Velkommen, 2018

Følg bloggen min på facebook HER.

·   C H E E R S   T O   A   N E W   Y E A R   A N D   A N O T H E R   C H A N C E   F O R   U S   T  O    G E T   I T   R I G H T   ·

Snart smeller det til med et nytt år som gir nye muligheter. Denne kvelden skal jeg tilbringe med ei venninne og Kikki. Både jeg og venninnen min er blitt syke nå i julen så blir ikke “hæla i taket” i kveld for å si det sånn, måtte pynte meg i hvert fall – men det blir en hyggelig kalkun-middag, litt Martini Asti og se på rakettene. Jeg skal jo egentlig starte det nye året i morgen med å jobbe, men siden jeg er dårlig må jeg holde meg hjemme. Må reise hjem igjen til Oslo i morgen på tog i 2 timer med feber og hele pakken så ser virkelig frem til det. Blir ikke noen festligheter i kveld på meg for å si det sånn, men det er helt greit nå som jeg er syk – og må jo ta meg av Kikki ettersom det er hennes første nyttårsfeiring, med tanke på raketter. Jeg tror Kikki vil takle denne kvelden helt utmerket, men jeg synes hunder ALDRI skal være alene under fyrverkeriet uansett fordi det kan forandre seg og bare det at de er alene kan føre til at de senere kan påvirkes av det, vi menneskene er jo tross av alt klippen deres.

Jeg håper alle får en helt fantastisk og trygg nyttårsfeiring, tar en siste fest for i år og lukker 2017-boka med et skikkelig smell! 12 kapitler er nå straks lagt bak oss, jeg skal for øvrig bla litt opp i dem her på bloggen i neste uke for å minnes de fine tingene med dette året. Dans skjortene av dere, drikk Champagne og feir med måte uansett om det blir med eller uten alkohol. Håper at i 2018 slutter vi å bli krenket av absolutt alt, at Vålerenga kommer til cup-finalen, at jeg får startet min journalistiske karriere for fult, jeg finner et nytt sted å bo som jeg og hundene vil trives og at alle rundt meg holder seg friske og raske – både tobeinte og firbeinte♥

Med det ønsker jeg alle

E T   R I K T I G    G O D T   N Y T T   Å R   !

Dette fikk jeg til jul…

Følg bloggen min på facebook HER.

 

·   C H R I S T M A S   I S   D O I N G   A   L I T T L E   S O M E T H I N G   E X T R A   F O R   S O M E O N E   ·
 

Fikk så ENORMT mye fint i år – som dere ser, i tillegg til alt dette så fikk jeg sesongkort på Vålerengas hjemmekamper i 2018, en vinflaske + en gave som ligger hjemme i Oslo og venter på meg. Fikk virkelig enormt mye penger til å være 22 år, man forventer jo ikke akkurat å få så mye fra familien egentlig – i hvert fall ikke jeg. Men jeg setter utrolig stor pris på, og det kommer godt med♥ Hundene fikk jo også veldig mye fint, så de er utrolig heldige som har så mange som bryr seg om dem! Personlig så liker jeg jo enda mer å gi bort gaver, så jeg satt vell enda mer spent på hvordan de andre reagerte på gavene fra meg egentlig men er veldig hyggelig å få så mye fint.

Hva fikk du til jul?

Etterlengtet bildedryss fra julefeiringen

Følg bloggen min på facebook HER.

ENDELIG har jeg fått ordnet meg en kabel så jeg har fått lagt over de ordentlige bildene i fra julen, huff var jo helt håpløst å bruke mobilen så det orket jeg ikke å holde på med det i mer enn et innlegg faktisk.

Så nok en gang….. 

·   L I L L E   J U L A F T E N   ·​


 

·   J U L A F T E N   ·

 

Det var en så utrolig koselig julemorgen med herlige program på Tven, julefrokost, julegrøt, julebilder – rett og slett julekos! Tror vi alle 4 koste oss veldig, selv om mamma selvfølgelig styret noe fælt. Men er jo slik alltid når man skal hoste julaften, da går dagen slag i slag.


Årets julekjole er “gjenbruk”(hahah) fra Nelly, kjolen finner du herSnuppa la seg under juletreet når det var noen få gaver igjen og bare “DET ER JEG SOM ER DEN EGENTLIGE JULEGAVEN!”
 

Kvelden var helt fantastisk koselig, god mat og godt selskap og ikke minst helt enormt mye gaver – som dere kan se, var jo så trangt om plassen at mange av gavene måtte legges “bak” treet. Vi koste oss alle sammen tror jeg ♥ Var en veldig fin dag og ekstra spesielt siden dette var Kikkis første jul! Gavene kommer i eget innlegg,

Hva synes du om bildene? / Hvordan var deres feiring?

Endelig er julen her

Følg bloggen min på facebook HER.

Minnebrikken til kameraet mitt klarte jo SELVFØLGELIIIIIIG å bli helt håpløs i går kveld, kameraet leser av den men hverken min eller søsteren min sin Mac vil lese den av, eller pcen til mamma… Innholdet er ikke sperret for deling, “kortlåsen” er ikke feil – prøvd begge veiene… Så ja derfor er det dårlige bilder i innlegget, men kan love deg at de fine ordentlige bildene kommer ut her i løpet av julen for minnebrikken vil jo som sagt fungere i kameraet.
 

·   K V E L D E N   F Ø R   K V E L D E N   ·


Deilig kalkunfillet til middag i går kveld, pynting av leilighet og juletre og ikke minst dro jeg på meg julepysjen!

Kvelden før kvelden ble veldig fin altså, god mat, pynting og alt på tv som må sees hvert år! Grevinnen & hovmesteren og Home Alone, så utrolig koselig og like morsomt hver gang. År etter år. Tradisjoner dere, det er så herlig!


·   J U L E M O R G E N ·


Kikki startet sin første jul i fanget mitt♥♥♥♥


Kikkis morgengave – Hundepizza!


Kikkis første jul♥

Ja, bildene ble jo som sagt så som så – men det viser vår fine start på julen i hvert fall! Utrolig trist at Nrk nok et år ikke klarer å gjenskape den “vanlige” Julemorgen, fjernet mange program fra tidligere og endret tidspunkter. Liker det svææært dårlig. Men fikk i hvert fall sett Tre Nøtter Til Askepott, tapt mandelen i grøten og se Reisen til julestjernen. Var også innom familien til mine to venninner for å ønske de en god jul og levere julekort♥ Veldig koselig!

Nå er bordet pyntet, så nå skal jeg kaste meg rundt å få ordnet meg litt. Jeg ser virkelig ikke ut for tiden; lite søvn og mye jobb har tydeligvis gitt meg en bukett med kviser – god jul, hilsen kroppen. Men det er vell det vi har sminke for eller, så håper resultatet blir levbart i hvert fall da! Så håper alle får en helt fantastisk julefeiring med god mat, familie og gaver.

Tenker så uendelig mye på de som er på sykehus i denne tiden av året, som ikke har noen familie eller noen rundt seg og de som lever i fattigdom. Jeg er så heldig som har alt jeg trenger, mat på bordet, familien min og hundene – veldig takknemlig

GOD JUL ALLE SAMMEN

The Holiday

Følg bloggen min på facebook HER.

Er så utrolig deilig å være hjemme, slappe av og samtidig se alle kjente og kjære igjen. I går var jeg å spiste med en venninne som årets julegave til hverandre, og en annen venninne var på besøk i dag på julelunsj og for å farge håret mitt. Herlig ♥ Så nå er håret mitt blitt frisket opp til jul, i natt så også jeg og mamma “The Holiday” som er viiiiirkelig en nydelig julefilm!♥ 

Nå er det jo lille julaften, så kvelden blir det et “tett program” her med pynting av mammas leilighet, spise god middag, se Grevinnen & hovmesteren og Home Alone – Såååå er det jul!

Hva er dine planer for dagen?♥

Home for christmas & our christmas card

Følg bloggen min på facebook HER.

·   W E   W I S H   Y O U   A   M E R R Y   C H R I S T M A S   A N D   A   H A P P Y   N E W   Y E A R   ·

ENDELIG har jeg juleferie, og med det vil jeg, Kikki og Damon ønske alle sammen en riktig god jul og et godt nytt år ♥ Nå reiser jeg og Kikki snart hjemover til Toten for å nyte julen med venner og familie!


Som dere ser er det VELDIG greit at vi ikke skal ta toget hjemover for å si det sånnnnn.

Har du laget julekort i år? / Når får du juleferie?

To: Me / From: Me

Følg bloggen min på facebook HER.


Adidas Originlas Gazelle sko / (519,-)


Adidas Originals bukse / (384,-) NB! Veldig liten i størrelsen, så nå blir det slanking på nyåret hahaha.


Junkyard hadde her for en liten uke siden et utrolig salg på Adidas, så da måtte jeg jo slå til! Trengte ny joggebukse og nye sko til våren, så da var det lurest å slå til nå.

Jeg er veldig fornuftig av meg (eller i blandt), så jeg pleier ofte å kjøpe sesongvarer før sesongen slik at jeg ofte får det på salg, jeg er dessverre veeeldig materialistisk og har siden barneskolen vært veldig sånn at jeg SKAL ha det og det, og familien min har aldri vært rik – men pga. at jeg har tenkt veldig smart så har jeg ofte fått det jeg vil ha, fordi det har vært på tilbud. Etter jeg begynte med internettshopping ble det jo enda lettere, spesielt etter rabattkuponger på nettet kom. Så det er faktisk svært lite av det jeg har av Rosendahl, eller dyrere klær som er kjøpt til orginalpris.

·

Nå har jeg akkurat dyttet i meg litt pizza og sett “A very Kardashian Holiday” (KUWTK Holiday special), som var sååå koselig! Så nå kan virkelig helgen og jula bare kommet♥ Resten av kvelden skal jeg lade opp batteriene til siste vakten min på jobb før jul og  sjekke over alt jeg har pakket med meg! gleder meg til å reise hjem nå!

Flere som har vært så snille i år at de kjøpte gave til seg selv? 

Hva jeg håper 2018 har å tilby…

Følg bloggen min på facebook HER.

Snart nærmer det seg et nytt år, et helt år har snart gått. Wow… Dette året har virkelig flydd bort. Det er så mye som har skjedd, ganske store ting også som at jeg bestod bacheloren min i journalitsikk, fikk en til hund og begynte i ny jobb hos Max hvor jeg dro til Sverige og i etterkant nærmest er blitt skiftleder på jobb. Jeg var også for første gang i Trondheim i høst, på fotballtur. Var jo også på Ariana Grande sin konsert i mai. Ellers har ikke året vært fylt med så veldig mye annet spennende. Jeg håpet på at jeg kunne finne kjærligheten i år, men hvis du leter så finner du den ikke – det er sikkert og visst. Jeg trives best i forhold, slik har jeg alltid vært – men det er ikke snakk om at jeg forhaster meg heller. Det som skjer det skjer. I år så ble det ikke sånn, og det er helt greit uansett.
 


 

·   T O   T U S E N   O G   A T T E N   ·

Relatert bilde

Men jeg håper 2018 bringer en del ting som…

Ferietur
Jeg fikk aldri dratt på noen ordentlig ferietur i år pga. økonomi og ny jobb, så da håper jeg at jeg endelig får dratt på en tur igjen i 2018! London, Amsterdam, Warszawa, Berlin og LA står høyt på ønskelisten – så vi får se hvor 2018 fører meg.Jobb
Jeg håper jeg vil få nettmagsindrømmen up and running, denne høsten her ble enda mer hektisk enn jeg trodde så planleggingen har blitt lagt litt på vent til mer roligere tider. Nå holder jeg jo på å stabilsere meg i min nye posisjon på jobben, så det er det jeg fokuserer på nå da det vil være en uvurdelig erfaring for meg senere uansett♥ Jeg håper også jeg kan få samlet midler så jeg kan få reist til Taiji i Japan for og lage reportasje om delfinslaktingen som foregår der nede(vil ikke si noe mer utdypende rundt det da dette er et prosjekt jeg har tenkt på i mange år og selvfølgelig ikke vil at andre skal stjele fra meg, hahha).

Life & home
Jeg håper jeg kanskje finner meg en å dele livet med igjen, en som liker meg og hundene mine. Kanskje vi flytter sammen? Hahahh! For i oktober må jeg ha flyttet igjen, så hvem vet. Ellers blir jeg sikkert å flytte med min bestevenninne Lene og bo med henne for evig og alltid! Hahhahah. Neida, eller vi får se, trives jo best med å bo alene. Jeg håper å finne en leilighet i samme prisklasse, størrelse og med en trivelig beliggenhet her i Oslo, helst med oppvaskmaskin fordi jeg er for lat til å ikke ha det, bra standard og selvfølgelig tillat med hund. (Vet dere om noe som kommer ut på leiemarkedet her i hovedstaden til sommeren/høsten så ROP UT)

Eventyr
Jeg håper på mange nye eventyr, om så det er å reise på en konsert, gå en tur, hundene viser seg fra sin beste side eller at vi skaper noen fine stunder sammen, Vålerenga blir cupmestere eller en skikkelig bra kveld ute på byen. Kanskje jeg møter noen nye mennesker, blir kjent med noen gamle bekjentskaper eller grilling i solnedgang i en av Oslos parker. Håper 2018 vil bringe mange bra dager som fører til gode minner jeg kan ta med meg resten av livet.
Foto: Arkivbilder

Verden
Må jo også si at jeg håper at dyrevern blir mer og mer i fokus, at Norge endelig gror seg noen baller og avskaffer pelsdyrnæringen en gang for alle. At enda flere motehus sier nei til pels, Michael Kors var sist ut – Fy faen så bra! Håper også at flere bloggere tar seg sammen å slutter å fronte pels på bloggen sin, de er jo levende reklameplakater for den grusomme industrien og har en ekstrem påvirkningskraft for unge som de er forbilder for. Jeg håper 2018 blir siste året vi må gå i fakkeltog mot pels, aller helst at det blir et seierstog for slutt på lidelsene. 

Hva er dine håp for 2018?

En uke igjen til jul

Følg bloggen min på facebook HER.

·   G I N G E R B R E A D D O G    ·

Kikki fikk jo løpetid tidligere denne uken så da måtte Damon til pappaen sin igjen – det var ikke jeg så fornøyd med, for gledet meg jo såååååå til å feire Kikkis første jul med dem begge 🙁 Men de kjører oss hjem til uken så får i hvert fall ønsket snuppen min god jul! Men i hvert fall så var jeg en tur i sentrum i ettermiddag så da kjøpte jeg med body og bleier til Kikki da hun ikke likte trusa så godt så den vred hun av seg hele tiden. Hun ble jo søt da??? Den er kjøpt på Lindex om noen skulle lure, hahahah!

Fikk også handlet inn den siste julegaven for i år, og det er veldig greit å være ferdig med ettersom nå skal jeg ha 3 vakter til på jobb før vi reiser hjem på torsdagen. Det er jo også kun en uke igjen til jul, så synes jeg har vært ute i god tid med gavene i år! 

Var i bursdag i går til en god venninne, så er litt redusert i dag ettersom det har vært lite søvn denne uken, for drakk jo ikke veldig mye akkurat, men blir veldig greit å ta det rimelig rolig i kveld med julekalendere, løvstek og pomfri til middag og potetgull til dessert♥

Ligger du godt ann med julegavehandlingen?

Photo is art

Følg bloggen min på facebook HER.

·   T U M B L R   L O V E   ·


For å komme til min Tumblr-side trykk her KRISTINELARS1.TUMBLR.COM
 

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg elsker Tumblr, virkelig. Helt fantastisk sted å hente inspirasjon, slappe av og ikke minst så er det tidsfordriv. Er så utrolig behagelig på kveldene å bare scrolle nedover feeden der inne, inspirerer meg veldig. 
 


Nå holder jeg på å gjøre meg mentalt klar for siste nattevakt for denne uken, må også reise å handle noen småting før jeg starter♥ Nå blir det deilig med helg kjenner jeg!

Har du en Tumblr-konto?