Måneden som gikk

Følg bloggen min på facebook HER.

Bedre sent enn aldri♥

·   F E B R U A R Y   ·


· MÅNEDENS BILDE ·
Synes det bildet ble kult, haha! Buksen på bildet kjøpte jeg på Tise for 400,- En overtrekksbukse, var perfekt å ha i Kollen i hvert fall.


· MÅNEDENS ANTREKK ·
Jeg kjøpte jo ett nytt sett i fra Ellesse, og jeg er såååå fornøyd. Ender nok med å spare det til en bortekamp i Kristiansand i april, men wow love iiit.


· MÅNEDENS OPPTUR ·
Det var uten tvil at solen endelig begynte å titte skikkelig frem, det begynte å bli lyst på morgenen og dagene ble generelt lengre. Det gjør noe med en når det er lyst ute. Var utrolig gøy med vinter-OL igjen også!

· MÅNEDENS SANG ·
Kendrick Lamar – Black Panther

· MÅNEDENS NEDTUR·
Månedens nedtur var at blogge ble nedprioritert pga. jobb og at jeg begynte å bli ekstremt mye mer sosial. Utrolig kjipt, men slik blir det i blant. 


· MÅNEDENS HØYDEPUNKT ·
Høydepunktet i Februar var uten tvil alle de morsomme kveldene jeg hadde ute med venner, så mye gøy! Var jo også i 30års-lag til en god kompis også, en utrolig hyggelig gest å være ønsket på en slik fest med familie og nære venner. Settes stor pris på! Ellers var det også et fint besøk av familien min og Lene.

· MÅNEDENS QUOTE ·
?I think it?s very healthy to spend time alone. You know how to be alone and not be defined by another person?.

· MÅNEDENS SERIE ·

Guilty pleasure.


· MÅNEDENS INNLEGG ·
Det må nok uten tvil bli min “hyllest”/fortelling om 3 år med den beste hunden i hele verden, min kjære godeste Damon. Det har som skrevet vært en reise igjennom himmel og helvete. Blod, svette og tårer. Men aller mest glede og en ubetinget kjærlighet for min vakreste skatt, klippen i mitt liv. Det var ekstremt tøft å skrive innlegget, og ikke minst dele det med “hele verden” da det er et utrolig følsomt og sårt punkt. Men det viser også hvor mulig det er å gjøre endringer, hvor mye et dyreliv er verdt og hvor mye man klarer om man går inn for det.

Les “livet er ikke alltid perfekt” her.

· OPPSUMMERING ·

Februar var virkelig M Y E bedre enn måneden før, jeg så veldig mørkt på det nye året når januar var så utrolig dritt. Februar var helt amazing, spist mye ute, koselige kvelder, vært mye med venner, hatt en del besøk og egentlig bare hatt det veldig bra. Jobbet en del, hadde hundene litt før de måtte “forlate” mammaen sin igjen – co-parenting life… Lite å utsette på måneden egentlig, som gjenspeiler i mitt fravær.

Hvordan var din februar?
 


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!

Blue monday

Følg bloggen min på facebook HER.

For en kjip mandag. Sovet så uendelig lenge i dag for var jo helt ødelagt i går etter en lang jobbuke med ekstremt lite søvn etterfulgt av en rimelig fuktig lørdag, pluss at jeg sover alltid lite etter fylla, men tok igjen litt søvn i går kveld kan man jo si. Sovnet igjen rundt 6 i dag tidlig, men det er egentlig greit for har igjen 4 nattevakter denne uken så er greit at døgnrytmen fortsatt er slik den skal. Men problemet er jo at da sover man bort hele dagen og det er få timer igjen til jeg må reise på jobb, for begynner 19 når jeg jobber natt på ukedager.

Ellers så går jeg glipp av ALT i dag føler jeg, Eliteserien startet i helgen og Vålerenga spiller sin første kamp i Kristiansund og får jo selvfølgelig ikke sett kampen… Ei heller Pærra premieren ettersom jeg jobber natt i kveld. Alle seriene jeg liker har jeg sett ferdig. Jeg må sove alene og det er 7 dager igjen til hundene ENDELIG kommer hjem. Været ute er grått og trist. Må selvfølgelig gjøre litt “comeback” med et skikkelig klage-innlegg ♥

Er din mandag værre enn min?

For en helg!

Følg bloggen min på facebook HER.

 

 

På lørdagen var det skiftest i Holmenkollen, og i år var min første gang der – og woooow så gøy! Men jammen var det litt av en treningsøkt, det var jo ikke litt kram snø engang så alle gikk jo igjennom snøen, og for meg med korte ben ble det jo litt av en utfordring å ta seg rundt, og man kan jo si at alle trynet minst en gang for å si det mildt. Men utrolig gøy var det, skal kanskje ha litt bedre sko neste gang så jeg ikke blir så våt på bena, men ellers var jeg godt rustet for mange timer i skogen. Veldig morsom opplevelse, og gleder meg allerede til neste år♥

Dere har jo sikkert hørt om alt kaoset der oppe, men vi var så rutinerte – hahah at vi kom oss fra området 16:00, for vi holdt på å fryse i hjel så etter 6 timer måtte vi kaste inn håndkleet. Så erfaringene jeg tar med til neste år er at om man vil være en større gruppe så bør man vell være der oppe senest 9, ha på lange sko, ha med drikke som gjør at du ikke må løpe for mye på do, dra i god tid før femmila er ferdig, sove litt mer enn 8 timer de siste 48 timene og holde humøret oppe selv om det er jææævlig mye slitsomme folk rundt! Hahaha 😉 På kvelden ble det en tur ut, og det var jo interessant som alltid! Nok en helg som har vært veldig bra ♥ 

Var du i Kollen på lørdag?

The top of the world

Følg bloggen min på facebook HER.

·   L I F E   I S   G O O D   ·

Wow, det går litt lang tid i mellom skrivingen nå merker jeg men det har sin grunn – er så sosial for tiden at jeg nesten blir sliten haha, kanskje ikke så rart ettersom jeg jobber 4-5 dager i uken med en ekstremt sosial jobb??

Men har uten tvil det veldig gøy for tiden, og Oslo is treating me well! Så gøy når jeg får sterke vennskap med andre som jeg kanskje ikke har vært like nære, og noen som har vært ganske fjerne en periode. 2018 har virkelig begynt å skinne, og det er utrolig godt. 

Ellers så jobber jeg natt for tiden, sover lenge og gleder meg EKSTREMT til lørdagen for da er det skifest i Holmenkollen, og da blir det en rimelig fuktig lørdag fra morgen til kveld…. På tross av at jeg faktisk jobber natt på fredag, så dette blir interessant. Men mye å glede seg til fremover♥ Føler meg litt on top of the world for tiden, fordi det meste er egentlig ganske bra om dagen sett bort i fra at jeg savner hundene helt ekstremt!!! Men når nattevakt-ukene mine er over så kommer de endelig hjem igjen!

Hvordan er livet?