Bildedryss fra min feiring av 17. mai

Følg bloggen min på facebook HER

 

På tross av et enormt dårlig vær(kan ikke huske sist det var så dårlig vær på 17.mai) så ble det en utrolig fin dag. Jeg våknet før salutten 07:00 på morgenen så jeg gikk ut og hang opp flagget så da var feiringen allerede i gang.

Det var litt å ordne til, vi skulle ha en god brunch vi hjemme hos mamma så det var utrolig godt, spekemat er jo en sikker vinner! Jeg hadde faktisk også litt jobb ved siden av så det gikk egentlig slag i slag hele morgenen med forberedelser, bakte også en foccacia som så ut til å bli veldig god, men var brent 10 minutter før steketiden var over…. Så den gikk i søpla.

Det ble en vellykket grillmiddag med familien, vi ble 7 stykker til sammen så det var koselig å samles en siste gang før jeg skulle tilbake hjem til Stockholm dagen etter! Pavlovaen ble helt amazing.

Avsluttet feiringen med en øl på lokale puben med en av mine beste venninner of all time og det tradisjonelle fyrverkeriet over Raufoss 23:30. Jeg var ekstremt sliten da jeg gikk til sengs, men det ble en vellykket feiring på tross av alle omstendigheter, vær osv. Så takknemlig for at jeg fikk dratt på meg bunaden i år og at den fortsatt sitter som et skudd.

Håper alle fikk en fantastisk feiring også, hvis ikke så er det nye muligheter neste år 

Hvordan var din feiring av nasjonaldagen?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Gratulerer mitt kjære Norge

Følg bloggen min på facebook HER

 

G R A T U L E R E R   M E D   D A G E N

Jeg titter innom for å ønske alle en fantastisk 17. mai feiring. Det blir nok en corona-feiring, men i år blir den sammen med familien. Det er mye å være takknemlig for – men været er ikke en av de tingene, her på Toten er det ett grått teppe over himmelen og det er ventet ganske dårlig vær…. MEN man må bare gjøre det beste ut av det.

Håper alle får en fantastisk feiring 


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Et Norgeseventyr som går mot slutten

Følg bloggen min på facebook HER


 

I går er det to uker siden jeg kom hit, og den siste uken har jeg fått gjort så mye koselig! Det har vært fint å få bruke tiden min her med venner og familie. Det har dessverre vært veldig mye dårlig vær og to dager med torden, har for første gang blitt “syk” av tordenvær, hadde så vondt i hodet og var kvalm fra det høye trykket kom på torsdag og var over fredag kveld. Takk og lov så er det over!

Nå har jeg bare ett par dager igjen her, på tirsdag reiser jeg hjem igjen til Sverige. Jeg vet ikke når jeg får se venner og familie igjen, noe som er veldig trist. Nå kan denne pandemien snart være over… Men skal ikke klage, mange har det verre enn meg, og på tross av at jeg kom hit grunnet triste omstendigheter har jeg hatt veldig fine dager her og tiden har gått fort.

Det beste med denne turen må nok være at jeg får feire nasjonaldagen i bunad med familien i år, noe jeg ikke trodde – så jeg skal nyte nasjonaldagen først før dette eventyret er over for denne gangen.

Flaggspel Norge 20 st

Hvordan skal du feire 17.mai i år?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Heisann, Norge!

Følg bloggen min på facebook HER

 

For en uke siden måtte jeg kaste meg rundt å planlegge å reise hjem da et familiemedlem var alvorlig syk . Det er ekstra vanskelig å reise nå i disse tider med tanke på omstendighetene, enda vanskeligere med hund og enda vanskeligere når det var 1 mai/helligdag dagen jeg måtte få reist…..

Men vi kom oss av gårde til slutt så 1. mai tok jeg og Damon buss i 8-9 timer før vi kom fram til Oslo også var det to timer videre til Raufoss. Han er virkelig en fantastisk hund å ha med seg, maser ikke, bare sover og er blid. Sjarmerte politiet på grensa også 😉

Det er ikke så mye å skrive om de seneste dagene her i karantene, vi har oppholdt oss alene hos mamma. Vi er ikke på koronahotell ettersom min innreise er fritatt fra dette, ellers hadde jeg aldri hatt mulighet til å reise hjem nå. Vi har hatt mye dårlig vær… så det har blitt mye innetid og tiden har gått veldig sakte. Men nå har det heldigvis vært to dager med strålende sol så da får man litt energi igjen og snart er karantene over!

Vi gjør det beste ut av situasjonen og det er trist anledning for å behøve å reise hjem. Men det er kanskje spesielt når vi er i den tiden vi er i nå at det er viktig å stille opp for de nærmeste.

Vi ønsker dere alle en god helg. Vask hendene og ta vare på hverandre ♥ Hold ut!


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥