Blue easter

Følg bloggen min på facebook HER.

Er virkelig helt nydelig ute om dagen nå som sola skinner, blomstene titter frem! Synes disse små blå blomstene er så utroooolig fine å ta bilder av!

Ellers har jeg bare hatt en skikkelig bypåske siden jeg kom hjem i fra Toten, og i helgen +i morgen har jeg jobbet! Luksus når det er dobbelt betalt.Så påsken har vært helt okei, hadde en ettermiddag på Aker Brygge også som var heeelt nydelig.

Hva synes du om bildene?

Perfekt start på påsken

Følg bloggen min på facebook HER.

God søndag! God påske! For en nydelig start på påsken, har jo vært helt nydelig vær i helgen. Fredagen tok jeg det stappfulle toget opp til Toten for og ha noen dager med familien, søsteren min fyller 16 i morgen så vi feirer henne i dag så det er jo hovedgrunnen til at jeg er hjemover. Reiser hjem i morgen tidlig da dessverre, da venter hverdagen for meg med et par(forhåpentligvis tre) dager på jobb før jeg skal ha et par dager fri og mulig litt besøk før jeg kjører på med jobbhelg på røde dager – perfekt. Planen var egentlig og reise på bortetur med fotballen til Bergen 2. påskedag men det utgår fordi jeg ikke får pass til hundene denne dagen 🙁 Men får ta det igjen neste år!

G O D   P Å S K E

Hva er dine planer for påsken?