Krakow next

Følg bloggen min på facebook HER.

 // Bilder fra jeg var i Krakow for 3 år siden.

11:55 går flyet vårt i morgen(dag), ser virkelig frem til å komme meg litt bort – kommer jo selvfølgelig til å savne den lille rampungen vår, men slik er det jo når man reiser på ferie! ♥ Tror han kommer til å ha det suuupert! Gleder meg veldig til å oppdatere dere med bilder fra turen, fyller jo 21 på tirsdag mens vi er der så vi skal nok gjøre mye hyggelig :- )

Flere som har vært i Polen?

Hvaler

Følg bloggen min på facebook HER.

Her forleden var vi på Hvaler med familien, var så utrolig koselig og vi var kjempe heldige med været! Damon lærte seg å svømme med og uten redningsvest, kjempe stolt mamma ♥ Glemte å legge ut innlegget etter vi var der sist, så da tenkte jeg det passet å legge de ut nå siden vi skal på Hvaler igjen i morgen, vi blir bare til lørdag, men sånn er det med tett program!

Hva syntes du om bildene? / Kan din hund å svømme?

Oslo ferie

Følg bloggen min på facebook HER.

– Dette trenger du –
 ♥ 35 cl Passoã ♥ 8 dl appelsin juice ♥ 1 Bacardi Breezer – Orange ♥ Isbiter ♥ Frukt og bær

… Eller det føles slik! Vi har nemlig hatt besøk av Linn og Carl et par netter her i Oslo, vi har kost oss veldig med god mat, shopping og litt sightsing i byen vår. Vært veldig koselig med besøk og alltid trist når de drar, sees jo ikke så ofte når man bor 7/8 timer fra hverandre. Men vi nyter hvert øyeblikk sammen når det gjelder ♥ Tusen takk for det fine besøket, og håper vi sees snart igjen!

Hva har du gjort de siste dagene?

Fem år

Følg bloggen min på facebook HER.


I dag er det fem år siden bomben smalt i regjeringskvartalet og at mennesker ble skutt etter på Utøya. 22.juli er for meg ikke en dato, det er en dag. Det er en dag hvor jeg alltid tenker på hvor skjørt livet er, hvor fort ting kan snu. Jeg ble aldri direkte berørt av hendelsen, men det er jo slik at ALLE kjenner noen som kjenner noen som har blitt nært berørt av dette, og det berører en. Dette har vært alles sorg, i hvert fall min. Jeg satt foran tven i en uke, jeg var å så blomsterhavet utenfor domkirken i Oslo. Man ble i en vond boble en god stund, man kan vell si at hele Norge be trykket på pause en uke. 

Terror er ikke veien til rettferdighet, å drepe uskyldige mennesker er ikke rettferdighet og kommer ikke til å føre til det.

“Bombing for peace is like fucking for virginity”


U T Ø Y A

 

I dag reiste vi med buss ut til Utøya for å minnes de som mistet livet sitt under terrorangrepet 22 juli for fem år siden, for å vise medfølelse til de overlevende og etterlatte. Det var veldig fint, men også veldig tungt og trist. Jeg sa til Erik flere ganger “Tenk at her løpte de for fem år siden, i regnet. Må ha vært helt grusomt å løpe i dette terrenget, og mange uten sko”. Vi så gråtende foreldre der barna dems ble funnet – lys, blomster og tårer. Det er helt uvirkelig å være på denne øya, denne fine idylliske øya jeg selv hadde et ønske om å besøke det året… Det er veldig spesielt og rart. 

På vei hjem igjen fra Utøya fikk vi informasjon om terrorangrep i München, noe som er helt forferdelig trist på en dag man roper høyt mot dette. Vi tenker på dere og føler med dere.

Vi må aldri glemme. Aldri mer 22 juli.

Warm days

Følg bloggen min på facebook HER.

I går hadde vi en super dag med litt bading for hunder (og tobeinte), var kjempe koselig! Vi reiste til Trevatn for der pleier det ikke å være så mye folk, så perfekt å ta med seg hunder dit. Det ble jo også grilling av pølser, jeg syntes jo at grillpølser er ALLER best på engangsgrill.


I dag dro vi hjem til Oslo, noe som er veldig deilig egentlig etter å ha vært med så mange folk over så mange dager. Nå skal vi nyte helgen og forberede oss på nesten 2 uker med besøk fra Sverige, reise på Hvaler og reise til Polen – blir noen hektiske men bra uker. I morgen reiser vi til Utøya på 5 års minnesmarkering etter 22.juli. Det blir veldig spesielt, men tror det blir “fint” å få være der….

Hvordan nyter du sommerdagene?

 

Flotte dager

Følg bloggen min på facebook HER. 

God mandag ♥ Long time no see! Hjernen air gått litt i feriemodus, skjer noe hele tiden – hadde blant annet overnatting 3 netter forrige uke og dro hjemover på lørdag(som vi skal være til onsdag). Damon har fått en ny onkel, min pappa og samboer har nemlig fått seg en liten søt vofs, så de har blitt veldig gode venner allerede! Blir spennende i månedene fremover! Vi har også besøk av familie fra Sverige, så kommer resten til oss i Oslo neste uke! Så det skjer noe heeele tiden. 

Hva syntes du om bildene?