Uken som gikk..

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   N E D T U R   ·

Alt for mye regnvær!!! Også sist jeg skrev “ukens” innlegg hadde Vålerenga tapt mot Lillestrøm, forrige uke røk vi ut av cupen i semifinalen – mens Lillestrøm kom videre til cupfinalen. Dette er det man kan kalle suuuuurt. spesielt etter vi ble banket i Trondheim søndagen før – forresten ikke fortalt om Trondheimturen, men den var ekstremt bra!
 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Ukens høydepunkt var egentlig ganske mange – men å endelig motta vitnemålet for Bacheloren var uten tvil et av de største! Les mer om utdelingen her.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur var at Vålerenga KNUSTE Brann på hjemmebane i går, og at vi på tribunen lagde et helvetes bra liv♥ Elsker å være en del av det der!

·   U K E N S   T A N K E   ·

Jeg begynner å tenke mye på fremtiden, på tirsdag skrev jeg under på kontrakt for et år til i leiligheten her – men pga. at de vil overta kjellerleiligheten igjen neste høst må jeg flytte igjen da. Mye kan skje på et år, og det tenker jeg jo ekstremt mye på nå med tanke på hvor mye som har skjedd siden i fjor på denne tiden. Ser lyst på fremtiden altså, er ikke det – men utrolig spent på hvor jeg sitter om et år. Er jeg fortsatt “alene”? Har jeg blitt kjent med nye mennesker? Hvordan har hundene det? Hvor flytter jeg? Har jeg endelig fått tatovert meg igjen(hahahha)? Har jeg fått satt i gang drømmen om eget nettmagasin? Har Kim Kardashian fått et nytt barn innen da? Neida, haha. Men dere skjønner

·   U K E N S   K J Ø P   ·

Egentlig ikke kjøpt så mye annet enn mat den uken, men begynt å bestille litt julegaver – og nytt deksel til telefonen min da mitt har blitt greit ødelagt…

·   U K E N S   S E R I E   ·

Hvilken andre skulle jeg ha valgt….?

·   U K E N S   M U S I K K   ·
Shawn Mendes – A Little Too Much
Sam Smith – Too Good At Goodbyes

shawn mendes tumblr lyrics - Buscar con Google
Foto: Pinterest ( Trykk på bildet for direktelink)

Wow for en uke, veldig mye fotball, øl og folk – hahha har jo jobbet en del også. Plus litt besøk hos meg og borte, så har alt i alt vært en fin uke♥

Hvordan har uken din vært?

Sunday

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

·   S U N D A Y   C L E A R S   A W A Y   T H E   R U S T   O F   T H E   W H O L E   W E E K   ·

2/5 arbeidsdager på rad er unnagjort – nå er det tid for å nyte søndagskvelden på Vålerenga, eller Valle da for å være korrekt. Men det føles som hjemme, og det er hjemme. 3 kamper på en uke, det begynner å ta på hjertet – taper vi i dag så revner det faktisk litt. blir tungt å stå opp 6 i morgen tidlig da merker jeg… Skal faktisk på jobb 8 hver dag til uken, jeg er jo ikke en morgenperson at ALL så dette kan jo virkelig bli interessant. Tror det blir ubeskrivelig deilig med helg på fredag 15:30 i hvert fall. Håper dere liker at jeg legger ut en del foto – for elsker jo å ta bilder. 

God søndag ♥

I love Tumblr

Følg bloggen min på facebook HER.

Sjekk ut min Tumblr-side her

·   T U M B L R   I S   L O V E   · 

Jeg elsker virkelig Tumblr! Vært fan og fast bruker der i flere år. Finnes ikke noe så behagelig som å sitte å scrolle og lese quotes, se vakre bilder og dele bilder en kveld på sofaen eller i sengen før jeg skal sove. Love it! Så mye inspirasjon, og man kan faktisk lære noe om seg selv i gjennom andres kreativitet. 
 

Har du en Tumblr bruker? (Legg ved link♥)

Friday!

Følg bloggen min på Facebook HER.

·   E N D E L I G   H E  L G   ·

Eller… jeg har jo hatt helg i dag og i går da ettersom jeg har hatt fri, og i morgen så bærer det tilbake på jobb med 7 dager på rad med lange vakter! Blir nok VELDIG greit med langhelg neste helg kjenner jeg! Blir ikke tid til veldig mye mer enn hund og jobb de neste dagene, utenom på søndag så skal jeg jo på fotballkamp igjen og på mandag kommer mamma og onkel en tur inn til Oslo så blir vell å møte de før de drar. Min siste fridag på en uke skal nytes hjemme med hundene + at vi får besøk, så blir nok en fin fredag♥

Hva er dine planer for helgen?

Så stolt så

Følg bloggen min på Facebook HER.

Jeg har egentlig ikke ord for hvor stolt jeg er av at jeg kom meg igjennom denne bacheloren – for gud hvor mye motgang det har vært. Det startet jo allerede på påbygg med veien mot stryk i matte, det virket så håpløst og usannsynlig for meg av at det ville bli noe mer enn vanlig butikkmedarbeider av meg(ikke at det er noe galt i det). Jeg så virkelig uendelig mørkt på det, men “heldigvis” så fikk jeg jo diagnosen dyskalkuli i grevens tid rett etter skoleslutt på Vgs. Var virkelig en milepæl å i det hele tatt komme inn da jeg egentlig ikke så for meg som en person so ville klare å bestå en bachelor, for jeg finnes ikke teoretisk i det hele tatt – men jeg er ekstremt praktisk. Men wow, her sitter jeg over 3 år senere med vitnemålet liggende på kjøkkenbordet. Det har vært dårlige stunder pga. jobb, det har vært dårlige stunder pga. at jeg ikke føler at jeg får det til og så toppet kransekaken seg i fjor høst med endringen i livssituasjonen – men jeg klarte det. Er virkelig ikke mange ganger i livet man opplever å oppnå en bachelorgrad.

·    V I T N E M Å L S U T D E L I N G   ·

På tirsdag fikk jeg og resten av klassen vitnemålet i hånda – wow er så stolt av hvor flinke mange av de er, og hvor mye de allerede har fått til. Håper det er slik de ser på meg om et år og♥ Veldig fin gjeng jeg skulle ønske jeg ble bedre kjent med, men vi har vell fått føle på det at personer som velger journalistikken ofte er ganske selvstendige – selv om naturligvis så finner man seg jo sin egen lille “klikk”. Utdelingen var fin, og det var fint å se alle igjen. Mamma og pappa var også med for å se på, så dro vi å spiste etterpå! En veldig fin dag ♥

Hva er dine mål her i livet angående yrkesvalg?

Den beste avslutningen jeg kunne fått

Følg bloggen min på Facebook HER.


 

Wow, for et bra kurs! Og for en utrolig fin mulighet, er så takknemlig for tilliten arbeidsplassen min viser meg med å sende meg på et slikt kurs etter kun 3 måneder ? Så utrolig utrolig takknemlig. Fremføringen vi skulle ha for å bestå kurset gikk kjempe bra og fikk fin feedback – egentlig ikke noe negativt. Veldig glad jeg dro, uten tvil en opplevelse jeg vil ta med meg og ble et par erfaringer rikere! 

Men, fikk jo ikke avsluttet reisen noe bedre enn jeg gjorde – for jeg fikk tid til å møte min kjære kjææææære Linn♥ Som jeg har savnet henne, og ENDELIG bor hun bare en togtur unna! Det er et av familiemedlemmene mine jeg setter aller mest pris på, hun er en av mine nærmeste og beste venner uansett hvor sjeldent vi sees eller snakker – vi vet hvor vi har hverandre, og hvor mye vi trenger hverandre. Love her until death! 

Så holdt jeg på å misse flyet hjem, fordi billetten min viste en helt annen gate enn tavler – og flyplassen i Stockholm er ganske stor så skjønte ca. ingenting, så var greit svett når jeg kom frem…. 5 min etter jeg satte meg så lukket de dørene, hahha! Ikke likt meg at all, men kom meg hjem i hvert fall.

Beklager for så sent innlegg forresten, men var så dårlig når jeg kom hjem i går – blir så dårlig av å kjøre fly når jeg er forkjøla, det provoserer frem feber-lignende følelse 🙁 Også jobbet jeg i dag, hadde 0 energi når jeg kom hjem så måtte sove og spise for å komme meg i gang igjen. Nå gleder jeg meg bare så ekstremt til i morgen, en liten dinner-date før jeg reiser til Trondheim med en god gjeng mennesker♥ Dette blir en helt utrooolig bra helg!

Hva er dine planer for helgen?

Day two

Følg bloggen min på Facebook HER.


iPhone bilder

·   S T O C K H O L M   ·

Dag 2 på kurs er unnagjort – bestod mest av brann og HLR(Hjerte og lunge redning), så fikk skjerpet meg skikkelig på de punktene. Men jeg har jo selvfølgelig klart å bli småforkjølet igjen; halsen har blitt så utrolig vond, da hjalp det ikke at jeg måtte bruke pusten så mye under HLR kurset….. Ellers så brukte vi kvelden i gruppe for å komme frem til innhold til en fremføring vi skal ha i dag før vi reiser.

I dag reiser jeg hjem som sagt, mulig jeg rekker å treffe fineste tremenningen min her før jeg tar flyet mot Oslo igjen♥ Håper virkelig på det, er over et år siden jeg har sett henne nå. Snakkes i kveld!

Har du vært i Stockholm før?

Instagram stories

Følg bloggen min på Facebook HER.

Har blitt så utrolig hektet på å bruke Instagram sin “story”-funksjon i det siste, føler at der kan jeg legge ut mye jeg ikke ville lagt til på min private Snapchat, og heller utelukke en del av det som jeg legger ut på Snapchat. Hvis du vil følge meg på Instagram så heter jeg @KristineLarsen 

Hva heter Instagramkontoen din?

First time in Stockholm

Følg bloggen min på facebook HER

·   5   O ‘ C L O C K   I N   T H E   M O R N I N G   ·​

Jeg er godt installert i Stockholm for et par dager på lederkurs! Er veldig spennende, og møtt mange hyggelige mennesker – mest svensker selvfølgelig. Blir nok ikke så spennende “Stockholmstur”, men får sett noe av byen om ikke annet da, og den er veldig fin! Nå sitter jeg i mørket for å følge med på valget mens roomien ligger og sover, deilig å få litt tid for seg selv når det blir lange dager med bare fremmede! Flaks at jeg er over gjennomsnittet utadvendt ;- )

Flere som følger med på valget i kveld?