Spontanbesøk

Følg bloggen min på facebook HER.
Ble litt stille i går da jeg var ute av døra fra 09:30-20 i går – og fikk hundene hjem, så tiden gikk unna da jeg kom hjem for hadde handlet så måtte lage middag! Men var koselig med en spontanovernatting av disse to♥ i dag har vi snappen til rasesiden på Facebook – Franskbulldogno hvis dere vil se hva vi har gjort!

Nå blir hundene snart hentet, så da blir det å kaste i seg litt mat og rydde litt her! Bursdag og besøk til helgen, da må det fikses og ordnes til. 

Hatt en bra start på uka?

New week

Følg bloggen min på facebook HER.

Endelig ny uke, heldigvis er jeg på bedringens vei – ble bare dårligere og dårligere igjen med 0 energi så derfor har jeg ikke hatt noe overskudd til oppdatering før nå. Bare å dusje gjorde at jeg i går måtte ta en powernap på et par timer… Og jeg stod opp da jeg dusjet, så det sier litt om hvordan formen har vært de siste dagene? 

Men nok om det, nå er det en ny uke med store muligheter for at den blir 10 ganger bedre! Fri fra jobb i dag, men så blir det 4 dager på jobb før jeg skal ha 2 bursdagsfeiringer til helgen med venner – for 2. August fyller jeg hele 22 år! Så dette blir en uke med jobbing, rydding, kjøpe inn litt div og bare kose meg egentlig! Savner jo trollungene mine veldig, og har jo ikke akkurat savnet dem mindre de mange timene jeg har ligget på sofaen, men vet de har det best hos pappaen sin når jeg hadde vært ferdig bare av å lufte de i hagen!
 


Fine flokken min!

Ellers så lurer jeg på hva dere ønsker å lese her fremover ♥ Bare å skrike ut! 

Rollercoaster

Følg bloggen min på facebook HER. 


Foto: Kristine Larsen

I går tok jeg med søsteren min på Tusenfryd, på tross av halsbetennelsen jeg har dratt på meg – som forøvrig hadde blitt bedre. Vi koste oss i varmen mellom karuseller, barn, latter, slush og alt for mye veps. Så det var en super dag rett og slett! Vi var begge veldig slitne når vi dro derifra, tar på å gå på det store området i den varmen, og spesielt når man ikke er i form – for da jeg kom hjem så ble jeg verre igjen utover kvelden, og på jobb i dag så tettet øret seg sakte men sikkert i tillegg #lovemylife. Btw, bare vi som synes Thundercoaster synger på siste verset? Karusellen rister jo nesten på deg nakkeskader og piper av deg ørene med skjærende lyder – og ikke minst så var det 2 driftstans på den på bare de timene vi var der i går…
 

Flere som har vært på Tusenfryd i sommer?

Summer weekend

Følg bloggen min på facebook HER.
 

 

 

·   H A P P I N E S S   ·

Hooolaaaa, ny uke nye muligheter – på en tirsdag! Men hvem bryr seg? Er jo sommerferie. Men fra spøk til løk, jeg dro nemlig på meg en halsbetennelse i helga – som heldigvis begynner å fade ut nå, så jeg var faktisk helt slått ut på søndag og delvis i går. Var nemlig hjemover med snuppa i helga så hun fikk bli kjent med familien min alene, og det gikk veldig fint(som dere sikkert ser)♥ Kikki er allerede høyt elsket av oss alle, slik som Damon! Så det var en super helg med god mat, latter, hunder, gode samtaler og fint vær – og en del søvn da siden feberen tok tak i meg på søndagen. Så i går så tok jeg med meg søsteren min tilbake til Oslo for å reise på tusenfryd i dag – mer om det i morgen. 
 

Hvordan var helgen din?

Last months snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M A R S   ·

·   A P R I L   ·

·   M A I   ·
·   J U N I   ·


·   J U L I   ·Det var forferdelig trist at mitt første Oslo-hjem ble solgt for en uke siden :- ( Men sånn er det! Mange flotte minner fra det stedet, kommer aldri til å glemme dem! 

Det har vært mange måneder uten bloggen, men som dere ser så har jeg virkelig hatt nok å henge fingrene mine i! Hatt mange flotte stunder, og påsken var uten tvil et stort høydepunkt! ♥ Gleder meg til månedene videre!

Hva har du gjort de siste månedene?

Princess

Følg bloggen min på facebook HER.


 


Foto: Kristine Larsen

·   K I K K I    ·
(Zecudas Infinity) 

Denne snuppa er snart 6 måneder og kom til oss for litt over en uke siden! Kikki er ei livlig frøken som elsker å å vaske andre i fjeset, er en ræser på å løpe inn i hekker og er en veldig herlig og snill jente! Vi er så uendelig glad i deg allerede, både jeg og Damon. Her er vi forvert inntil videre, men hun er vår♥ 
 

Velkommen i flokken, skatten min!

Hvor fin er ikke hun?

Alle de dager som kom og gikk

Følg bloggen min på facebook HER.
 


Foto: Kristine Larsen

Jeg er ingen toppblogger, jeg har ikke en kjent blogg men allikevel føler jeg at jeg har et behov for å fortelle. Fortelle at jeg er tilbake og fortelle at jeg har prøvd å smyge tilbake inn her litt etter litt. Det var så godt med en pause, pause fra å skrive til typ ingen? Men jeg likte det veldig godt, bare det å skrive. For det er jo det jeg vil jobbe med, og det er jo det jeg har jobbet mot de siste 3 årene.Jeg har brukt veldig mye tid på å finne ut hva jeg vil skrive, hvorfor jeg vil skrive her igjen og hvorfor det er så viktig, og når jeg tenker meg om så er det nok en gang – for meg selv, og for venner da jeg vet de alltid har likt å følge med på hva jeg gjør!

23.Mai klokken 07:30 leverte jeg min bacheloroppgave i journalistikk, og gud så redd jeg var! Men jeg realiserte oppgaven, jeg skrev om noe viktig og noe jeg brenner for – dyrevelferd. Jeg skrev om dyrevelferds-endringer i motebransjen med hovedvekt på pels- mens miljø, bærekraft og andre problemstillinger naturligvis ble en del av pakken. Jeg gruet meg så til å få resultatet, det er et kontroversielt tema som er ekstremt hett i samfunnsdebattene året rundt – og noe forhåpentligvis alle har en formening om. Det er sunt å mene noe, enten det er det samme som meg eller noe annet – men bry dere, og oppsøk fakta. Oppsøk troverdige kilder, noe som var en stor del av refleksjonene mine rundt oppgaven, jeg valgte det som det viktigste å snakke om og diskutere rundt. Jeg ble ikke fornøyd med karakteren min i det hele tatt, men jeg kan fortelle så mye som at jeg nå har en bachelorgrad i journalistikk!

Hjertet mit blødde under minnekonserten da man hørte hvordan hun slet med å synge, men hvem hadde klart det etter 6 dager med non stop crying?

… Men så smalt jo bomben, bokstavelig talt, i Manchester 22.Mai noen timer før jeg leverte oppgaven min. Hjertet mitt hoppet over uendelig mange slag, jeg var kvalm og klarte nesten ikke å sluttføre oppgaven mi,n for ble rett og slett rystet. Ariana Grande er kanskje en av de personene jeg ser mest opp til i hele verden, alle kan gjøre feil – men hun er tvers igjennom et bra menneske, vært ansikt utad for PETA og tar dyrenes skjebne på alvor og har et fantastisk talent. Det er så urettferdig at terroreren skulle ramme hennes fans, unge vakre mennesker som bare var der for å ha det gøy og glemme resten av verden litt. Jeg var på konserten hennes i Telenor Arena kun 12 dager før, så selvfølgelig var denne hendelsen rystende for meg! Jeg kan ikke berømme den damen nok for alt hun har gjort i etterkant av angrepet, hun har vist hvor stort hjertet hennes er og hvilken fantastisk person hun er ♥ One Love

Ellers har jeg siden sist drukket alt for mye alkohol(typisk “ny-singel”), vært på fotballkamper, bestått ALLE eksamenene mine, kost masse med Damon, fått ny jobb på MAX Hamburger Egertorget hvor jeg i løpet av høsten blir skiftleder, The Vampie Diaries aller siste episode ever snurret på skjermen mens tårene rant, telefonen min tok en svømmetur i et basseng i påsken og jeg har hatt en super 17.mai feiring med venner og gjort en familieforøkelse(i will tell you more)! 

Føles godt å være tilbake ♥
I mens kan du sjekke Instagram: KristineLarsen

Hvordan er livet?