hvor man løper med en frykt for livet.

Det var første gang jeg besøkte Utøya, denne markeringen en helt nydelig julidag. Men det ble min siste gang også, fordi det er et tungt sted for meg. Det er tungt og dra dit og føle potetsekken med lik på ryggen, det er vondt å føle at man trasker rundt på de unges grav. Ja det er det det føles for meg, de har sine siste hvilesteder rundt om i Norge på norske kirkegårder, men sjelen til de døde ligger igjen på den lille uskyldige øya ute i Tyrifjorden. 


 

En dokumentar alle bør se, om du ikke har gjort det alt – så se den…

Ta godt vare på de du har, for ingenting varer evig. Vi vet ikke hva som skjer om 2 timer, i morgen eller neste år ♥ Mitt viktigste budskap er – vi må aldri glemme. Aldri mer 22. juli.

News for the new home

Følg bloggen min på facebook HER.
Ikke reklame.


Inspirasjon: H&M home

·   J U S T   L E T   M E   S H O P ,   A N D  N O   O N E   G E T S   H U R T   ·


​Noe her er dessverre utsolgt :- ( 
Rose putetrekk / 59,90,- / H&M Home    ·    Grå gjestehåndklær / 39,90,- / H&M Home  ·   Innleggspute / 50,- / Jysk – Her
Gull/glass Ananas / 99,- / H&M Home   ·   Hvit fuskepels-pute / 79,95,- / Jysk – Her   ·   Servietter / 19,90,- /  H&M Home – Her

Beige sengeteppe / 100,- / Jysk – Her   ·   Grå fuskepels-pyntepute / 79,95,-  Jysk – Her   ·   Hvit Gant badematte / 280,- / Ellos Home – Her
Rosendahl Whiskeyglass / 249,- / Kitch’n – Her   ·   Grått putetrekk / 19,90,- / H&M Home   ·   Hvitt fuskepels-pledd / 299,- / Jysk – Her


Madrassbeskytter / 330,- / Jysk – Her   ·   Grått putetrekk / 69,90,- / H&M Home
Houston sovesofa / 3999,- (Salg) /  A-Møbler – Her   ·   Hvitt blondebånd ed dusk og diamant / 89,- / Ellos Home – Her 

Blomsterpotte / 45,- / Ikea – Her   ·   Pakning med kleshengere / 39,- / Ikea – Her   ·   Bukse-henger / 12,- / Ikea – Her   ·   Stekespade / 45,- / Ikea – Her

Så utrolig deilig å kjøpe inn litt nytt når man flytter, har kjøpt noen andre småting også men noe må jeg jo spare med å vise til jeg flytter. Gleder meg veldig nå, og tror det skal bli fint i mitt nye hjem. Er noen ting som garderobeskap til gangen, hyllestativ til badet og kjøkkenbord som mangler av møbler – men tenkte å følge litt med på Finn også. Ny sofa måtte jeg også ha, jeg elsker jo egentlig den jeg alt har men det blir ikke plass til to deler der jeg flytter nå, så da setter jeg den igjen her jeg bor nå så det er noen andre som kan få nytte av den. Prøvde denne sofaen på A-møbler, og tror den blir veldig bra – god plass, god å sitte i og fin farge. Måtte også gå til innkjøp av madrassbeskytter da overmadrassen min ikke ser ut i måneskinn, masse nupper og diverse. Blir mye mer behagelig å ligge i sengen fremover vil jeg tro! Siden soverommet i leiligheten er plassert i mellom stue og gangen, så tenkte jeg at det var lurt med et sengeteppe så sengen ser mer ryddig ut, og i tilfelle hundene ender med å hoppe opp i sengen. Gleder meg til å få alt “i hus” og vise frem til dere ♥ 

Noen tips til sider med mye fint? 

Kommer til å savne det…

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

·   D O G S   D O   S P E A K ,   B U T   O N L Y   T O   T H O S E   W H O   K N O W   H O W   T O   L I S T E N   ·

Er så nydelig her oppe ved Ekeberg, hvor jeg har bodd i rundt ett og et halvt år. Og snart skal jeg flytte, flytte i fra her hvor jeg bygde meg selv opp igjen etter å ha måttet gå igjennom en stor forandring i livet. Et samlivsbrudd, etter 3 år. På den tiden var jeg usikker om jeg ville overleve det, om man skulle få puste igjen. Men ja, her sitter jeg og har mer enn å kommet meg videre. Jeg har funnet hvem jeg er som voksen, funnet ut hvor selvstendig jeg egentlig er(journalisten i meg?) og jeg kom meg igjennom siste del av bacheloren. Jeg har fått til ting alene, og dette hjemmet og alt jeg har hatt her har jeg klart alene. Så mange gode minner her i fra, og nå skal jeg videre til Storo. Det er helt greit! Man må i blant lukke et par kapitler, og åpne et nytt. Men jeg vil uten tvil savne området her, er utrolig vakkert – tenkte at i morgen skal jeg ta med meg kameraet på jobb siden jeg skal gå hjem, så skal jeg ta bilder på vei hjem og vise hvor fin vei jeg har i soloppgangen etter nattevaktene. Har tatt en del bilder med telefonen, men det blir ikke det samme som med kameraet.

Hva synes du om bildene?

Change is around the corner

Følg bloggen min på facebook HER.


Arkivbilde av Damon i fra da vi flyttet i fra vårt første Oslo-hjem på Haugerud. Tror jeg aldri vil føle meg så hjemme noe sted som der, det er der jeg virkelig følte at jeg vokste som menneske og fant meg selv.

·   N E W   H O M E   ·

Dere vet jo hvordan jeg har stresset denne våren etter å finne et nytt hjem? 1. august flytter jeg til denne, litt mindre leiligheten på Storo/Grefsen. Gleder meg veldig mye! Blir veldig deilig å komme til en litt mer sentral del av byen, hvor nattbussene går på hverdag, det er oppvaskmaskin på kjøkkenet og jeg forhåpentligvis vil ha litt mer ro rundt meg. JA her jeg bor har det vært veldig mye støy fra de som bor over (og utvendig) – både sommer og vinter, uten at jeg vil gå nærmere inn på det. 

Forandring fryder sies det, og det tror jeg det virkelig vil gjøre nå. Det blir mye forandringer, kjøpt inn en del nytt – tepper, puter osv. i tillegg til at jeg har kjøpt en ny sofa (tenkte jeg kunne lage et eget innlegg med alt jeg har kjøpt til den nye leiligheten)! Gleder meg til å gjøre det stedet til mitt eget, og at teppegulvet skal bort – det fungerer jo IKKE med to hunder, så huseier og jeg ble enige om å få lagt nytt gulv der så han kan spare det løse teppegulvet til senere 🙂

Dette blir nok en utrolig fin høst, kommer mye nærmere vennene jeg har nærmest – og det blir helt fantastisk kjenner jeg. Det trenger jeg! Håper hundene vil trives der, og ikke minst meg selv. Blir mye som skjer fremover så er bare å stay tuned. Vil også ende opp med å selge/gi bort en del ting så vil oppdatere dere på det også.


Blir ekstremt rart å pakke sammen alt og flytte igjen, men slik er det! Håper neste gang jeg flytter så har jeg funnet meg en å flytte med, men det ser mørkt ut om dagen hahahah! #CrazyDogLady4Life

Flere som flytter i sommer?