New season – bye august

Følg bloggen min på facebook HER.

Sommeren har sagt takk for seg, nå har høsten inntatt Stockholm for fullt og da var det på tide å si farvel til det lyse og rosa her hjemme. I blant behøver man jo faktisk en forandring så nå var det på tide å bytte ut – neste gang blir jo til jul. Ble i hvert fall veldig fornøyd.

I morgen er det september – ny måned med nye muligheter. August har bydd på veldig mye faktisk – heldigvis mest positivt. Møtt nye mennesker, begynte i ny jobb, mye festing, jeg ble 25 år og tatoverte meg igjen. 2020 har vært alt annet en dårlig for meg i hvert fall. September blir nok en ganske mye roligere måned – men ikke dårligere uansett.

Film fra sommeren kommer også veldig snart, musikk er valgt ut, filmen er klippet…. Men Macen vil jo selvfølgelig ikke ta opp videoen da filen er ganske stor. Så får håpe det løser seg veldig snart.

Flere som endrer på interiøret hjemme når det bytter sesong?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

A piece of history

Følg bloggen min på facebook HER.

Jeg er absolutt ingen “lesehest”, har for så vidt bare lest Harry Potter bøkene egentlig sett bort i fra litt pensum. Denne boken er på engelsk og den kjøpte jeg på Schindler Museet i Polen (se bilder fra museet i innlegget her, forøvrig ett helt fantastisk bra museum.

Andre verdenskrig har jeg hatt en så enormt stor interesse for helt siden jeg fikk lære om det på barneskolen, Anne Franks dagbok har jeg leste flere ganger, jeg har sett filmen og jeg har hørt på lydboken – slik startet det mangeårige interessen for dette temaet. Det er så viktig å lære hva som skjedde for å unngå dette i framtiden, i dag vet vi at Kina har lignende konsentrasjonsleirer for muslimer som tyskerne hadde for jøder, handikappede, politiske motstandere, homofile og andre grupper mennesker. Det skumle med å ikke være villig til å lære om fortiden kan gi konsekvenser for andre i framtiden. Det er alle sitt ansvar å gjøre seg belest på dette temaet, og vi alle har godt av å høre disse forferdelige historiene, se de grusomme filmene – fordi dette var realiteten for så mange.

Det jeg har lært av interessen min for dette er at jeg blir ekstremt mye mer opplyst om hvordan ting fungerer i dag, hva som kan skje i framtiden og viktigheten av å behandle alle levende vesner slik man ønsker å bli behandlet selv – både mennesker og dyr.

Denne boken er utrolig fantastisk bra, den forteller hvor hjerteskjærende denne opplevelsen var for henne og andre, det er muligheten for å lære noe nytt og glede seg over de som kom seg ut med livet i behold. Veldig bra skrevet, var umulig å legge den i fra meg.

Her forteller Eva Schloss også om mye av sin historie som hun forteller i boken, så anbefaler å se denne. Sterk historie fra en overlevende!

Flere som synes dette temaet er spennende?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

August, please be good to me

Følg bloggen min på facebook HER.

Tenk at 1/3deler av august allerede er unnagjort, høsten den siger innpå – det merkes godt på kveldene. Kjenner at jeg ikke er klar for å gi slipp på sommeren enda. For en fin sommer dette har vært, og avslutningen på denne sommeren blir minst like fin. Skjer så mye om dagen, ny jobb og annet! Håper vi i hvert fall får noen fine uker til før høsten slår til for fullt i hvert fall. Spent på hvordan tiden framover blir, med corona er jo alt generelt så usikkert, rent sosialt. Men jeg klager ikke, har det så fint og det får man ikke ta for gitt i disse tider. Ta vare på hverandre!

Hva synes du om bildene?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Et stykke kunst

Følg bloggen min på facebook HER.

Nok et kunstverk har fått plass på denne kroppen! Denne gangen ble det en såkalt “underboob” da det trolig er en stund til jeg får fortsatt på armen min ettersom den gjøres som de fleste vet, i Norge – og ønsker selvfølgelig at han skal få fullføre det vi har startet på.

Denne er gjort på Saint Tattoo i Sunbyberg/Solna i Stockholm, utrolig dyktig tatovør og hadde en veldig morsom time! Kommer nok uten tvil til å fortsette der så lenge jeg bor her. Gode priser, enkelt å finne fram og en bra tatovør – da er man fornøyd.

Hva synes du om mitt nyeste kunstverk?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Endless summer

Følg bloggen min på facebook HER.

Denne sommeren har til nå bydd på mye regn, men også sol. Den har bydd på alkohol, god mat, nye bekjentskaper, jobb og gode minner. Det har vært så fint, og jeg gleder meg til å dele litt mer av dette med dere på slutten av sommeren igjennom en film da jeg har filmet mye av disse ukene! Jeg nyter livet i hvert fall.


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥