Min 17.mai-feiring

Følg bloggen min på facebook HER.

Wow for en utrolig flott dag! Endelig er min kjære Linn på besøk i fra Sverige, og hun måtte jo selvfølgelig få oppleve norsk 17.mai-feiring. 07: ropte hanen, eller salutten gikk av, så da var det opp og hopp. På med sminke, kaste i seg frokost å vente på at Lene skulle komme. Vi dro ned å så på barnetoget før vi gikk å kjøpte oss en is, roet ned før dagen skulle starte for fult. Dagsfylla, say no more. Grillings hjemme hos mamma, som var veldig godt etter mange timer i sola og med alkohol. Kvelden avsluttet med øl, nydelig fyrverkeri, venner og latter ♥ En perfekt 17.mai!

Hvordan var din feiring?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!

Breakfast in the sun

Følg bloggen min på facebook HER.

God mandag, ny uke og nye muligheter! Føles egentlig ut som en onsdag for min del da jeg har hatt jobbhelg! Men sånn er det. I dag dag har jeg fri og skal på grilling i parken med de andre skiftlederne og sjefene på jobben – det blir bra! Gleder meg veldig ♥ Blir nok tidlig hjem i kveld da, denne heldiggrisen begynner på jobb 07:00 i morgen…. 

Men ellers har jeg rukket å nyte en god frokost i solen her hjemme, hundene har lekt og løpt i hagen og jeg har hengt opp en klesvask. Bra start på uken! Litt å gjøre i stand til jeg skal hjem til 17.mai også, så disse nærmeste dagene kommer nok til å gå veldig fort. Er også veldig stolt over meg selv, i slutten av april bestemte jeg meg for å ikke spise noe godteri/kaker/is før 17.mai og det har jeg klart hittil! Kan når jeg vil tydeligvis.

Hva er dine planer for dagen?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!

Picking up where i left off

Følg bloggen min på facebook HER.

Heisann ♥ Har vært stille en stund nå, har egentlig ikke veldig mange gode unnskyldninger for det. Det ble bare sånn. MEN nå er våren her, jeg har ny motivasjon og det er mye gøy som skjer fremover! Så synes det var på tide å gi lyd i fra meg igjen. I tillegg er jo dette høysesong for å ta ekstremt mange fine bilder, og jeg elsker å ha et sted å dele de – så da var det på tide å “picking up the blog where i left it off”. 

·   S I D E N   S I S T   ·

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det har vært et par veldig bra måneder med mye festing og jobbing. Skulle tro jeg var sliten snart? Men det går bra. Fotballsesongen blir ofte slik, og det er sånn jeg liker det. Nå er det jo endelig mai, det går mot sommeren – ENDELIG, etter en forferdelig lang vinter. Snart er det 17.mai og søsteren min skal konfirmeres – dette skal selvfølgelig dokumenteres. Som sagt – mange gode grunner for å dra frem bloggen igjen.

Vil takke alle som enda daglig kikker innom bloggen, setter pris på det! Håper også gamle lesere titter innom igjen, og vil ønske nye lesere velkommen til mitt univers! 

Ellers har det ikke skjedd så mye spennende siden sist, fotballaget jeg følger har ikke gitt meg riktig så mye hjerteinnfarkt nå som i fjor(men det snur fort, så skal ikke rope for høyt). Jeg har fortsatt ikke funnet meg ny leilighet, så stresser litt(veldig) med det… Jeg har ikke klart å holde meg unna shoppingen, så det blir nok et par “new in” innlegg veldig snart. Jeg har vært i babyshower til to fantastiske kollegaer, som faktisk fødte to dager etterpå – så flaks at det ble noe av. Fått en del nye vennskap og bekjentskap, og vært så heldig å kunne bygge opp igjen et vennskap! Var jo selvfølgelig like dårlig denne påskeferien som jeg var i julen – hipp hurra for å ødelegge alt av høytider med forkjølelse da… Men har heldigvis sluttet å skade meg med uhell hele tiden, en periode i vinter var jeg jo nesten like blå som en smurf. Har også startet på Teen Wolf, en serie som du finner hos Netflix. Pappa og samboeren har også fulgt min DRØM – nemlig de har kjøpt seg hytte. Den ligger helt fantastisk til ved vannet på Totenåsen. Gleder meg helt uendelig til å gjøre det til vårt sted, ta med hundene dit og bare ta det i bruk som et familiested. Har alltid drømt om å ha hytte, og nå blir den endelig virkelig. 

Som sagt, mye gøy som skjer for tiden, og ser egentlig lyst på tiden fremover! Følg med videre da ♥

Glad jeg er tilbake igjen? / Noe du lurer på så bare spør i vei 🙂 


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!