My wishes this year

Følg bloggen min på facebook HER.

Relatert bilde


Burgunder Adidas genser   ·   Fred Perry jakke   ·   Ellesse genser   ·   Svart Adidas genser   ·   Grønn Adidas genser
 

Adidas T-shirt   ·   Rød Adidas genser   ·   Fred Perry genser   ·   Ellesse body   ·   Tommy Hilfiger anorak


Ellesse anorakk   ·   Ellesse longsleeve   ·    Adidas bukse   ·   Ellesse lue   ·   DAY Birger Et Mikkelsen rumpetaske


Day Birger sekk i velour   ·   Svart DAY Birger sekk   ·   Marc Jacobs parfyme   ·   Marc Jacobs kjede   ·   Marc Jacobs stropp


FILA longsleeve   ·   Missguided kjole   ·   NLY fuskepels   ·   FILA genser    ·   Fred Perry bukse


Marmor glassunderlag-brikker   ·   KitchenAid kjøkkenmaskin   ·   Marmor brett   ·   Rosendahl champagneglass   ·    Rosendahl vannglass


Rosendahl champagneglass   ·   Rosendahl 4pk serveringsfat   ·   Rosendahl rektangulært serveringsfat   ·    Rosendahl ovalt serveringsfat   ·    Rosendahl salatbestikk

         
Jul i Svingen   ·   The Originals (alle sesongene)   ·   Jul på Månetoppen   ·   Hjem til jul

Et “lite” utvalg av noe av det jeg har ønsket meg i år! Får sesongkort på Vålerengakamper av pappa og dem, av mamma og søsteren min får jeg billetten til Hovefestivalen – føler meg allerede rimelig heldig. Men det er vell ikke noe galt i å ha et par ønsker til? Hehe! 

Hva ønsker du deg til jul i år?

Siste dagen i november

Følg bloggen min på facebook HER.

·   F R I D A Y   B R U N C H   ·

Denne måneden har bare flydd unna, virkelig! I morgen er det 1. desember, og jeg er så klar for det. I går ryddet jeg og fikk dratt frem adventspynten etter jobb. Gleder meg til og vise dere! Mangler bare og vaske gulver og skifte på sengen så er det klart for en ny måned, en måned jeg har ventet på siden 1. januar. Fikk også kjøpt meg ny julegenser i går, for planen er jo og lage nok et julekort så da var det på tide med en ny.

·

Snart har jeg helg også, og ser veldig frem til det. Ferdig 22:30 i kveld, så får heldigvis noen timer i kveld til og slappe av. Ellers har jeg nytet morgenen, sov i over 9 timer – noe som var veldig nødvendig etter en uke med dag-jobbing, for jeg over alltid så lite da. Nå skal jeg kaste i meg en god frokost før jeg skal komme meg av gårde for å sørge for at Oslo får i seg burgere til middag 😉

Flere som er klare for advent? ♥

Når drømmer blir til virkelighet

Følg bloggen min på facebook HER.

Bildet kan inneholde: en eller flere personer

Endelig har øyeblikket jeg har håpet på i over ett år nå kommet – i helgen som var, i underkant av en uke siden så ble det offisielt at Hove festivalen gjenoppstår som Hove Music Festival på Tromøya i slutten av juni 2019. Billettene er ute og jeg har selvfølgelig sikret meg en! 
 

Bildet kan inneholde: sko

Jeg var for første gang på Hove festivalen i 2013, og det ble min siste gang for i 2014 var den siste festivalen på Tromøya holdt. Jeg synes det var helt grusomt, fordi jeg ELSKET virkelig festivallivet og sørlandet er jo helt magisk. Ett av mine beste sommerminner er uten tvil Hove, det var helt sinnssykt. Aldri gitt mer faen, møtt så mye kule folk, hatt en morsommere uke. Det går faktisk ikke an og beskrive det, man må oppleve. Det var uten tvil et eventyr, og nå gleder jeg meg til og kunne åpne boken igjen og skape enda ett nytt eventyr på Hove. Lenge leve denne festivalen denne gangen! 
 

Bildet kan inneholde: tekst

Dessverre så er festivalen “bare” over 2 dager denne gangen – håper det blir “pre days” slik som det har vært tidligere, men regner med de ikke kan satse himmelhøyt i comebacket – og kommer nok enda sterkere tilbake året etter tenker jeg om dette blir en suksess, noe jeg håper på.
 

Bildet kan inneholde: en eller flere personer og utendørs

Bildet kan inneholde: bord

 BILLETTER FÅR DU KJØPT HER – EARLY BIRD BILLETTENE ER SNART UTSOLGT.

Flere som gleder seg til dette her?!?!?!?!?!?

I desember skal jeg…

Følg bloggen min på facebook HER.

I dag er det kun 1 måned igjen til jul, og da passer det med et litt koselig innlegghttp://kristinelarsenn.blogg.no/1543053809_i_desember_skal_jeg.html·   B A K E   P E P P E R K A K E R   ·
Det er jo bare såååå koselig og bake pepperkaker, så håper på å få til en kveld i sammen med venner.

·   F Ø R – J U L S K O L D T B O R D   ·
Hvert år har vi før-julskoldtbord med familien, dette er en tradisjon jeg har tatt del i så lenge jeg kan huske. Har selv hostet det ett år for at det skulle kunne bli noe av. Vi har også noen år dratt på et hotell og spist koldtbord, men det viktigste er at vi samles i tradisjon tro.

·   B E S Ø K E   J U L   I   V I N T E R L A N D   ·
Altså, Oslo er jo helt nydelig for tiden og har sett en del bilder av Jul I Vinterland i år, og det ser enda mer nydelig ut der nå enn i fjor – utrolig nok!

·   P A K K E   I N N   O G   D E L E   U T   J U L E G A V E R   ·
Trenger jeg og si noe? Innpakking, julebrus, pepperkaker og julemusikk – det er livet.

·   H O M E   F O R   C H R I S T M A S   ·
I år som i fjor så reiser jeg hjem til familien for og feire jul. Jeg gleder meg helt ekstremt mye ♥ Hundene skal bli med, og jeg er så glad jeg får delt denne nydelige dagen med dem begge – og det blir deres første jul i sammen ettersom Kikki hadde løpetid i fjor.

·   J U L E T R A D I S J O N E R   ·
Pynte juletreet og hjemmet, spise god mat, se grevinnen og hovmesteren, se Home Alone, legge seg alt for sent. Stå opp alt for tidlig, julemorgen, julegrøt til tre nøtter til askepott. Reisen til julestjernen. Dekke på bordet, pynte seg og vente på at julen skal ringe inn. Får frysninger faktisk. 

Foto: Arkiv i fra bloggen – “Advent og jul”


Hva skal du i desember?

Baby it’s cold outside

Følg bloggen min på facebook HER.

·   W I N T E R   I S   C O M I N G   ·​

For nøyaktig 21 dager siden var det 1. november, og det var sist jeg postet et innlegg. Må skjerpe meg nå. Lite energi pga. søvn, sykdom og nattevakter har nok mye av skylden. Også prioriteringer da, selvfølgelig.

For øyeblikket er jeg hjemover hos familien for noen dager, i dag var det nemlig den årlige julegateåpningen her på Raufoss hvor jeg er i fra – men de har tatt i fra dens sjel og har ødelagt for min tradisjon. Så tror nok ikke jeg vil prioritere dette i årene fremover. Litt etter litt de siste 4 årene har de endret den julegateåpningen jeg har vært vandt med siden jeg vokste opp, og det er trist. Men Oslo er helt nydelig og fylt med julestemning om dagen så jeg klager ikke ♥ Var godt å komme hjem et par dager, vært et par tunge dager på jobb før jeg reiste så er godt å slappe av. Så nå er virkelig ventetiden mot jul i gang for min del! 

Må bare si det at når jeg gikk av toget her på Raufoss tirsdag kveld så angret jeg ikke i ett eneste sekund på og ha flyttet til Oslo . her hadde jeg fryset i hjel. Eller til fjells, som i Blåfjell – hehe! 

Flere som synes det er kaldt for tiden?

A hint of winter

Følg bloggen min på facebook HER.

·   L E T   I T   S N O W   ·​


Foto: Kristine Larsen

Det er den tiden av året hvor jeg endelig setter på julemusikk og bare lever. Det er 1 måned igjen til desember. Dette er min tid av året, og jeg elsker det. For et par dager siden falt årets første snø sånn ordentlig her i Oslo, og det var egentlig helt nydelig. Snøen minner meg på at ventetiden er i gang, ventetiden frem til jul. Skulle ønske jeg hadde hundene her på tirsdagen så jeg kunne sett gleden dems over snøen ute – for begge elsker snø. Men fikk gleden av å ta noen bilder før jeg dro på nattevakt i hvert fall. Nå er det ENDELIG langhelg for min del etter 10/11 dager på jobb, og neste uke skal jeg ha 6 nattevakter – så trenger all energi jeg kan få nå. Nyt ukene fremover, det er faktisk kun 2 måneder igjen av dette helvetesåret 😉 (ja dette har ikke vært mitt år, gled dere til årskavalkaden) 

Flere som er litt glade for at snøen tok en tur innom?