Mye og glede seg til

Følg bloggen min på facebook HER.

I det siste har jeg prøvd og få kostholdet litt på plass, noen dager er jeg mer motivert enn andre. Så tar egentlig en dag av gangen! Men skal prøve og være flink den siste uken nå. På søndag reiser jeg og en skiftleder-kollega til Åre for og jobbe eksternt der på MAX i 2 uker under VM i Alpint, jeg har virkelig ikke ord for og beskrive hvor mye jeg gleder meg! Jobbing, afterski, møte nye mennesker, oppleve et nytt sted og bare ha det veldig gøy! Tror dette blir et minne for livet, rett og slett.

Siden jeg reiser til Åre, det er 5mila i Holmenkollen og alt mulig fremover så invisterte jeg i nytt superundertøy. Ekstremt billig var det og, for kjøpte XL i barnestørrelse, litt flaut da…. Men det passet!

BURTON Superundertøy / 219,- (salg) / Sportamore

Flere som har mye gøy og se fremover til?

Sundays like this

Følg bloggen min på facebook HER.

God søndag! For et helt fantastisk vær det er her i Oslo nå, så jeg og Kikki gikk en fin tur etter vi stod opp. Damon reiste til pappaen sin i går, så nå har vi rett og slett litt jentetid her hjemme. Koselig!

I dag blir det nok en dag med jobb, så da var det perfekt med en god frokost/lunjs før det braker løs. Håper det blir nok og gjøre i dag også, men har en følelse på det med tanke på hvor hektisk det har vært de to forrige dagene denne helgen.

Hva er planene for din søndag?

New backpack

Følg bloggen min på facebook HER.

DAY Birger Et Mikkelsen mini-sekk / Morris / 749,- (50% nedsatt)

Så utrolig fornøyd med mitt januarsalg-kupp! Trengte virkelig en mini-sekk fordi jeg hater og gå med vesker, denne blir perfekt og ha med seg til Åre og Hovefestivalen, og selvfølgelig alt annet jeg skal i år. Så jeg er utrolig fornøyd!

Hva synes du om og bruke sekk i stedet for vesker?

Morning

Følg bloggen min på facebook HER.

God tirsdag! Jeg føler at jeg har hatt en super start på uken, går virkelig inn for og prøve og ta litt sunnere valg i hverdagen nå – 2 uker for “sent”, men bedre sent enn aldri tenker jeg. Tenker at jeg skal legge ut mer neste uke om hva jeg har spist denne uken, slik at andre kan se at det er ikke så vanskelig og ta noen litt sunnere grep.

Ellers så går det mye i jobb om dagen, som vanlig! Hadde fri i helgen så var hjemme hos familien en tur for og feire mormor sin bursdag! Det var veldig godt og slappe av i noen dager etter 7 dager på jobb på rad. I morgen har jeg heldigvis fri igjen, men skal på personalmøte/nyttårs-julebord med jobben så det blir vell ikke helt fri. Så jobber jeg torsdag-torsdag igjen så må ha litt ekstra energi innabords føler jeg!

Handlet litt småting i går, har en del kjøtt og annet i fryseren her hjemme heldigvis så trenger ikke og handle inn så mye av det med det første!

Flere som prøver og ta tak i matvanene sine for tiden?

Ting som irriterer meg

Følg bloggen min på facebook HER.

I fjor slo mine “Dette synes JEG er turn-off hos gutter” og “Det værste med og bo alene” -innlegg veldig bra an, så vurderer å kjøre på med en del slike innlegg i år også, både positive og negative ting ved “samme sak”. Alltid gøy og se om man kan kjenne seg igjen i andres meninger og tanker om ting.

·  T I N G   S O M   I R R I T E R E R   M E G   ·

· At for eksempel Ruter og NSB  mener at de som har vært studenter er så rike når de er ferdige med studiet… Men glemmer at mange i stedet for ender opp med et enormt lån og betaler flere tusen i måneden på dette. Hva  med en “ung voksen”-pris i stedet for student, så man faktisk har mulighet til å opparbeide seg en bedre økonomi? Jeg er ikke noe særlig rikere nå enn når jeg var student for og si det sånn.

· At folk tatoverer seg “feil vei” på armen… Altså mot seg selv, og enda verre er når noen tar enda en tatovering men motsatt vei av den igjen på samme arm. Ja det er ikke min kropp, så not my buisness… Men ja.

· Når andre skal belære meg om ting jeg faktisk kan noe om. Bitch hør her, neidajoda.

· At folk ikke åpner meldinger eller lar være og svare, samme på snap. Er. det. så. jævlig. vanskelig???? Er heller ikke født i går, så er planen og ignorere meg i stillhet så fungerer det som oftest veldig dårlig.

· Dårlig kundeservice! Jeg selv som jobber i servicebransjen har kanskje litt for høye forventninger til tider, men er det virkelig så mye og be om? Si hei, smil, hjelp kunden og selvfølgelig, uansett hvor irriterende det er – kunden har alltid rett.

· Jeg er veldig utålmodig, som sikkert gjenspeiler seg i irritasjonen min for blant annet at folk ikke svarer. Men også ting, når elektronikk henger seg opp, så blir jeg forbannet. Mildt sagt. Veldig tålmodig med typ kollegaer, folk jeg skal lære noe og sånt. Men ellers, nei.

· At “alle” forventer at alle ønsker seg barn. Nei, det er ikke sånn at alle mener at veien til lykke her i livet kommer igjennom bleieskift, skriking og å følge opp et eller barn.

· Når folk sniker. Folk på flyplasser er jo verstingene! Slapp av, alle kommer inn og ut av flyet liksom.

· At det er løkbiter i omtrent alle ferdigretter og en del posesauser. Altså noe så motbydelig. Måltidet er over om jeg får en løkbit i fra lasagnen i munnen, det er faktisk så motbydelig at ord kan ikke beskrive det. Jepp, jeg er kresen på mat – og spesielt konsistenser.

· Folk som tar seg friheten til og tygge tyggis eller spise i offentligheten(eller rundt andre mennesker generelt) om de skal smatte. ER DET MULIG?! Lukk den jævla munnen.

· Tid… At det ikke finnes mer tid eller timer i døgnet. Jobber jeg 8 timer så er det så lite tid igjen resten av dagen, man får ikke tid til alt. Jeg er en person som gjerne vil få til alt, og nå når jeg har hund stort sett hele tiden så føler jeg at jeg har enda mindre tid – og må planlegge enda mer. Det er litt irriterende at man ikke bare kan stoppe klokken litt i blant.

· Når folk er uærlige.

· Når folk på død og liv skal ta opp dyrvern til meg når vi er på fylla, jeg skjønner hvor du vil hen – selvfølgelig er det ekstra gøy hvis jeg i tillegg blir irritert, men come on.. Blir jo bare dårlig stemning, eller hva? altså jeg kan og snakke for meg i den saken i alle tilstander, og holde meg seriøs, men er virkelig ikke det jeg orker og diskutere når jeg skal ha det gøy.

Hva irriterer deg?

Fikset på geviret

Følg bloggen min på facebook HER.

På onsdagen var jeg hos min flinke venninne som er lærling på Gevir, Eger for og få klippet litt tupper. Utrolig hyggelig, var fint å få oppdatert hverandre litt, ledd og bare få snakket rett og slett. Vi bor tross av alt noen trikkestopp i fra hverandre, haha!

I hvert fall, ønsker du en gratis klipp hos en hyggelig og en som er ekstremt dedikert i sitt kommende yrke så anbefaler jeg dere og kontakte henne på Instagram. Helfarge, farge av ettervekst og striping gjøres også til en billig penge da det kun betales for fargen i håret, ikke selve prosessen. Vask og føn til klipp og farge er selvfølgelig gratis. Tina er også Make Up artist, så skulle noen trenge en erfaren og ung til hjelp – ikke nøl med og kontakte henne. Kan informere om at hun har Oslo Runway på CV’en. Ikke reklame.

Hvor lekkert og delikat lokale har dem ikke? Gevir, Eger holder til inne på “Eger” senteret midt i Karl Johan i 3. etasje.

Flere som har flinke venner som man kan hjelpe og få hjelp av?

Hello 2019

Følg bloggen min på facebook HER.

Relatert bilde

WOW for en fantastisk fin avslutning på et helt forjævlig år! Dro på meg finstasen og kom meg ned til Grünerløkka på fest hos favoritt kollektivet mitt. For en god gjeng vi var! Helt strålende mat, godt selskap og veldig god dessert. Og alkohol, mye alkohol. Men det var en utrolig bra kveld! koste oss helt enormt mye alle mann, og kvinner, håper jeg? Vi gikk inn i det nye året i parken på Birkelunden med stjerneskudd og bobler. Veldig takknemlig for at jeg fikk feire med så enormt gode venner, og føler meg veldig lykkelig for at jeg får med meg dem inn i det nye året.

Gårdagen var ekstremt tung, sovnet ikke før i 7-7:30 tiden, og skulle opp til jobb 14:00 hvor det var helt kaos fordi hvem  vil ikke ha junk 1.januar?… Jo alle, typ halve Oslo. Når jeg endelig var hjemme i går kveld så var jeg mildt sagt død.

Håper alle har hatt en super feiring, og virkelig tar det nye året i mot med åpne armer. Nytt år, nye muligheter.

Hvordan var feiringen din?