Rainy tuesday

Følg bloggen min på facebook HER.

 

Det er tirsdag, heldigvis – to arbeidsdager igjen til helg! I dag har temperaturene sunket betraktelig og regnet har falt, litt deilig egentlig – men litt trist også. Skulle helst ha jobbet litt til med brunfargen før helgen ettersom jeg skal bruke rødt i bursdagen min. Har også fått bestilt haste-frisørtime til fredag hos min fine frisør Tina på Gevir, Eger. Ser virkelig frem til å få freshet opp fargen nå for solen har virkelig tatt på – litt deilig å være litt oppfrisket til august da jeg skal mye gøy den måneden. Krysser fingrene for at solen er tilbake i morgen, men tror naturen har hatt godt av litt regn etter denne intense varmen!

Tirsdag kvelden min skal benyttes til å gå en fin tur med hundene, lage hjemmelagde medisterkaker og få begynt å rydde litt her – er jo bare 1,5 døgn til Tine kommer så!

Hva synes du om bildene?

Birthday week

Følg bloggen min på facebook HER.

God mandag! Ny uke med nye muligheter. På fredag fyller denne jenta hele 24 år altså. Ett år til halvveis til 50. Hvem skulle ha trodd at tiden flyr så uendelig fort? Føles ut som jeg flyttet hit på Storo for bare noen måneder siden, men snart har jeg bodd her i ett år.

Gleder meg så forferdelig mye til å feire på fredag sammen med fotball-gjengen, og verdens beste Tine som nok en gang reiser fra Nord-Norge for å feire bursdagen min. Det blir helt fantastisk! Fått klarsignal i fra huseier til å bruke verandaen så blir en god gjeng i underkant av 20 stk her og det er spådd helt nydelig vær. Kan det bli bedre? Håper uken går fort…

Skal i hvert fall nyte denne mandagen her med fri, veldig godt og etterlengtet etter en lang natt-uke! Starter dagen med sang i fra Kikki og en omelett.

Har du noe spennende å se frem til denne uken?

Summer days

Følg bloggen min på facebook HER.

 

Har hatt en skikkelig heftig uke på jobb med 6/7 dager med nattevakt, så i kveld er det klart for siste for denne gang! Har i det minste fått nytet solen på dagen i helgen så det har vært utrolig herlig. Men nå kjenner jeg at det blir godt med en dag fri i morgen!

Så utrolig heldig som kan bruke hagen her jeg bor, og at den er utstyrt med et par solsenger! På disse dagene hvor jeg har jobbet mye er det kjekt å slippe å måtte reise rundt for å få litt sol på kroppen. Rett og slett nydelig!

Flere som har vært i solen i helgen?

Jag blev kär i Stockholm

Følg bloggen min på facebook HER.

 I går var det to uker siden jeg reiste på helgetur til Stockholm, litt sen oppdatering – men her er den.so6

Altså for en tur jeg hadde. Følte meg først veldig selvstendig som rocket Arlanda alene, for sist gang fikk jeg til å gå forbi bagasjehentingen og gikk ut av hele safety-spoten(?) så måtte få hjelp med å hente kofferten, haha. Var litt mer våken denne gangen, kanskje det hjalp på med flyplass-pilsen? Tok i hvert fall flyet til Stockholm 07:40 fredag morgen, så dere kan jo gjette hvor lang den dagen ble.

Møtte min kjære Linn og reiste til henne med kofferten, fikk ordnet oss litt og kom oss ut for å spise lunsj! Endte opp på Vappiano fordi jeg hadde ekstremt lyst på carbonara av alle ting. Så vi startet med en koselig lunsj, og så måtte vi løpe Stockholm rundt etter en paraply – når jeg endelig fikk tak i en så sluttet det å regne, og solen skinte.

sto1

sto2

sto3

so10

Vi fikk tatt en liten shoppingrunde før vi fikk med oss den siste halvtimen på systembolaget så kvelden kunne bli komplett! Fikk skikkelig italiensk bakgate-feeling av middagen vår, frossenpizza på en trang veranda hos Linn med cider! Det var perfekt.

sto4

sto5

sto6

Kvelden ble så utrolig bra! Fikk hilse på masse fine folk, feste litt på vipen på Berns, drikke alt for mye alkohol og dra på et populært sted som heter Spy Bar. Så var en kul kveld, virkelig! Det beste er jo at byen stenger jo ikke før 5 på natten – og det er perfekt for natteravner som meg som aldri får nok når byen stenger her i Oslo 😉

sto7

so11

Lørdagen startet før 11 på morgenen, litt trøtt tho ettersom hodet traff puten ca. 6 på morgenen. Men opp måtte vi jo, fordi jeg skulle få oppelve AIK live for første gang, et Stockholmslag jeg har hatt interesse for i mange år nå. Vi fikk fikset oss og snublet oss av gårde for å starte repareringen på “förfest” under Friends Arena, hvor AIK spiller på Solna. Det var så kult, fikk kjøpt meg en søt t-shirt så jeg skled inn i mengden. Så fort jeg gikk inn på stadioen fikk jeg skikkelig hjemme-følelse slik som her hjemme når jeg ser på Vålerenga, veldig spesielt og hadde ikke trodd at jeg skulle ta det så med storm som jeg gjorde. Kan også stolt meddele at jeg lærte meg alle sangene – så jeg kan offisielt synge fotballsanger på svensk! Må bare si at for meg å få et nytt lag i hjertet mitt sitter ekstremt langt inne, for jeg har ærlig ikke trodd det har vært plass for mer – men det var det. Mye av det tror jeg er fordi jeg synes at AIK er veldig like vålerenga på noen måter, og kan relatere meg så mye til det. Elsker jo også hvor engasjerte folk er rundt dem – enten så elsker man AIK eller så hater man dem, akkurat sånn det er med VIF her hjemme.

so7

Åh jag minns den dagen
Jag minns den som igår
När jag blev kär i Gnaget
En kärlek som består
Och ända sen den dagen
Så är det alltid så
Att jag försvarar Stockholm
Jag slåss för AIK

so8

AIK knuste Elfsbord 3-0, øl ble fortært inne på stadion også – ja i Sverige tror de ikke at man blir alkoholikere bare fordi man drikker øl på fotballkamper. Så jeg ble fornøyd! Hvilken opplevelse, altså jeg er så fornøyd! Kommer til å huske denne dagen resten av mitt liv, uten tvil. Traff også fine Sofia, en jente jeg har snakket med en stund i forkant som jeg kom i kontakt med på Twitter ♡ so9

Resten av kvelden var vi ganske reduserte, vi tok med oss take-away og tok en powernap før vi kjørte på igjen og fikk nok en helt fantastisk kul kveld! De eventyrene vi har laget på to utekvelder er jo helt utrolig. Stockholms uteliv tok meg med storm. Nok en sen natt/morgen!

so12

Søndagen skinte solen så enormt mye, og like ved Linn ligger tidenes fineste bryggeplass ved vannet så vi var der i nesten 3 timer, solte oss og spiste is! Det var rett og slett helt nydelig.

sto8

sto9

so1

so2

På kvelden reiste vi ned til byen for å spise tapas! Resten av kvelden ble veldig rolig med film og serier, men det ble sent nok uansett.

so3

so5

so4

Siste timene ble brukt på Mall Of Scandinavia, det ble med meg noen skatter hjem selvfølgelig – og de kommer i eget innlegg. Det var utrolig fint å avslutte turen sånn, og dagen ble så lite stressfylt.

so14

so13

Like før 17 tok jeg buss mot Arlanda igjen, på tide å forlate fine Stockholm. Selvfølgelig, tradisjon tro når jeg skal innom Arlanda så skal jo flyet selvfølgelig være forsinket – hele to timer. 5 timer på en av de minste terminalene der, så utroooolig seigt.

so15Når jeg gikk inn døren her hjemme like før 00 på kvelden da så var jeg veldig lykkelig, men også veldig tom. Kommer til å skrive et eget innlegg senere om tomheten jeg følte på når jeg kom hjem. Trodde først det handlet om at hundene ikke var der når jeg kom hjem, men det var noe mer.

For en flott by altså. Kan ikke vente med å reise tilbake i slutten av august! 

Flere som elsker Stockholm? 

Vacay mode

Følg bloggen min på facebook HER.

Selvfølgelig så har jeg jo klart å bli syk – IGJEN! Så starten av denne uken har bestått av intense smerter i halsen, jupp halsbetennelse nr. xxxx. Så nå har jeg heldigvis blitt henvist til øre-nese-hals lege for konsultasjon om eventuelt fjerning av mandlene, fordi hver forkjølelse blir bare verre nå og jeg har mini-halsbetennelser hele tiden… Senest når jeg lå med forstuet ankel. Er jo helt håpløst 🙁 Litt av en sommer eller hva?

Men i morgen, da skal jeg endelig på ferie – ikke ligge på sofaen “liksom-ferie”. I morgen tidlig reiser jeg med fly til Stockholm igjen – woho!! Har jo bare vært der en gang tidligere i forbindelse med lederkurs via Max så jeg gleder meg mye. Skal være hos min fine tremenning, eller hun er mer et søskenbarn for meg egentlig. Denne langhelgen her blir helt ekstremt bra og jeg skal gjøre det beste ut av den, fordi dette er jo eneste ferieturen min i sommer ettersom Hove gikk konkurs.

På lørdag skal vi faktisk på fotballkamp og det ser jeg også ekstremt frem til! Prøver å skape meg et nettverk i Sverige i forbindelse med fotballen sånn at jeg kan ha det like gøy der borte som jeg har det her hjemme i forbindelse med det! Så skal møte en søt jente som skal være med oss på kamp, hun er jo en del på kamp, så blir gøy å få være med! Svensk fotball er jo myyye større enn norsk, så dette blir en ekstremt stor opplevelse. Blir rart og feire i Svart og gult, i det minste så er det heldigvis mer svart enn gult – hehe. (De som vet, de vet).

Tips til noe jeg MÅ se/oppleve i Stockholm?