Stockholm winter wonderland

Følg bloggen min på facebook HER

 

Lørdagen ble helt fantastisk, første solen denne uken – det var utrolig nødvendig kjenner jeg! Hele desember var jo uten lys her i Stockholm, så det har vørt stooort behov or å innhente det lyset man kan få i etterkant, og skikkelig soldag er et godt tegn på at lysere tider kommer ganske snart. Så dro med meg Damon ut på tur, det var så mange som ville hilse på han – selvfølgelig, hvor sjarmerende er han ikke i den genseren?

Resten av kvelden ble benyttet hos en venninne på Söder, virkelig koselig!

Ukens siste dag, søndag ble også brukt ute i solen som i går faktisk! Lå ganske lenge i sengen fordi jeg har sovet litt lite i helgen, så da tenkte jeg at jeg fortjente å slappe av litt lengre i hvert fall. Men jeg kom meg opp og ut så jeg traff en kompis i Alvik hvor jeg har tatt en del bilder tidligere på våren og sommeren, er så utrolig fint der altså. Heldig som har så utrolig mye fine områder bare noen gåturer eller bussturer unna!

Helgen har uten tvil blitt utrolig vellykket må jeg si. En annen morsom beskjed jeg fikk før helgen er at fra 8. februar er jeg fast ansatt på jobben min, og wow det er jeg så stolt av å ha fått til udner corona – ordne meg en bra lønnet, fast jobb i et annet land. KLAPP PÅ SKULDEREN TIL MEG. 

Hva synes du om bildene?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Alt eller ingenting

Følg bloggen min på facebook HER

Klarte å spy ut 450,-kr på en 0,300 ml stor parfymefalske… Helt sjukt.. Husk å les hva dere kjøper, haha! Orket ikke sende tilbake heller, haha.Forrige helg fylte Kikki 4 år, på torsdagen før helgen reiste hun bort til vennene mine som bruker på å ha Kikki når hun har løpetid da hun har deti gjen nå. Hun og jeg er så heldige som har så fine folk rundt oss. 

Pasta farafalle med parmesansaus og biff.

Denne helgen har også faktisk vært relativt rolig, vært mye mat. Fredag og helg starte med et brak da jeg innser etter jobb at jeg hadde mistet lommeboken min på vei hjem fra butikken i lunsjen… Så da fikk jeg stengt kortene mine, sjekket over alt i gatene, dro å spurte på butikken, ringte pizzeriaen og alt.. Men borte var den. Har fortsatt ikke dukket opp og ingen har ringt meg, så den ligger nok der ute et sted. Hadde også venner over på middag på kvelden, det var utrolig koselig!

Lørdagen starte heldigvis litt bedre med sol og lang tur med Damon, men lykken skulle bli kort for når jeg kommer inn igjen fra tur skulle jeg spise noen nøtter og da biter jeg selvfølgelig av en bit av tannen min. Dyr moro kan man jo si? Har nok en gang fantastiske folk rundt meg, de som har Kikki hjalp meg med å ukeshandle ettersom jeg ikke har noen bankkort eller kontanter hjemme. Evig takknemlig for å ha så fine mennesker i itt liv her!  Ellers så jeg bare på “Hver gang vi møtes” i går – altså halloooo Maria Mena, hvilken legende og stjerne hun er. W O W. Lagde også en utrooolig god pasta.

Søndagen har det per 21:30 ikke vært noen ulykker, bank i bordet! Har gått tur i dag også, ikke vært så bra vær her oppe hvor jeg bor i Stockholm men godt var det å gå uansett. Har også spist en god middag og begynt å se på en svensk serie som heter “Tunna blå linjen” – du kan se den her i Sverige og her i Norge.

Jeg vil ikke lyve, denne helga har vært dritt og det er ok. Og det har ingenting med corona å gjøre, voksenlivets utfordringer står fortsatt i kø uavhengig av pandemien og nye lokdowns i Norge + at Sverige har nå innreiseforbud i fra Norge, men det gjør ikke noe for jeg kan ikke dra dit pga. karantereglene der uansett så bryr meg veldig lite om det forbudet kjenner jeg… Enten skjer det ingenting eller alt på en gang.

Har du hatt en bedre helg enn meg?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Godt nytt år

Følg bloggen min på facebook HER

Litt sent, men godt nytt år guys!

Disse 15 dagene i det nye året har jeg faktisk fokusert veldig på meg selv. Jeg har slappet av, trent og spist mat. Rett og slett for at jeg har nok behøvd det da jeg har hatt helt elendig søvn siden lille julaften. Har ingen anelse om hvorfor søvnen har vært så dårlig, jeg ligger ikke å overtenker, jeg powernaper ikke så mye og er ikke utbrent eller noe. Så får håpe det bare er noe som går over, eller at det er fordi jeg har sovet for mye.

I januar nå prøver jeg å komme inn i nye rutiner så jeg kan “gunne på” i februar. I februar begynner jeg også å tatovere meg igjen så litt derfor jeg kjører på ganske hardt nå også, og håper at jeg også har fått tatovert en del før sommeren. Gleder meg til å vise! Gleder meg ikke like mye til å gjøre det, hehe. Joda, pain is gain(?). Men er digg å ha en økonomi så jeg har mulighet til å gjøre sånt ettersom jeg ikke får reist på så mange lange ferieturer pga hundene.

Nå er det også lysere tider, noe som er helt fantastisk. At det er lyst 08:30 nå det gjør at man faktisk kan se framover. Når jeg tenker tilbake til 2020 og jeg var her i slutten av februar da var det faktisk vår her, og det er det jeg holder fast ved i minusgrader og snøvær. Ikke at jeg skal klage når familien dokumenterer om mye snømåking og 15-20 minus hjemme. Savner ikke å bo på landet for å si det slik, og i juli er det faktisk 7(!!!!!!!!!!!) år siden jeg flyttet hjemmefra. Hundene fyller også år snart, Kikki blir 4 år i morgen allerede. Helt utrolig, og det var faktisk 1 år siden valpene hennes kom forrige uke.

Hvordan har starten på ditt nye år vært?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥