New year, new life

Følg bloggen min på facebook HER.

·   S K Å L   F O R   A T   2 0 1 6   S N A R T   E R   O V E R   · 

To bilder som sier sitt på en dag som denne! Det er sist dagen i 2016, og jeg kunne ikke vært mer glad for at jeg endelig kan lukke boken for dette året om noen timer. Dette har vært et år som startet utrolig bra, men derifra gikk det bare nedover – det går oppover igjen, heldigvis men det har vært utrolig tungt. Når den værste personlige krisen min rammet meg så strømmet det på med eksamener, flytting, alle ville ha en bit av meg. Jeg har heldigvis også brukt dette året på å rydde opp i hvem jeg orker å ha i livet mitt, og blitt ekstremt flink til å ikke finne meg i dritt – og det er kanskje den viktigste leveregelen jeg vil ta med videre fra dette året.

Har vært så utrolig deilig å slappe av denne jula, og i dag savner jeg lillegutten min ekstra mye som ble hentet 4 dag for å feire nyttår med pappaen sin! Jeg går inn i det nye året med en av mine beste venninner, og flere gode venner så tror det blir en super feiring med god mat, bobler i glasset og en bra fest! Så håper jeg humøret stiger utover kvelden ♥

JEG ØNSKER ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR ♥

2016: Året som gikk – Januar-juni

Følg bloggen min på facebook HER.

·   J A N U A R   ·


2016 startet med en fantastisk fest hos oss i mitt forrige hjem. Vi hadde en god bunke med venner over, og det var så enormt koselig! Synd det ikke får blitt en tradisjon, for vi alle hadde det helt fantastisk ♥ Elsker å vise andre at jeg duger til ting, og venninne mine snakker stadig om hvor imponerte de var den kvelden – så dagen gjorde tydelig inntrykk! Love uuuu, og takk for at dere ville starte det nye året med meg.


Første måneden hos VIXEN – jeg fikk være med på for-arbeid av VIXEN Blog Awards, jeg fikk intervjue Trine Kjær bak Trine’s Wardrobe, jeg intervjuet Sophie Elise, var med på pressemøter/visninger og skrev saker! Stortrivdes ♥

Les mer om da jeg var på VIXEN Blog Awards her. når jeg publiserte min første VIXEN sak her, var på førvisning av Bik Bok SS16 her og når jeg var på før-visning av FW16 kolleksjoner her.


Verdens beste Tinemin kom å besøkte meg for første gang ♥ Vi klikket på New York – jobbturen, og siden da har vi vært veldig glade i hverandre! Takk og lov at jeg har denne jenta i livet mitt.

·   F E B R U A R   ·


Verdens beste fylte 1 år 2. Februar ♥ Det ble feiret med besøk av stesøsteren+familie til Damons pappa, hundeøl og pizza! 


Fastelavensboller!!!


Bilde 1. Moods Of Norway visning   /   Bilde 2. Veronica B. Vallenes vinsing   /   Bilde 3. JohnnyLove visning


Bilde 1. L’oréal sitt styling-backstage   /   Bilde 2. Det meste fra goodiebagene   /   Bilde 3 og 4. Venting på JohnnyLove

JEG VAR PÅ DAG 1 AV OSLO RUNWAY I OPERAEEEEN! Satt front row på et par visninger også, lov å være stolt da! Les mer om det her. 


Var på pressemøte i forbindelse med lanseringen av Lindex Better Denim, hvor jeg gjorde intervju med Kathrine sørland. Les mer om dette her.


Var på Isse Miyake X iitala pressevisning, les mer om det her.
 


Playdate med Damon sin pappa!
 
Siste dagen i praksis hos VIXEN, var kjempe trist å forlate dem da jeg lærte enormt mye, stortrivdes og virkelig fikk stadfestet hva jeg ønsket med min journalistiske fremtid. Les mer om siste dagen min her.

·   M A R S   ·


Hadde 5×2 dager alene med denne fine karen her ♥ 
X-Games med en god gjeng ♥ Var en utrolig kul opplevelse, håper at penger og tid strekker til så jeg får reist i mars når det er i Hafjell også! 


Cuddletime

Sushidate med Martemin ♥ Familiedag med lunsj hos meg og middag på Big Horn Aker Brygge! 
Fikk endelig møtt Ida og Stella ♥ Vofsene forelsket seg, eller Damon elsket den lille fine Stellabebien
 


Blonde days are over! 

DCIM101GOPRO


En utedag med familien i hagen♥ Grilling, kakao, lek og kos


Pynting til påske! 
 


Damon sin første påske!


Tilberedte oksestek for første gang! Oppskriften finner du her


Fikk mitt første Lip Kit by Kylie! Og elsket det – men klarte selvfølgelig å miste lip-lineren….
 

·   A P R I L   ·


Jeg begynte å bli flink til å spise gode frokoster!
 

FIKK OGSÅ NY JOBB HOS FRESCH THINKING (NVFT)


Fikk mine første saker på trykk, les mer om det her.


Adidas dillaen fortsatte, heheh


Farget håret litt mørkere igjen


Greit vakkert på Haugerud på kveldstid

Snapshots


Litt mer frokost
 Gledet oss til mai! 

·   M A I  ·


Hjemmelaget svinekjøttboller, oppskrift finner du her.


Marte på besøk ♥

 


Var i konfirmasjon med eksens familie!


Vi fikk oss elektrisk grill, loveeee it


Handlet inn til 17. mai feiring hos oss!


Snapshots! Jobbet, var på innflytningsfest og på middagsbesøk! 


Gjorde meg klar….


Forberedelse av mat til 17. mai – mer om det kan du lese her.


Middagsbordet!


17. mai feiringen vår! Frokost – se 17. mai toget i Karl Johan – Liten lunsj på eldhuset – foto session hjemme – 17. mai grill-middag
 


Vi hadde noen koselige dager på Hvaler!


Hadde tattoo session!

·   J U N I   ·Road trip til Ålesund! 


Spiste litt mer mat daaa

Snapshots

Tok med søsteren min på VG-Lista Så på gay pride og spiste sen lunsj på Lekter’n.


Første halvdelen av 2016 var veldig bra, jeg bestod alle eksamener – etter mye om og men, måtte ta en konteeksamen (som jeg faktisk strøk på, men Kristine gjorde researchen sin og sørget for at klage på stryken- igjen, gikk igjennom). Høydepunktet var uten tvil praksisperioden hos VIXEN hvor jeg fikk møte så utrolig mange kule mennesker som virkelig har bidratt til å føre meg på stien mot drømmen min videre. Jeg fikk endelig ny jobb etter flere måneder som arbeidsledig etter å ha sluttet i min tidligere jobb. Jeg har fått nye bekjentskaper, luket ut mennesker i livet mitt – men jeg trodde vel aldri at livet mitt skulle ta en slik helomvenning som livet mitt gjør i neste halvdel – stay tuned.

Hva gjorde du første halvdelen av 2016? / Klar for å se neste halvdel?

Christmas eve

Følg bloggen min på facebook HER.

Er så utrolig fornøyd etter en suer julefeiring med familien i går! Koste oss masse med god mat, godt selskap, god dessert og utrolig mange flotte gaver. Hundene koste seg masse, så tok med meg en liten vovve med blodrøde øyne hjem som sloknet på gulvet ASAP når vi kom hjem til mamma. Jeg for min del så var jeg også greit sliten med tanke på at jeg stod opp 08:00 i går! 

 

Hvordan var din julefeiring?

Julemorgen

Følg bloggen min på facebook HER.

·   C H R I S T M A S   I S   A   D A Y   T H A T   H O L D S   A L L   T O G E T H E R   ·

Endelig er dagen her som jeg venter og lengter etter de andre 364 dagene i året, jeg elsker jul og julaften – fylt med tradisjoner, familie, god mat, glede, pakker og stemning! Denne morgenen har vært intet unntak!

Noe som er veldig trist er hva NRK har gjort med julemorgen, fjernet maaaange ting som jeg har sett på i mange år. endret diverse tidspunkter og de har valgt å bytte ut den gamle reisen til julestjernen med den nye – men sender den gamle på Nrk 1… Barn tar ikke skade av å ta del i vår og våre foreldres tradisjoner mener nå jeg da. 

Nå skal vi nyte dagen før vi reiser opp til pappa for å feire jul sammen med mamma, pappa sin samboer og hennes mamma, søsteren min, meg selv og vofsene – Damon og Mikke ♥ Blir nok veldig koselig! 

Flere som har nytet julemorgenen?

Kvelden før kvelden

Følg bloggen min på facebook HER.

Tradisjoner er viktig å ta vare på, og i år som mange år før så har jeg ivaretatt dem med pynting av tre og hjem + tvtitting ♥ Har kost meg veldig i dag, og kjenner på julestemninger – kanskje spesielt da det begynte å snø før jeg gikk tur med Damon i kveld….. før det begynte å regne……

Nå skal jeg lade opp til en lang dag i morgen, opp 08:00 for å se på tv på morgenen – som alltid! Gleder meg til hva morgendagen bringer. 

Flere som har hatt en tradisjonsrik dag?

Sneak peek

Følg bloggen min på facebook HER.


Navy glitter kjole / Her   ·   Kjole fra Nelly for 2 år siden

·    W H E N   Y O U ‘ R   A R O U N D   M E   ,   Y O U ‘ R E   G O I N G   T O   G E T   G L I T T E R   O N   Y O U   ·
 

Hvor har du kjøpt kjolene dine i år?

Home for christmas

Følg bloggen min på facebook HER.


 

·   C H R I S T M A S   W A V E S   A   M A G I C   W A N D   O V E R   T H I S   W O R L D ,   A N D   B E H O L D   ,   E V E R Y T H I N G   I S  
S O F T E R   A N D   M O R E   B E A U T I F U L   ·

Da er vi endelig godt plassert hjemme hos a mor (eller vi kom i går da…. hahah). Og det er veldig deilig å kunne slappe av litt, nyte tiden med familie – og venner etter hvert! Nå har vi akkurat pyntet og gjort det fint i dag, resten av dagen i dag skal siste julegave ordnes, og i kveld blir det Kristine-Damon-Mammatid foran tven med kvelden før kvelden-program, Grevinnen og hovmesteren og ikke minst Home Alone 1 ♥ Tradisjon tro! 

Fikk også svar på siste eksamenen min i dag, så da har jeg offisielt nådd høstens mål om å klare å bestå alle 4 eksamenene vi skulle igjennom. Utrolig fornøyd, og med det ønsker jeg alle sammen en riktig fin jul!

Hva er dine planer for dagen? 

Finally

Følg bloggen min på facebook HER.


(2015, Damon sin første jul)

·   C H R I S T M A S   C O M E S   D U R I N G   A   S E A S O N   W H E N   T H E    E A R T H   I S   I N   T H E   D A R K E S T   T I M E   .   I T ‘ S   A   H O L I D A Y   F O R  T H E   F A M I L Y   A N D   F O R   E V E R Y O N E   ·

Endelig har jeg ordentlig juleferie, både fra skole og jobb! Ord kan ikke beskrives hvor deilig og nødvendig det er, så i morgen reiser jeg og Damon hjem til jul ♥ Blir deilig å være borte en liten stund, se kjente og kjære igjen – og en del folk jeg ikke har sett på uendelig lenge! Nå skal jeg feire juleferie med kantarellsuppe og “hjemmelagde” hvitløksbaguetter ♥

GOD JUL
 

Førjulskoldtbord og sykdom

Følg bloggen min på facebook HER.


 

På søndag samlet jeg en liten gjeng fra familien på et førjulskoldtbord hjemme hos meg, litt to fluer i en smekk så de kunne få se mitt nye hjem samtidig. Var i hvert fall kjempe koselig, jeg kom i land med alt og tror alle var fornøyde med mat og desserten. Så ble jeg jo med hjem til Toten, og ble selvfølgelig skikkelig dårlig på kvelden og har vært liggende her siden da. Med noe halsbetennelse lignende opplegg, feber, hodepine og hoste – gotta love life. Men er heldigvis litt lettere i hodet i dag da, om ikke noe annet – på tross av at jeg har sovet helt elendig denne uka. Men i morgen reiser jeg hjem igjen til Oslo, skulle jo jobbe i helga men når jeg er syk så er det ikke særlig aktuelt, vil jo gjerne ikke være dårlig til jul.
 

Flere som er syke for tiden?