Let the blue sky meet the blue sea and all is blue for a time

Følg bloggen min på facebook HER.

Heler / 299,-   ·   Topp / 149,-   ·   Langermet topp / 249,-   ·   Skjørt / 399,-

Helgen etter min bursdag skal jeg feire bursdagen min med en god bukett med venner jeg har fått her i Stockholm, så da måtte jeg jo nesten ha noe nytt til denne feiringen! Veldig fornøyd i hvert fall og skjørtet kan man justere så det blir så stramt i livet man ønsker selv – noe som er perfekt for de som kanskje må opp i størrelse pga. rumpe/ben.

Hva synes du om disse klærne?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Mine siste dager som 24

Følg bloggen min på facebook HER.

Wow. Tiden.

Alle de dager som kom og gikk.

På søndag blir jeg 25 år, kanskje ikke ett så spesielt tall – men da er det faktisk bare 25 år igjen til jeg blir 50?????? Det er 5 år siden jeg ble 20, og 5 år til jeg blir 30? Og livet har virkelig gjort vendinger siden da. For 5 år siden bodde jeg i min første leilighet i Oslo, i etterkant har jeg bodd i 2 andre leiligheter på andre steder i byen. Jeg hadde ikke mye tatoveringer, jeg var i ett forhold og var samboer, jeg hadde blondt hår. Damon var ett halvt år bare og vi hadde våre aller tøffeste stunder med han – skrevet mer om det her og her.

Men uansett, nå sitter jeg her i Stockholm. Om 2 uker begynner jeg i ny jobb, jeg har altså klart å fike meg to jobber på ett halvt år i ett annet land, jeg har det utrolig fint og bor i en by som byr på muligheter på mange ulike måter. Jeg har fått lære av mange ulike livsprosesser hvem som er mine ekte venner og ønsker det beste for meg. Jeg har fått utfordre meg ved å ikke ha tilgang på mitt trygge nettverk og har per nå snart ikke sett familien på 4 måneder på grunn av pandemien. Jeg opplevde også å stå alene økonomisk og mentalt når jeg trodde Damon sitt liv sang på siste verset i påsken, men han har det bedre enn noen gang nå.

Nå har jeg brunt hår, jeg er ikke blitt noe mer trent på disse årene; men livet mitt er allikevel helt fantastisk, jeg er singel, jeg er frisk, jeg trener og jeg nyter livet.

5 år er faktisk ganske mye, men gud hvor fort de går allikevel. Man må ta vare på øyeblikkene og hverandre da man faktisk bare har ett liv.

Flere som har opplevd store forandringer på bare noen år?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Bringing Olivia home

Følg bloggen min på facebook HER.

·   PENNE AL POLLO UBRACIO À LA KRISTINE   ·

· Dette trenger du ·

Kylling – fileter eller ferdig oppskjærte biter  ·   Bacon  ·   Chili  ·   Hvitløk
Krydder – løk, paprika, salt, pepper, oregano, basilikum  ·   Knuste tomater
Vann   ·  Fløte  ·   Pasta  ·   Penne 

Slik gjør du:

Først så steker jeg kyllingen, ikke helt igjennomstekt da den skal koke i sausen mot slutten. Så hakk chili og hvitløk opp i små biter, la dette surre litt i pannen. Jeg bruker gjerne en dyp panne så man kan ha alt i en “gryte” på slutten. Så tar jeg i boksen med tomater, tar over ønsket krydder og vann. Tomaten bør koke i 30-40 minutter for å unngå en veldig “rå” tomatsmak, og jeg tar i vann for at den ikke skal svi seg og for å få en ønsket mengde med saus.

Så skjærer jeg bacon i biter, litt over en halv pakke og steker det. Så koker jeg også ønsket mengde pasta med anvisning på pakningen.

Når sausen har fått koke i 30-40 minutter heller jeg i 3dl fløte, rører om og lar det koke litt før jeg tar i kyllingen og baconet. På slutten vender jeg inn pastaen og lar den hvile noen minutter.

Så er den klar til servering. Serveres gjerne med en frisk salat, foccacia og kanskje noen urter på toppen. Smak og behag!

Bon Appétit.

Olivia er en av mine favoritt restauranger i Oslo, er uten tvil noe av det jeg savner mest med Norge. Mat betyr mye for mange, inkludert meg – og jeg elsker god mat, så hvorfor ikke prøve å bringe en av Olivias gode retter til mitt eget kjøkken? Så dette er en rett inspirert av Olivia Restauranger.

Noen med mer kokkekunnskaper enn meg kan helt sikkert korrigere meg litt, gjør sikker tikke alt etter boka og kan fort være krydder som mangler men jeg har i hvert fall gått ut i fra innholdsfortegnelsen i denne retten fra deres meny.

Vil dere prøve ut denne retten hjemme?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥