Finally weekend

Har det ganske travelt, men ville si hei! Det der ovenfor er det jeg akkurat har gjort etter 9 timer på jobb, så nå skal vi på Tveita for å hente en pakke, kjøpe middag og levere Damon til barnevaktene sine for helgen! Blir kjempe fælt å være uten han i hele helgen, spesielt i dag, men kanskje litt taknemlig for å slippe ut 09:00 på søndag fordi han må tisse, haha. 

Nå er jeg ihvertfall veldig klar for morgendagen med vors, fotball og en skikkelig bytur(er jo ikke hver dag man fyller 20 år)! Men nå må vi snart komme oss av gårde så vi får shinet litt her i kveld! Lots of love♥

Hva er dine planer for helgen?

Shopping spree

Bik Bok(er 3 for 2 på salgsvarer): Genser / 99,-    T-shirt / 79,-   Flanell skjorte / 199,-   Topp / 129,- 

Mamma og søsteren min har vært i Oslo på besøk i dag, utrolig koselig! Min søster er jo like glad i shopping som det jeg er så da ble det jo selvfølgelig en god del tid til det i dag. vi fikk også skaffet det siste jeg trenger til bunaden også, utenom bunadskosko(hvis noen vet om fine bunadsko som ikke er i ekte skinn – rop ut!). Ellers så dro vi jo hjem hit for å spise is og bestille pizza da Erik kom hjem, så har vært en super fridag! Bare 9 timer på jobb i morgen før jeg skal jeg feire skikkelig på lørdag, for fyller jo 20 på søndag!!!! Blir vilt.

Hvordan har din dag vært?

Ralph Lauren & Adidas

Ralph Lauren skjorte / 799,- Zalando    Adidas zip-crew “Lotus” / 699,- / Junkyard

Er så deilige med nye ting, har blitt en del nye innkjøp i sommer, men slik er det når det er snart bursdag, skolestart, Tyrkia i september osv. Det er deilig! Venter faktisk på en pakke fra Zalando nå, noe treningstøy, treningssko og en ny Adidas zip-crew nå! Gleder meg♥

Hva er dine siste innkjøp?

Birthdayparty with family

I går feiret jeg den ene familiebursdagen for denne sommeren, den ble veldig vellykket! Fikk masse skryt fordi jeg hadde gjort mye selv som å lage hjemmelagede svineburgere, hjemmelaget potetsalat, skoleboller, bløtkake(utenom sukkebrødet), baket sjokoladekake og brownies! Stolt av alt jeg klarte på bare to dager, men det gikk ihvertfall og tror ingen gikk sultne i går. Fikk en del penger som kommer godt med når jeg skal tatovere meg 15.august♥  (har btw. ikke bursdag før søndag)

Hvordan har din helg vært?

Busy weekend

Endelig fredag og helg! Eller jeg jobber i morgen da, men er bare 6 timer så klager ikke akkurat. Har vært en veldig avsplappende dag før vi måtte dra å handle…..


(handlet bare bittelitt)

… for på søndag kommer en del av familien for å feire at jeg snart fyller 20! Skal feire med litt til familie i august også da siden vi har litt liten leilighet for såå mange, og vi orker ikke å være avhengige av været, så da måtte vi bare dele det opp. Men koselig å ha to slike dager da, i tillegg så skal jeg jo feire skikkelig med masse venner og fotball neste helg siden jeg fyller år neste søndag.

Dette blir ihvertfall en travel helg med baking, matlaging, jobbing, trening og alt før besøket kommer 15:00 på søndag! På kvelden kommer Ingvild siden på mandag er det fotballkamp! Skal prøve å få blogget i mellom slagene uansett♥

Hva er dine planer for helgen?

Let me tell you a secret

……

Utrolig hvor mye man kan finne på finn! Denne bikinien er ubrukt og kostet meg(eller min kjære) 550,- Anbefaler alle å sjekke bloppis og finn før de bruker masse penger på å bestille fra dem da mange bestiller feil/ikke bruker dem. Dette er nok den eneste muligheten for å få tak i bikiniene fra Victoria’s secret litt rimeligere. Ellers så finnes jo ebay og da, men der kan man jo ikke alltid være 100% trygg på at det du kommer over er ekte vare.

Tycks?

22.juli – Light up the night

(Selvfølgelig midlertidig plassering på lyslenken)

Er ingen steder i verden jeg er så glad i som hjemme♥ Tenk å ha en så fantastisk utsikt på kveldene?! Får sydenfølelse hver gang når solen går ned nå på sommeren.

Hatt et lite fravær, vært litt sliten pga. jobb, besøk og trening! I dag har jeg hatt fri, så i dag sov jeg lenge før jeg og Erik dro til byen og tok “frokosten” på Fridays! Og nå har vi hatt besøk av noen kompisser av Erik i noen timer, så koselig da!


 

I dag er forøvrig en veldig trist og lite munter dag. I dag er det 4 år siden en mann drepte 77 mennesker men rystet et helt land, eller en hel verden. Ikke minst tok mannen i fra utrolig mange mennesker et familiemedlem, en venn eller en kjæreste i døden eller i psykiske lidelser i etterkant. Jeg tenker på alle i dag som fikk sommeren sin satt på vent i 2011. De som satt å ventet på lyd fra sine barn på utøya eller familiemedlemmer i regjeringskvartalet. Det som skjedde kan ikke beskrives med ord. Men sammen er vi sterke, og størst av alt er jo kjærligheten.

I dag når vi var i sentrum så la vi ned to roser ved regjeringskvartalet, den er til dere alle som døde, til dere alle som er igjen.

Hvordan har din dag vært?

Summernights

(Tok kun bilder med mobil og et gammelt gopro kamera, så derfor er kvaliteten ikke på topp! Men har fått filmet litt da, så blir spennende å legge ut på slutten av sommeren)

I går reiste vi til Toten for å få besøkt litt familie, vi var først på dessert-lunsj hos min morfar, der fikk Damon hilse på to andre hunder som de har – for å si det slik, yngstemann endte opp med å være den tøffeste av dem! Så dro vi videre til onkelen og tanten min på grilling, øl og familiekos! Så der har vi vært til i dag, i dag fikk vi deilig frokost etter å ha sovet ganske lenge! Altså veldig koselig å være borte på besøk. Damon har fått masse oppmerksomhet og mosjon i hvertfall, han sover nok veldig godt i kveld vil jeg tro!

Hva har du gjort siden sist?