Våra vackra dagar

Følg bloggen min på facebook HER.

 

God mandag! Ny uke – nye muligheter, er det ikke det man sier? Eller jeg bruker på å si det i hvert fall. Det var godt med noen fridager, ble jo en ekstra pga. krist i himmelfart (?) også, sa ikke nei takk til det. Vil nå si det ble litt “fri” på fredag også da det var veldig rolig på jobb og jeg kunne faktisk sole meg i pausen! Har hjemmekontor i disse dager pga. det ikke er anbefalt å reise til jobb om man må reise kollektivt her i Stockholm, så da må man lytte til de rådene så de som vil og må være på kontoret skal kjenne at det er trygt. Ekstremt kjedelig, men sånn er det. Jeg lærte når jeg var liten at alt kan ikke være gøy, noe jeg tror mange andre også fikk høre av sine foreldre;noe vi kan dra ekstra nytte av i dag.

Helgen har bestått av å slappe av mest mulig, trene, spise god mat og ha masse tid med hundene. Kanskje en litt kjedelig helg, men det var en avslappende i hvert fall! Når mine bekjente er borte i helgen blir det jo litt kjedelig her, da det ikke er så lett å bli kjent med så mange nye i denne tiden – men man må gjøre det beste ut av det. Får spørsmål fra flere venner hjemme i Norge om jeg er ensom, og jeg må virkelig si at jeg kjenner ikke på noen ensomhet fordi jeg vet at det er ikke noe annet enn pandemien som gjør dette, og jeg vet at det finnes en tid for alt etter dette her så jeg ser heller framover i stedet for å sutre over at det blir noen kjedelige helger. Når alt åpner opp igjen kommer jeg sikkert til å be på mine knær etter en “kjedelig” helg uansett, kjenner jeg meg selv rett.

Det positive er at jeg får tatt mye fine bilder om dagen, vært bra vær og denne årstiden er jo helt nyyyydelig om kveldene om man tenker på hvilket lys det er ute. Så det utnyttes på det sterkeste!

Håper alle har nytet denne langhelgen uansett om det ble en såkalt kjedelig helg eller den ble brukt med nære og kjære.


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

17.Mai: Feiring i utlandet, hjemmebakte potetlomper ++

Følg bloggen min på facebook HER.


Potetlomper inspirert av MatTilFamilien.

Ostekake i glass inspirert av Tine.


Wow for en fin feiring! Jeg har virkelig lagt ned mye tid og penger på å få en så fin feiring som mulig når jeg førstes feirer uten alt det kjente og kjære i et annet land. Jeg ble utrolig fornøyd med dagen, maten ble perfekt og selskapet enda bedre. Var ekstremt sliten i går kveld, og i dag dagen etter for den saks skyld. Hundene var helt i koma etter at siste besøket dro, de har virkelig nok en gang imponert meg skikkelig og hvor mye de holder ut. Været holdt seg bra nesten fram til slutten også så hadde virkelig flaks. Eneste som manglet var bunaden egentlig, men like greit å ikke ha den midt i masse matlagning og har helt enkelt ikke noe sted å henge den her hjemme.

Håper alle hadde en fin feiring på tross av pandemien og alt. Man må huske på at man må gjøre det beste ut av det i disse tider og dette i seg selv blir ett år å minnes på mange måter, for noen negativt og for noen kanskje positivt. 


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Throwback: Tips til 17.Mai-middagsbordet

Følg bloggen min på facebook HER.

Arkivbilder fra dette innlegget.

Å dekke bord synes jeg er utrolig gøy, og til 17.Mai kan man gjøre så mye forskjelig og man kan ha så mange ullike stiler. Ble veldig fornøyd med denne borddekkingen i hvert fall og dette er snart nøyaktig 4 år siden, tiden flyr noe enormt. Etter dette har jeg bodd 2 stedet i Oslo innen jeg flyttet hit til Stockholm. Helt utrolig hva man rekker å så kort tid, selv om 4 år er lenge. Var så fornøyd med denne feiringen, og fikk virkelig gjort det jeg elsker – ordne til lag med både forbereding av mat, pynting og alt som hører til. Kjenner at jeg angrer for at jeg ikke tok med meg noen Norgesglass hit, for er jo ikke å få tak i her borte – så det er nok noe jeg må kjøpe med meg når jeg får reist over igjen.

Det blir en spesiell feiring i år, men gleder meg så enormt og det blir faktisk en del folk innom her den dagen noe som passer meg perfekt. Jeg skal i år diske opp til 17.Mai-lunsj og 17.Mai grill-middag her hjemme. Wow som jeg gleder meg! For meg blir ikke feiringen så mye mer annerledes enn jeg hadde sett for meg, det er jo på en søndag så noen stor fest hadde det ikke blitt uansett og når man nettopp har flyttet så er det jo begrenset med bekjentskaper man har også.


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

I got a lot of love and a happy home

Følg bloggen min på facebook HER.

Her har dere et innblikk i vårt nye hjem. Etter over en måned i Stockholm må jeg virkelig si at dette var det beste som kunne ha skjedd for meg og hundene. Vi stortrives, nyter livet, er glade og har mye mer energi alle 3. Så deilig med nye utfordringer på så mange mulige måter, men vi får det til!

Fikk en veldig tøff påske da Damon ble dårlig på langfredag, så har hatt et par turer på dyresykehuset allerede. Heldigvis var det ikke noe alvorlig og han er nærmest bra igjen! Nå om dagen holder jeg på å fikse de siste tingene til mitt nye hjem, så gleder meg til å vise dere mer senere – trives så godt.

På søndag er det 17. mai, og for første gang skal jeg feire den i utlandet! Det blir noe helt nytt, og jeg var på tross av corona forberedt på en annerledes feiring i år. Men gleder meg allikevel og gjør det beste ut av det.


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥