Sleeve session #5

Følg bloggen min på facebook HER.


Deathly hallows på undersiden av armen, rose på oversiden på håndleddet, rettet opp noen streker på portrettet av Damon og fylte inn roser i “tomrom”.

På torsdag var jeg på Lillehammer for en tattoo- session! Hvor deilig det var å endelig tatoveres litt igjen, var faktisk veldig vondt denne gangen men ble jo et helt fantastisk resultat. Nå mangler det bare bakgrunn, et par småting og fikse noen streker så er vi faktisk ferdige med arm nummer en♥ Kanskje jeg allerede i vinter begynner på arm nummer 2???

Har ihvertfall hatt helt sykt “pump” i armen siden torsdag, har jo tatovert på begge sider av håndleddet så føles egentlig ut som jeg har en stram strikk der, har også brukt armen mye på jobb de to dagene (i går og i dag) så må si meg klar for “helg” nå!

Hva syntes du om resultatet?

Klar for litt kroppskunst

Følg bloggen min på facebook HER.

Det er ingen hemmelighet at jeg ha passion for tattoos, jeg elsker det og syntes det er vakkert. Jeg gleder meg til den gangen jeg blir gammel og sitter på gamlehjemmet med kule damer og herrer med hver sine historier om sine tatoveringer, fordi jeg vet at jeg er ikke den eneste med sleeve om 60 år. 

Et tilbakeblikk på mine tidligere sessions:

Gjort av Lau ved Onkel Henry’s Lillehammer i august 2013

Gjort av Vesko ved Onkel Henry’s Lillehammer i oktober 2014

Gjort av Vesko ved Onkel Henry’s Lillehammer i desember 2014

Gjort av Vesko ved Art Rock Tattoo (tidligere Onkel Henry’s) Lillehammer i mars 2015

Gjort av Vesko ved Art Rock Tattoo (tidligere Onkel Henry’s) Lillehammer i august 2015 

Så nå blir det veldig deilig med en session til, etter denne runden vil jeg mest sannsynelig kun ha igjen “tomrom” som skal fylles med noen detaljer – men mest bakgrunn, rette noen linjer og så er prosjektet ferdig. Deilig å se hvor fort det har gått, jeg trodde det ville ta mye lengre tid. Skulle ønske jeg hadde jobb de 4 første månedene slik at jeg heller var i sluttprosessen nå, men slik er det!

Spent på å se hva jeg tatoverer i morgen (kanskje en idè om hva det blir?) ?

Mye å se frem til

Følg bloggen min på facebook HER.
// all foto i dette innlegget tilhører weheartit.com


♥ Sommerferie

Litt usikker på akkurat når jeg får sommerferie, men ikke senere enn 17. juni- og det skal bli så deilig! Jobbe, tane, grille, kose oss med Damon, familietid, besøk fra Sverige og bare nyte livet i to måneder før mitt siste skoleår (forhåpentligvis for ever). Skal lade opp batteriene og få en skikkelig motivasjonsboost til å gjøre det bedre enn noen gang frem mot bacheloroppgaven etter jul


♥ Polen

31. juli så reiser vi og mamma til Krakow for en 4-netters tur, det blir nok kjempe koselig og vi skal faktisk feire 21 års dagen min der! Det blir en tur tilbake til Auschwitz, shopping, godt i glasset og god mat, ta bilder og kose oss skikkelig.


♥ Fullføre bacheloren

Gleder meg så til å fullføre bacheloren, prøver å tenke på spennende temaer jeg vil fordype meg i, er jo så mye spennende å ta tak i. Håper jeg finner noe i god tid før jeg sitter med oppgaven i fanget slik at jeg ikke må stresse meg igjennom den fasen. Så på denne tiden av året neste år så leverer jeg bacheloroppgaven.  håper jeg klarer å gjennomføre oppgaven godt og får en god karakter for å sette et punktum på studiet mitt. Jeg har allerede så smått begynt å planlegge et spennende prosjekt etter bacheloren, noen som kan gjette hva det er? (kommer nok ikke noe info om det før neste år rundt disse tider men….)

♥ Feire fullført bachelor i USA

San Francisco(24-28 juni) – Las Vegas (28-2 juli) – Los Angeles (2-10 juli) ca. slik har vi planlagt turen til USA neste år, for å feire at Bacheloren min er fullført og levert, 3 år skolegang er over og fordi vi har snakket om det så lenge. Dette blir nok tidenes ferietur, den blir så bra! 

Har du noe å se frem til?

Slapp søndag

Følg bloggen min på facebook HER.

 

To stk. slitne hunder som har vært i hundre HELE helgen, det var de for så vidt få minutter etter dette også… Denne søndagen har det regnet en del, så vi var å gikk en tur rundt her så nå er det snart tid for middag før vi drar hjem! Har vært en koselig tur ut til Hvaler, så håper vi reiser tilbake veldig snart når resten av familien kommer i løpet av sommeren ♥

Håper alle har hatt en super helg!

 

Er det noe du skal støtte i år så er det dette….

http://stinesofiesstiftelse.no/

For å bli “Barnerettsfaddder” så ring eller send melding til informasjonen ovenfor. For å gi engangssumer finner du informasjon HER.


Er det noe du skal støtte i år så er det denne saken. Jeg tror(uten noen konkrete tall) at de fleste kjenner noen som kjenner noen som har opplevd vold direkte i hjemmet, eller vært vitne til det eller misbruk. Dette er noe mange kan føle på, og man føler empatien strømme på – jeg er intet unntak. Er det noe som er grusomt så er det vold/misbruk mot barn og dyr, dette er de i samfunnet som har den minste muligheten til å stille opp for seg selv – de vil alltid være avhenginge av andre. Støtt denne saken og gjør en forskjell for pårørende og ofre for vold og misbruk. 

Støtter du denne saken?

 

 

Hvaler

Følg bloggen min på facebook HER.

Vi koser oss på hyttetur på Hvaler, i dag har vi kjørt til Fredrikstad med båt – veldig koselig å kjøre båt, noe jeg ikke har gjort siden jeg var liten (sett bort i fra danskebåten). Resten a kvelden vil bestå av å kose seg her på hytta med litt godt i glasset og snacks på bordet. Slik en hyttetur skal være ♥

Hvordan har lørdagen din vært?

Friday

Følg bloggen min på facebook HER.


Mammas lille gutt

Nå er det endelig helg, og denne helgen skal vi tilbringe på Hvaler ♥ Tror det blir en veldig fin helg sammen med familie og hunder, bare synd det ikke er spådd noe “hurra” vær. Skal ta med kameraet så håper jeg får tatt mange fine bilder å vise dere.

Hva skal du gjøre i helgen?

My national day in photos

Følg bloggen min på facebook HER.

Vi hadde en super 17. mai feiring med spekemat-frokost her hjemme, barnetoget i Oslo 10:00, lunsj på Eldhuset på Grünerløkka klokka 12, phtoshoot foran blokka og grill-tapas med pavlova som dessert! Vært har vært helt nydelig, ble en del skyer langt utpå ettermiddagen, men man kan virkelig ikke klage. Vært perfekt temperatur i forhold til bunaden også, så må si meg virkelig fornøyd med den fine feiringen i går ♥

Hvordan var din feiring av 17. mai? / Hva syntes du om bildene?

 

Food prep – 17. mai

Følg bloggen min på facebook HER.


Ikke den “food prepen” du tenker på, men den hvor jeg forbereder 17.mai maten – frokost og middag. Lunsjen blir på Eldhuset på Grünerløkka/Olaf Ryes plass, så tror morgendagen blir helt fantastisk! Vi blir 4 stykker hele dagen – meg, Erik, mamma og lillesøsteren min. Dette blir min første nasjonaldagsfeiring i hovedstaden i ny bunad, ser virkelig frem til å dele den med noen av mine nærmeste, så for meg er det viktig at dagen bli perfekt ♥

Her er maten jeg har ordnet til i dag, så får dere hele sammensettingen i morgen;

Eggerøre

– Dette trenger du – 
♥ 6 egg ♥ 2 ss vann ♥ Kvernet salt & pepper ♥ Fersk gressløk

Slik gjør du:

1. Knekk 6 egg og visp dem sammen.
2. Tilsett 2 ss vann.
3. Tilsett ønsket mengde salt og pepper, mange liker å bruke andre krydre også.
4. Kutt opp fersk gressløk.
5. Fyr opp stekeplaten på full varme, når pannen er klar så skrur du ned platen og rører i røren med stekespaden så den ikke svir seg.
6. Server den gjerne med noen ukuttede gressløk på toppen som pynt.

Focaccia med havsalt

– Dette trenger du – 
♥ 1 pakke ferdigblandig ♥  Vann ♥ Olje

Slik gjør du:
(Lagde ikke hjemmelaget da jeg hadde så mye jeg skulle lage)

Hjemmelaget potetsalat (Tips fra MatPrat)

– Dette trenger du – 
♥ 600 g mandelpoteter  ♥ ½ vårløk ♥ 1 boks ekstra lett rømme ♥  8 ss lett majones ♥ Kvernet salt & pepper ♥ 1 ss sylteagurk lake ♥ 2 finhakkede skiver med sylteagurk Fersk gressløk i ønsket mengde ♥ 1 ss mild sennep♥  Sylteagurk lake ♥ ¼ løk

Slik gjør du:

1. Kok opp vann og potetene
2. I mens potetene koker så hell rømmen over i en bolle, kutt opp løken og bland sammen (jeg bruker også stavmikser da jeg ikke klarer konsistensen på løk.
3. Bland inn 8 ss lett majones og 1 ss mild sennep med rømmen og løken.
4. Tilsett salt og pepper i ønsket mengde.
5. Finhakk vårløk, sylteagurk og kutt opp gressløk og bland alt sammen.
6. Server med ekstra gressløk på toppen av potetsalaten.

Grillspyd

– Dette trenger du – 
♥ 1 Svin indrefillet ♥ 2 biffer av storfe ♥ Caj P. Allround marinade ♥ Grillspyd

Slik gjør du:
(Jeg har valgt å steke kjøtt og grønnsaker hver for seg da grønnsaker ikke trenger like lang steketid på grillen)

1. Fjerne fett/slintrer på svinekjøttet, del opp i terninger.
2. Hell posen med marinaden i en bolle og tilsett kjøttbitene, rør rundt så marinaden dekker kjøttet godt.
3. Sett bollen med kjøttet i kjøleskap en times tid.
4. Kutt opp storfe biffene i like store biter som svinekjøttet, og ta ut kjøttet fra kjøleskapet.
5. Tre annenhver svin og storfekjøtt på grillspyd med litt mellomrom.
6. Klar til grilling! 

Båtpoteter

– Dette trenger du – 
♥ Ønsket mengde poteter ♥ Olivenolje ♥ Basilikum ♥ Kvernet salt & pepper 

Slik gjør du:

1. Vask potetene du skal bruke.
2. Del opp potetene i båter og legg de i en langpanne. 
3. Hell over litt olivenolje på potetene.
4. Strø basilikum over og kvernet salt & pepper.

Har også startet på Pavlova kake, kommer bilder senere.

Fikk du kanskje noen tips til neste års feiring?