2016: Årets…

Følg bloggen min på facebook HER.

·   Å R E T S   M I N N E   ·

Jeg opplevde veldig mye nytt og spennende i starten av 2016, men lite overgår VIXEN Blog Awards dagen, startet dagen med å intervjue Trine Kjær(les) – en av Danmarks største toppbloggere, fikk hilst på Janka Polliani Tsutsumi Hoang og mange andre. På kvelden var det jo VBA, møtte mange kjente mennesker og intervjuet Sophie Elise(les) angående prisene hun vant. 

·   Å R E T S   T U R   ·

Jeg var ikke på mye turer i år, planen var jo å reise til London i desember – og USA til sommeren i år, men det ble jo ikke slik da. Men fikk jo en utrolig fin tur til Ålesund(les & les)) og Polen(les), men veldig vanskelig å velge i mellom dem.

·   Å R E T S   O P P T U R   ·

På tross av at 2016 var et drittår, så var det jo en del oppturer – men uten tvil så har oppturen vært å få en fantastisk avslutning på dette året sammen med Marte min, ikke bare nyttårsaften men flere dager i jula ♥ Love u

·   Å R E T S   N E D T U R   ·

Nedturen i år var jo selvfølgelig å måtte gi opp livet jeg har levd i 2 år med den jeg hadde delt hele mitt voksne liv med. Flytte ut av hjemmet mitt, rive i stykker familien som ble bygd og ikke minst oppleve hvor mye Damon har savnet oss når han har vært borte fra hver og en av oss. Heldigvis så ordner alt seg til slutt si :- )

·   Å R E T S   H A P P I N E S S   ·

Det er søndag morgen, jeg bråvåkner av noen som roper utenfor vinduet mitt. Jeg sovnet sent, Damon var ikke hjemme- så du kan jo tenke hvor dritsur jeg var da. Jeg sjekket mobilen og så at jeg hadde fått melding på Facebook. En GIF, ja hva er dette for noe tull nååå da tenkte nå jeg – internt. Og jeg tror jeg aldri har smilt så mye i 2016, it made my day, for det var denne ↓ 

·   Å R E T S   SANG   ·

Labrint – Jealous

·   Å R E T S   Ø Y E B L I K K   ·

Når Damon lærte seg å svømme! 

13585027_10206286372188283_499455382441337853_o.jpg

·   Å R E T S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Årets høydepunkt var uten tvil beskjeden om at jeg hadde bestått alle eksamener i høst/vinter, det var høstens store mål etter bruddet, flytting og i tillegg til at 3 av dem var på under 3 uker. I tillegg har masse skjedd i høst som har gjort det rimelig tøft, men what doesen’t kill you makes you stronger.


Hva syntes du om innlegget?