Fastelavn

Følg bloggen min på facebook HER.


 

·   P H O T O G R A P H I N G   A  C A K E   C A N   B E   A R T ·

God mandag! I går var det søndag – og fastelavns, så da måtte vi jo selvfølgelig ordne boller med krem! Var en rimelig koselig dag i går med besøk hjemme fra, på tross av at jeg var litt redusert etter en sen kveld på byen dagen før. Sånn er det :- ) Men var en veldig koselig dag!

Da er det ny uke med nye muligheter! Nå skal jeg prøve å skjerpe meg med inntak av snacks og drittmat igjen en måned, så får vi se hvordan det går. Levering av gruppeeksamen denne uken, og muntlig eksamen neste uke (så håper dette blir mine siste eksamener ever, altså at jeg ikke må konte noen av de)! Må få fått i gang bacheloroppgaven også + MASSE vakter på jobb i mars, så har litt å henge fingrene mine i for å si det slik.

Flere som nøt fastelavnsboller i går?

Sunny day

Følg bloggen min på facebook HER.

Har vært helt fantastisk nydelig vær i dag – er på slike dager jeg skulle ønske hagen her var helt avsperret, jeg kunne tatt med en stol ut for å drikke kakao og la Damon løpe rundt! Men, så sov han til 15:00 og da…. Latsabben! 

Ellers så nøt jeg en god frokost med sola skinnende inn vinduene igjennom persiennene, god musikk og litt glede over at Vålerenga slo Djurgården 3-0 i treningskamp i Stockholm i dag! Så jeg har hatt en bra slutt på en gørrkjedelig uke, hahha. I morgen er det skole, har faktisk igjen 2 forelesninger igjen EVER på den skolen – og begge er denne uka. Så litt skole før jeg reiser til Toten er tur for helgen på torsdagen. Så er det vel på tide uken etter å dukke ned i gruppeeksamen og gjøre seg klar for skoleeksamen – de siste eksamenene mine ever! 

I kveld er det duket for Farmen Kjendis finale, så det blir spennende. Håper virkelig på at Petter vinner! Så skal jeg også ordne koteletter, poteter, ertestuing og sennepssaus til dinnerrrr ♥ 
 

Hvordan har søndagen din vært?

Jobbhelg is up

Følg bloggen min på facebook HER.

·   W E   D O N ‘ T   H A V E   T O   B E   O R D I N A R Y   ,   M A K E   Y O U R   B E S T   M I S T A K E S
‘ C A U S E   W E   D O N ‘ T   H A V E   T H E   T I M E   T O   B E   S O R R Y
S O   B A B Y   B E   T H E   L I F E   O F   T H E   P A R T Y   ·

·   I ‘ M   T E L L I N G   Y O U   T O   T A K E   Y O U R   S H O T   I T   M I G H T   B E   S C A R Y 
H E A R T S   A R E   G O N N A   B R E A K   ·

I går var kanelbolle rimelig nødvendig, måtte jo nesten trøste meg litt for The Vampie Diaries spilte inn sin siste scene EVER natt til i går. I kveld sendes episode 12 i siste sesongen – så etter det er det kun 4 episoder igjen. Dette er faktisk fryktelig emosjonelt da den serien virkelig er noe jeg har nærme hjertet mitt… Men ellers var det en grei torsdag, koste meg inne med Damon da det var ikke særlig stemning for lange turer i går når det bikket -5° ute! 
 

Har forresten blitt skikkelig hekta på Shawn Mendes for tiden, han er så utrolig flink! Han har forresten konsert i Oslo i mai.

Nå er jeg i hvert fall på skolen, morgen-økt før jeg skal begi meg ut på jobbhelg! Er bare 12 timer til sammen i dag og i morgen, men det merkes allikevel selv om jobben er jo rimelig chill, men står jo 5 timer rett opp og ned. Så er det mulig at familien kommer på besøk i løpet av helgen, så får håpe søsteren min blir frisk og rask så vi kan få litt besøk! God helg alle sammen ♥

Hva er dine planer for helgen? / Flere som er litt over gjennomsnittet glad i TVD?

January snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.·   C H A P T E R   1   /   1 2   C L O S E D   ·

Vært rimelig rolig i dette hjørnet i januar, jeg trengte litt tid for meg selv kan man vel si? Så jeg runnet 6 sesonger med Sopranos og er på sesong 2 av Vampire Diaries igjen ♥ Nå er jeg klar for å ta fatt på bacheloren, gruppeoppgave i Vitenskapsteori og metode (gud vet hvorfor vi skal ha det????) og litt jobbing! Så blir det vel en tur hjem igjen denne måneden, hva er en uke uten Martemiii? 

Februar har startet med at Damon fylte 2 år, levert prosjektskisse for bacheloren, jobbet og blitt nok en gang forkjøla! #lovelife

Hvordan var din januar?