Snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.
Har hatt noen fine uker, som dere sikkert kan se! Har vært litt “ups and downs”, men still going strong ♥ I morgen er det 1 år siden Damon kom i hus, og kan faktisk ikke tro hvor fort den tiden har gått – er jo faktisk snart 2 måneder siden har fylte 1 år!  Ellers fikk jeg jo mitt etterlengtede “Lip Kit By Kylie” som jeg skal skrive mer om senere.

Jeg har også begynt på en litt sunnere vei – dessverre har jeg t kort treningsopphold nå pga. at jeg ble helt GRUSOMT støl av hjemmetrening for rumpe og lår etter tirsdagen, så har ikke klart å gå eller sove ordentlig. Hurra for meg! Så håper kroppen min er litt mer brukbar til i morgen så jeg faktisk kan komme meg på trening før helgen.

Denne torsdagen har også vært veldig god – på tross av migrene lignende hodepine på morgenen etter lite søvn, fordi jeg år nesten 3000,- igjen på skatten og har blitt kalt inn på jobbintervju neste uke! Håper det vil gå bra♥ Jeg tror at april blir min måned!

Hva kunne du tenke deg å lese om på bloggen fremover?

Oksestek med tilbehør

Følg bloggen min på facebook HER.

Prøvde meg på å lage oksestek her om dagen, og den ble super god! Steken ble perfekt stekt og alt smakte veldig bra. Steken kjøpte jeg på Meny på Tveita, var noe påsketilbud. Har også en påskeskinke som jeg tenker at vi avslutter påsken med!


– Dette trenger du – 

♥ Oksestek (min var på 2 kg) ♥ 1 løk ♥ 3 Gulrøtter ♥ Salt og pepper ♥ Saus (enten hjemmelaget eller en type brun saus) ♥ Poteter (jeg brukte mandelpoteter) ♥ Makkaroni ♥ Ertestuing / andre grønnsaker du ønsker å bruke ♥ Vann (til saus og steking)

– Slik gjør du –

1. Forvarm ovnen til 125°
2. Legg steken på en langpanne og gni den inn med salt og pepper

3. Skrell en løk og kutt den opp i båter, spre rundt steken. Deretter skreller du og kutter opp 3 gulrøtter for å så spre dem også rundt steken.

4. Sett steketermometeret i den tykkeste delen av steken og sett den inn i ovnen når den er varm nok. (Steken er klar når den er ca 70/75° som tilsvarer ca 2-3 timer)
5. Fyll på med vann når det har gått 30 minutter og etterfyll ved behov.

6. Skrell poteter etter ønsket mengde. (Hvis du ser på punkt nr. 8 så ser dere at jeg måtte bytte til u-skrelte poteter)
7. Gjør klar sausen, krydre den til slik du ønsker. 

8. Når steken nærmer seg klar kan du sette på poteter, mandelpoteter skal kokes i 5-7 min og avkjøles like lenge. Jeg måtte gjøre dette to runder da de skrellede potetene blel itt rare, så prøvde med skall og gikk bedre da.
9. Når steken er på 75° er den klar til å tas ut, den skal hvile i 15 min før den skjæres opp.
10. I mens steken hvilker kan du koke saus med kraften fra steken, koke makaroni og ertestuingen.


(Beklager for at det siste bildet ble i så dårlig kvalitet, men pga. damp så ble bildene så blury + blogg.no opplaster ikke så bra lengre)

11. Bon appétit! 

Har du tenkt til å prøve denne oppskriften?
 

Easter and stuff

Følg bloggen min på facebook HER.

Puppia sele / 389,- / Buddy Tveita

Vi har vært på Toten i påsken, kost oss veldig! I morgen vender vi snutene våre hjem mot Oslo, blir deilig å komme hjem – borte bra, men hjemme best ♥ Jeg er så heldig å ha påskeferie til og med tirsdag, men vi avslutter den “offisielle” med hundedate på mandag, blir så koselig for alle tror jeg! 

Damon fikk påskeegg for første gang, og han syntes det var skikkelig spennende, han var nok veldig fornøyd og han er jo bare helt fantastisk nydelig i den nye selen sin♥

GOD PÅSKEAFTEN!

Fintfint

Følg bloggen min på facebook HER.


 


 

I går hadde vi ryddedag her hjemme, så vi fikk pyntet til påsken! Bedre sent enn aldri, hihi. Men syntes det ble koselig her med litt gult til påsken – og våren. Har jo vært helt fantastisk vær i det siste også, så håper at det holder seg utover påsken også selv om det virker som det blir ruskevær på slutten.

Flere som har pyntet til påske?

My obsession

Følg bloggen min på facebook HER.


Rosendahl oppbevaringskrukke / 99,-     /     Rosendahl sausøse / 129,-   

Var innom Jernia her om dagen, og Jernia har massevis av salg nå, hele 20% på alt fra Rosendahl blant annet! Men dette jeg kjøpte var på “vanlig” salg, som de stort sett har på ulike varer. Perfekt med litt salg på slikt om man er en samler – slik som jeg.

Samler du på noe lignende?

Vegetartaco

Følg bloggen min på facebook HER.

– Dette trenger du (2 personer) – 

♥ Hälsans Kök vegetarisk farse (trenger kun ca. en halv pakke for 2 stk)  ♥ Smør til steking ♥ Taco krydder ♥ Mais ♥ Isbergsalat ♥ Rømme ♥ Salsa (jeg foretrekker Kims sin) ♥ Revet ost ♥ Nacho chips (salt / ost / ost og chili – whatever you like) ♥ 4 Pitabrød / tortillalefser / taco skjell ♥ Nacho chips (salt / ost / ost og chili – whatever you like) 

TIPS: Mange liker også avokado, tomat, guacamole, agurk, paprika, løk og lignende også! 

Tør du å smake?

Påske feeling

Følg bloggen min på facebook HER.

DCIM101GOPRO

Hatt en super formiddag ute i hagen i barndomshjemmet (lol høres ut som jeg er 70 år når jeg skriver det sånn) mitt! Vi har kost oss med grilling, se Damon utfolde seg i snøen, katten og Damon fikk hilse på hverandre, spist kvikk lunsj og alt som hører med! Nå har jeg fått dusjet av meg bållukten – desverre har ikke alle her kommet like langt “i løypa”, så sitter enda i bål-os! Var desverre ikke sol i dag da, men storkost oss allikevel.Har forresten filmet med Go-Pro kameraet mitt i dag, så kanskje det kommer en video i morgen!

Lørdagskvelden tilbringer vi hos mamma, så får vi se hvordan kvelden ender! Blir vell god mat og noe godt drikke, så få vi se om vi ringer en taxi og tar oss en tur til Gjøvik.  Har egentlig søndagsfølelsese, men wiiii det er lørdag!

GOD LØRDAG ♥

Blonde days are over

Følg bloggen min på facebook HER.


 

I dag har jeg sittet mange timer på Adam og Eva skolen i Oslo, for har nemlig fått gratis farge for å sitte hårmodell for fine Mina ♥ Vi er ikke ferdige med håret mitt, så skal tilbake, for skal bli litt mørkere og en kaldere farge! Så blir spennende, også må jeg få klipt de stusselige tuppene mine rimelig snart! Ble ihvertfall fornøyd med resultatet, ettersom blond-brun er en litt “farlig” greie å gjøre for blir ofte grønt. Mitt har en god del rødskjær, men mye mindre enn det egentlig var. Nå vil jeg bare gå ned 10 kg, bli brunere og få mer tatoveringer – da har jeg utseendet on point! 

Hva syntes du om resultatet hittil?