Vakker høst

Følg bloggen min på facebook HER.

· A   D O G   I S   T H E   O N L Y  T H I N G   T H A T   C A N  M E N D   A   C R A C K   I N   Y O U R   B R O K E N   H E A R T ·

 


 


 

I dag kom Damon endelig hjem fra “ferie”, har savnet han sånn! Så i dag så dro vi til Stenberg gård for å ta litt bilder, for har veldig lyst til å ha lerret bilder med Damon på i “min nye” leilighet ♥ I dag er det akkurat 2 uker til jeg flytter, kan ikke vente!
 

Hva syntes du om bildene? 

Nytt hjem og fremtidige jobb planer

Følg bloggen min på facebook HER.

· O H   H A P P Y   D A Y · 

Dette er en fantastisk bra dag. I dag og i går var veldig bra, og har ført til at fremtiden ser veldig lys ut!

I går var jeg visning på en 40 kvm sokkelleilighet rett bortenfor Ekebergsletta i Oslo, og 14. Oktober flytter jeg endelig HJEM igjen <3 Det er ikke noe sted som er mer hjem for meg enn Oslo, det får ksote hva det vil ? men det er der jeg hører til. Det er der mulighetene mine er, der vennene mine er + omegn, og det er der hjertet mitt er. Det blir helt fantastisk å flytte inn i den flotte leiligheten under den fine familien jeg ?bor med?. Gleder meg helt uendelig til å flytte tingene mine igjen, få en ny start og finne meg til rette med den nye hverdagen min. Er så takknemlig for støtte fra familien rundt dette og tiden som har vært, og like takknemlig ovenfor venner! Takker for alle støttende ord, sosialt samvær og  for at dere alltid krysser fingrene for meg! Så utrolig takknemlig for å få snakke med mange jeg ikke har snakket med på lenge som gjør ting litt mindre ensomt.

I dag var jeg på møte med karrieresenteret på skolen, jeg har aldri møtt noen som støtter opp om drømmen min slik som den damen gjorde! Og hun hadde aldri møtt noen med ambisiøse, folk som virkelig har drømmen sin på plass ? og alt annet på plass! Da er det å få med meg to foredrag/kurs/forelesninger så er jeg fit for fight ? JEG SKAL STARTE MITT EGET NETTMAGASIN! Jeg kan faktisk ikke vente med å fortelle hele verden dette, men planene videre og rundt dette må nok være konfidensielt og kun hos meg! Håper dere gleder dere like mye som jeg til veien videre, hvor kult dette kan bli ? og ikke minst følge veien min mot en karriere etter studiet!

Jeg håper at nå kan ting bare gå oppover, at det er en fin tid jeg har foran meg! Nye eventyr, nye bekjentskaper, en ny hverdag og masse kjærlighet fra de jeg har rundt meg! Og ikke minst nye ting til mitt nye hjem ♥ hahah

Peace & love

Tradisjoner

Følg bloggen min på facebook HER.

· M A R K E N S G A M P ·

Mhhhmmm!! Hvert år under Gjøvik marken så lages det haugevis med markensgamper (på bakeriet til tanten min faktisk), så det har jo blitt en tradisjon å måtte ha en slik hvert år! Det er litt som en gigantisk myk pepperkake, som smaker mere søtt med hint av krydder.


Denne søndagen er helt fantastisk, på tross av at jeg har sovet rundt 4,5 timer i natt! Men solen skinner, og jeg er så glad – ja det er fordi jeg elsker Vål’enga, men også fordi jeg skal på visning på tirsdag! ENDELIG ser det ut som jeg skal få se litt av regnbuen i dette gråværet jeg har vært igjennom i det siste. Å lukke et par kapitler blir så mye lettere når jeg får bo i fred og ro, og ikke minst bo der jeg trives ♥ Så det er grunnen til lite nattesøvn, hadde så mye adrenalin at kroppen rister – da kan man vel trygt si at det er veldig riktig og viktig for meg? Vi skal også i bursdag til søskenbarnet mitt som fyller 10 år i dag, så dette blir nok en super søndag med mat og kaker! 

Har du smakt markensgamp før? / Hva skal du bruke søndagen til?

Her er jeg – 50 spørsmål

Følg bloggen min på facebook HER.


· T H I S   I S   M E ·

 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år så er jeg 26 år!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Damon og mamma :- ) bor jo hjemme igjen

3. Hvor høy er du? Ca. 1.63, ikke verdens laveste – men fortsatt lav. Haha

4. Hvilken film så du sist? Sist film jeg så var “Bad moms” på kino – morsom film!

5. Hvem ringte du sist? Erik

6. Hvem ringte deg sist? Telefonselger – så populær er jeg! 

7. Hva stod det på den siste sms?en du fikk? Det var en lang felles melding fra sjefen så orker ikke å gjenskape den, hahha.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?  Det kommer helt ann på hvem, hva og hvor. Men egentlig liker jeg best å sende meldinger/chatte.
 

9. Hva er ditt favorittsted? Uten tvil huset som familien min i Sverige hadde, men dessverre har solgt :- ( så litt usikker nå, men elsker jo Amsterdam også da. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Raufoss

11. Når så du moren din sist? Akkurat nå

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Home for christmas av Maria Mena kanskje? utrolig mange fine så vanskelig å velge! 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt :- ) 

15. Når våknet du i dag? Jeg våknet egentlig 07:30 og fikk vel ikke sove før en time senere igjen – så stod opp 10:45 ish

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg har null anelse for tiden egentlig, jeg håper i hvert fall at Damon fortsatt lever i beste velgående da – men litt grå i barten, det er bare sjarmerende. Jeg håper at magasinet mitt gjør stor suksess og jeg har blitt en solid magasin journalist. Jeg håper jeg får drømmen om romjulsbryllup i oppfyllelse og er lykkelig.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg hadde egentlig veldig “angst” for at det skulle bli innbrudd eller begynne å brenne i huset, jeg kunne faktisk ligge timesvis å tenke på om jeg burde pakke en bag i tilfelle det begynte å brenne så jeg ikke mistet de viktigste tingene mine. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Ser faktisk veldig lite på YouTube! 
 


 

19. Hva er din beste egenskap? At jeg er engasjert, byr på meg selv og er utadvendt.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg hopper med bege bena i alt jeg gjør så fallgruven blir ekstremt stor, veldig ofte. Jeg må kanskje lære meg at man må ta steg for steg så man ikke ramler av broen med en gang. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Svært sjeldent, var en periode på ungdomsskolen jeg var helt avhengig av det!

22. Hvor mange puter har du i sengen? En… 

23. Hva er det rareste du har spist? Vet ikke, kjøtt kanskje? hahha veldig glad i det, men er faktisk veldig rart

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har Mac

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? HVITE KORTSOKKER FOREVER

26. Hva hører du på akkurat nå? Spillelisten min på Spotify, som du finner HER

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Hvit sjokolade med skogsbær, og Ben and Jerry’s fudge brownie

28. Hvilken dessert er din favoritt? Crème brûlée

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg vinner aldri noen ting, hahha! 
 


 

30. Liker du kaffe? Jeg synes kaffe er helt ok, liker best iskaffe og sånt men svart kaffe og kaffe mocca fungerer også!  

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann eller Farris

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Min favorittlærer må ha vært Thomas fra barn og ungdom :- )

33. Kan du spille poker? Nop, haha

34. Hva har du spist i dag? To knekkebrød med eggerøre + litt salat

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Jeg er jo veldig interessert i andre verdenskrig så både Hitler, Anne Frank er jo profiler som er svært spennende. Vanskelig å trekke ut spesielt interesserende personer, men mye spennende! 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Har null anelse

37. Vil du ha barn? Jeg vet egentlig ikke. Eneste jeg vet at det er ikke mitt største ønske, men hvis det er min fremtidige manns største ønske så selvfølgelig vil jeg gi han barn – og vil ikke være noe mindre glad i det. Det er bare ikke mitt største ønske, og ikke det viktigste for meg hos en person. Jeg vet jo heller ikke hvordan livssituasjonen rundt jobb osv. er om noen år heller. En ting er sikkert, blir ikke barn etter jeg er fylt 30 år.

8. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og svensk! skulle prøve meg på Tysk i 8. klasse men ble fort byttet over til engelsk fordypning

39. Sover du på en spesiell side? Mest på magen!
 


 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng, uten tvil! Hyggelig å bade i havet en liten tur når man er i syden, men det blir som regel med det ene badet. Hater egentlig hav og sjøer, så bader stort sett aldri her i Norge heller.

41. Hva bruker du helst penger på? På klær, Rosendahl og ting jeg trenger (og tror jeg trenger)

42. Eier du dyrbare smykker? Nop 🙂 ikke et smykkemenneske

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? The Vampire Diaries, The Originals, Grey’s Anatomy og Keeping Up With The Kardashians!

44. Hva skal du gjøre i helgen? Denne helgen blir rolig etter to helger på rad med bytur, så i helgen skal jeg slappe av med Damon, en tur til Gjøvik med mamma i morgen og forberede eksamener – henger litt veldig mye etter på videoeksamen som skal leveres 7. oktober. 

45. Kan du stå på slalom? Nei! men hadde stort ønske om å bli god på Snowboard, men fikk det aldri til!

 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være engasjert for noe, ingenting imponerer meg mere enn det. Et godt og sunt syn på dyr er også et must da jeg selv har et dyr som jeg tar en kule eller ti for.


 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den vanlige til iPhone!

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? At jeg ble født med HD, som er en medfødt hoftefeil så jeg måtte ha hofteputer som baby og så 10 kg tyngre ut enn jeg var, hahah.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Blodet mitt? 😛 

50. Er du sosial? Veldig! jeg elsker mennesker. Jeg er jo nå litt usosial av diverse grunner som at jeg er stucked på Raufoss og er rimelig lei alt egentlig, men håper at å komme tilbake i jobb og fult fokus på skolen vil gjøre susen – og møte litt nye folk 😉 det mater sjelen min! 
 


Spennende lesning?

F16 # Kendall-Kylie

Følg bloggen min på facebook HER.
(FOTO: Kendall-Kylie og pinterest)

· K E N D A L L – K Y L I E   F A L L   C O L LE C T I O N   F A V S ·


Top / $ 168.00 / HER   –   Skirt / $ 158.00 / HER

Sweet crew / $ 158.00 / HER   –   Long boots / $ 225.00 / HER

Pumps / $ 130.00 / HER   –   Jumpsuit / $ 228.00 / HER

Trench coat / $ 278.00 / HER   –   Bckpack / $ 295.00 / HER

 

Kendall og Kylie Jenner har lansert ny nettbutikk for deres “Kendall-Kylie” kollekson, og jeg syntes deres høstkolleksjon er utrolig kul og moderne! Veldig tydelig hvilke jenter som står bak samarbeidet, den gjenspeiler mye av deres egen stil og smak. Den er rett og slett fantastisk!

Er jo ingen hemmelighet av jeg syntes disse jentene(og resten av familien forøvrig) er over gjennomsnittet amazing, men jeg syntes det er utrolig kult at de virkelig får det til i motebransjen både som designere og modeller(kanskje spesielt Kendall, som blant annet har catwalk historie for store motehus og blant annet Victoria’s Secret). Noe som også er bra er at de går godt med oppmerksomhet for kolleksjonen, og pop-up store i New York under NYFW.

Hva syntes du om kolleksjonen?