Følg bloggen min på facebook HER.
– Dette trenger du –
♥ 2 pakker svinekjøttdeig ♥ 5 hvitløksfedd ♥ Diverse krydder f.eks salt, pepper, grillkrydder, løkpulver, basilikum og paprikapulver ♥ Et glass Dolmio Classico – Smooth ♥ Fullkornsspaghetti ♥ Eventuelt grønnsaker ved siden av / ost på toppen
1. Først tar du kjøttdeigen ut av pakken og legger de i en bolle
2. Ta på krydder på kjøttdeigen i ønsket mengde
3. Skrell og riv 3 hvitløksfedd på toppen
4. Bland sammen deigen, jeg pleier å bruke plasthansker når jeg driver med hvitløk da det er en lukt som setter seg veldig godt på hendene
4. Ta en liten “bit” av deigen i hånden og rull til det blir en bolle, bør ikke være for store – med mindre det er ønsket.
5. Sett kjøttbollene eventuelt inn i kjøleskapet en liten stund så krydderet trekkes godt inn i kjøttdeigen før du steker dem.
6. Stek kjøttbollene på middels varme, anbefaler å steke på litt høyere på begge sider for å få “skorpe” (jeg synes ihvertfall det er digg!!)
7. Når kjøttbollene er ferdige så legg de på en tallerken for å så koke Dolmio sausen i stekepannen med kraften fra kjøttbollene
8. Tilsett gjerne krydder i sausen, da det er mest tomatsmak på den – jeg brukte basilikum, salt og pepper + 2 fedd hvitløk * AMAZING *
9. Samtidig som du koker sausen så koker du pastaen, ferdig ca. likt da.
10. Bon appétit
Så det godt ut?
Noe så godt! alltid best hjemmelaget også 😀
Nam!