Ønsker for 2019

Følg bloggen min på facebook HER.

I år som i fjor så fokuserer jeg ikke så mye på nyttårsforsetter, det blir bare et press på det nye året som aldri kommer seg i mål. Derfor vil jeg heller fortelle litt om ønskene mine for det nye året. Derfor ønsker jeg….

♥ At hundene holder seg friske og raske. Kikki skal etter planen ha kull ved neste løpetid så jeg krysser fingrene for at alt vil gå bra med henne, valpene og at det blir en fin opplevelse.

♥ At dette blir et bra fotballår, og at på tross av min nye hverdag med hund på heltid at jeg vil få tid og råd med og dra på borteturer. Trondheim er selvskrevent uansett!

♥ At jeg får reist litt til utlandet. Jeg vet at i februar skal jeg jobbe eksternt hos Max i Åre, Sverige under VM i Alpint 3-17 februar. Det blir utrolig gøy, nye utfordringer og forhåpentligvis en god del afterski. For jeg er mye bedre på afterski enn og gå på ski… Ellers er planen og besøke bestevenninnen min i Paris som skal studere der i et halvt år. Håper også på en tur til Stockholm og Amsterdam eller London.


♥ At jeg får kostholdet mitt på plass og at jeg beveger meg mer, nå blir det naturligvis enda mer aktivitet når jeg skal ha hund hos meg hele tiden fremover selvfølgelig. Men gjerne sette opp trening i hvert fall 3-4 dager i uken, og spise mer vegetarisk.

♥ At jeg dette året vil få brukt bacheloren min til det den skal brukes til – nemlig oppstart av eget nettmagasin. Drømmen om å leve av og skrive lever sterkt!

♥ At alle mine gode vennskap vil holde seg slik i 2019, og at de jeg gjennopptok i 2018 også vil forbli sterke og utvikle seg enda mer.


♥ At jeg får ferdigstille sleeven min, fylle på finger-tattooen så jeg kan sette i gang med prosjekt arm nr. 2!

♥ At jeg får vært på en del konserter! Jeg skal jo på Hovefestivalen, ENDELIIIIIIG etter flere års ventetid! Ellers håper jeg at jeg har mulighet til og dra på Shawn Mendes sin konsert og selvfølgelig Ariana Grande sin. Da vil jeg være fornøyd med året! OG selvfølgelig 612, haha! (De som vet, de vet)

♥ At jeg holder meg singel, skal gjøre alt for mye gøy fremover til at jeg ønsker og måtte ha noen andre og ta hensyn til. Dette er nok det første året jeg møter hvor jeg håper at jeg forblir singel, jeg føler jeg begynner og trives mer og mer alene. Så ja.

♥ At jeg får til og spare en del penger på tross av alt jeg ønsker, og at jeg er enda mer økonomisk i det nye året slik at jeg får til alt jeg vil. Håper også at jeg forsetter med å være flink med og kjøpe ting brukt, Tise er G-U-L-L!

.

Med det vil jeg ønske alle en helt fantastisk kveld, håper alle har noen og feire med så kvelden blir fin – uansett hvordan du feirer den, eller om du ikke gjør det♥ RIKTIG GODT NYTT ÅR TIL DERE ALLE!

Hva er dine ønsker for det nye året?

Outfit for new year’s eve

Følg bloggen min på facebook HER.

Relatert bildeTopp / 299,- / NELLY   ·   Bukser / 299,- / Gina Tricot(utsolgt i nettbutikk)

Wow, ble noen dager borte fra bloggen nå pga. mye jobb og søvn ble prioritert de siste dagene. Men nå er jeg her! I morgen er årets siste dag, jeg starter den først med noen timer på jobb, så reise hjem igjen og ordne meg. I 18-19 tiden skal jeg til noen venner for og spise og feste det nye året inn, skal på jobb igjen 1. januar, men er så heldig at jeg begynner ikke før 14 så jeg kommer til og overleve ♥ Gleder meg  i hvert fall enormt til og gå inn i det nye året med en god gjeng!

Hva er dine planer på nyttårsaften?

Årets juledekking

Følg bloggen min på facebook HER.

Litt inspirert av dekkingen i fjor – men allikevel litt annerledes. Du kan se de tidligere borddekkingene her. Glemte jo selvfølgelig og legge på bestikket da…… Haha!

Synes virkelig at det er koselig og dekke på til slike middager, eller middager generelt. Veldig opptatt av og ha ordentlige tingo g at alt skal se ordentlig ut.

Hva synes du om borddekkingen?

Jeg er så heldig….

Følg bloggen min på facebook HER.

Wow så mye fint jeg og hundene fikk til jul! Så utrolig takknemlig for alt vi fikk. Jeg personlig synes det nesten er mer stas og gi bort gaver, men jeg skal jo ikke lyve og si at jeg ikke er spent. I tillegg til dette på bildet så har jeg jo også fått billetten min til Hovefestivalen og sesongkort på Vålerengas kamper. Hyggelig og få så mange fine og nye ting.

Hva fikk du til jul?

Min julefeiring

Følg bloggen min på facebook HER.

For en utrolig hyggelig kveld sammen med familien – veldig god mat, mye fine pakker, godt selskap, god dessert, stort sett flink hunder! Så kvelden ble en veldig bra kveld ♥ Ribben ble faktisk veldig god – og jeg er ikke så glad i ribbe. Svoren ble sprø. Mandelpotetene ble sprukne, men hva gjør vell det? Makaroniene var på plass (vi har faktisk alltid brukt på å ha det til julematen i familien vår, er det flere?). Hjemmelagde medisterkaker ble servert, og jeg spiste til og med julepølse. Sausen ble perfekt. Som sagt… Hva mer kan man be om?

Hvordan var din feiring?

Julemorgen

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M O R G E N E N   ·

·   G R Ø T   H O S   P A P P A   ·


Selvfølgelig fikk jeg mandelen i grøten! 😉

·   G J Ø R E    K L A R T   T I L   K V E L D E N   ·

Dere ser vell ca. hva min julemorgen har bestått av – godteri, hundene, TV og kos. Ellers så dro vi på julegrøt hjemme hos pappa, men siden juleselskapet vi skal ha i år skal være hos mamma kunne vi ikke være der så alt for lenge – det viktigste var at jeg fikk mandelen i grøten tenker jeg 😉 Neida, var fint og se dem der oppe og ønske de god jul!

Nå er bordet dekket og pakkene er lagt under treet, julebildene av hundene er tatt, ribben er ferdig stekt og svoren er sprø! Nå skal jeg bare få gått en tur med hundene før dusjing og pynting av menneskene står for tur.

Tenker enormt på alle de flinke som jobber og står på i dag for at landet skal gå rundt selv på en slik dag. Tenker på alle som har mistet sine nære, de som er ensomme eller fattige. Tenker på alle som ligger på sykehus og alle de som kjemper seg igjennom alvorlige sykdommer. Tenker på dyrene som i dag sitter innesperret i bur. Viktig og ikke ta det for gitt det livet man har. 

HÅPER AT ALLE FÅR EN HELT MAGISK KVELD!

Hvordan har din julemorgen vært? 

The night before Christmas

Følg bloggen min på facebook HER.

·   K V E L D E N   F Ø R   K V E L D E N   ·

    

    

Nå kan julen ringe inn! Treet er pyntet, leiligheten er pyntet, Grevinnen og hovmesteren er ferdig sett for i år. Det neste igjen på listen for denne kvelden er Home Alone 1! Tradisjon tro ser jeg alltid denne filmen lille julaften, så i år er intet unntak. Så nå skal vi kose oss skikkelig her i kveld før en hektisk men utrolig koselig dag i morgen. Ellers så har jeg farget håret i dag, hatt besøk av søskenbarnet mitt, spist burnch/middag med en gid venninne og besøkt en annen venninne. Utrolig mye jeg har fått ut av dagen i hvert fall. ♥ Ønsker alle sammen en helt fantastisk dag i morgen!

Hvordan har din “kvelden før kvelden” vært?

DIY – Julehalsbånd til hund

Følg bloggen min på facebook HER.

Jeg synes faktisk at det virkelig ikke er lett og få tak i noe særlig fint til hundene til jul, spesielt ikke Fransk Bulldog fordi alle jule-hundegensere f.eks er laget for små hunder stort sett, ellers blir ting for stort. Så jeg slet litt med og finne ut hva de skulle ha på seg i år. Så da fikk jeg tenke litt kreativt, og vil gjerne dele den ideen med dere! Og enklere blir det faktisk ikke.

·   D E T T E   T R E N G E R   D U   · 
·   Et halsbånd (Jeg brukte halsen på en ødelagt sele)   ·    Julesløyfer
·   Tråd av noe slag, jeg valgte noe veldig “julete”   ·    Sterkt lim

  • Jeg starter med og egentlig bare snurre tråden tett rundt hele halsbåndet slik at det blir jevnt og fint. Limer på sløyfene. Vipps så har man et utrolig søtt hundehalsbånd til jul!

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og synes hun ble supersøt!

Hva synes du om denne ideen?

Marerittet som aldri tar slutt..

Følg bloggen min på facebook HER.

·   2 0 1 8   ·

Jeg skal ikke prøve og drepe julestemningen til noen nå, aller minst min egen, men dette må bare få komme ut fordi året er snart omme og dette året har ikke vært en dans på roser.

For et år, ett år som har gått så fort. Det har egentlig vært et skikkelig drittår, for og være helt ærlig og jeg vil benytte anledningen til å klage en siste gang over 2018. Jeg må få det ut. Jeg visste når året startet at dette ikke blir mitt år,  jeg hadde så følelsen på det og da snøballen med dritt bare rullet og rullet, det stoppet aldri så skjønte jeg at det ville ikke gi seg med det første.

2018 startet med influensa,  jeg gikk inn i det nye året i finstasen hos bestevenninnen min som også hadde influensa, sammen med Kikki. Vi så fyrverkeriet i gjennom døra på verandaen før vi krøllet oss under teppet igjen til det var “innafor” og dra hjem igjen. Litt av en feiring, men ble god mat da!

Dagen etter jeg kom hjem igjen på nyåret så skulle jeg bytte en kniv på Jernia jeg fikk til jul, fordi jeg samler på Victorinox, på vei hjem i fra handleturen så skjedde jo det som ikke skal skje. Les hele historien her. Kort fortalt så havnet kniven inn i leggen min når jeg var like ved mitt daværende hjem, så jeg fikk løpt hjem med handleposene og kastet meg på sofaen med et kjøkkenhåndkle rundt foten.

“Jeg synes det er litt trist, for vi var en gang bestevenner, men du er blitt til en jeg egentlig ikke kjenner lengre” er vell en setning som passer godt inn. I starten av året gikk jeg også i en konflikt med en nær venn, en konflikt jeg ikke visste var der. Det var tøft, alltid tøft og miste nære venner du alltid har stilt opp for av hele ditt hjerte, så får man ikke det samme tilbake. Minst muligheten til og kunne forklare seg. Det er trist, men hva skal man gjøre?

Jeg gikk smådårlig i flere uker, og i påskeferien ble jeg enda mer forkjølet og fikk bihulebetennelse.

Våren var fylt med gutter, fotball og alt. Var mye rot, og ting gikk til helvete på den fronten også. Sommeren gikk greit for seg, veldig mye jobb og følte meg ikke helt i 100. Følte kanskje jeg hadde stagnert litt på jobben? Var litt smådårlig i sommer også, hadde heller ikke mulighet til og ta ut ordentlig ferie.

Dette er en bagatell…. Men ødela den nye favoritt-sommerkjolen min på bursdagsfest. Blodflekker og hull i den 🙁 Ikke spør, jeg husker ikke helt hvorfor.

Jeg fant meg jo også nytt sted og bo, og endte opp på Storo! Trives godt, både med området og leiligheten – hundene trives også. Etter kort tid ble det problemer med rørsystemet, og hadde tett avløp x-antall ganger, men min supre utleier satte i gang prosjekt for og få fikset det og la meg inn på hotell når det ble borret i betongtrappen ned til leiligheten “min”, jeg jobbet uheldigvis natt den perioden. Men kom meg igjennom de ukene og nå fungerer alt som det skal!

Rett etter jeg flyttet var jeg jo også så uheldig og falle i trappen på Egertorget ned til Stortinget T etter jobb,  jeg falt med hele vekten oppå ene foten så jeg fikk et kraftig overtråkk/forstuelse i ankelen, jeg ble liggende i en uke og hadde store smerter. Midt oppi dette hadde jeg en av hundene også, så det var utrolig utfordrende og frustrerende. Jeg kom meg tilbake på jobb, det var vondt og tungt i starten – og jeg kan faktisk si at jeg sliter en del med ankelen fortsatt.

Jeg ble jo selvfølgelig syk igjen til jeg skulle tatovere meg – men snille Marte kom helt til Lillehammer for og holde meg med selskap! Det var en smertefull time, men SÅ verdt det. Elsker hendene mine for tiden, og jeg hater de egentlig til vanlig så det gjorde mye for meg faktisk. Tatoveringer er vakkert, det er kunst. Men det var tungt og ha time når man hostet nesten non-stop. Anbefales IKKE.

Ble omplassert på jobben, så jobber for tiden på Max Hamburger Grønland! Ny arbeidsplass, nye muligheter. Ble ekstremt godt tatt i mot, og ble tatt vare på i fra første stund.  Etter en stund ble jeg selvfølgelig forkjølet… IGJEN! Så ble liggende en uke igjen etter å ha presset meg på jobb fordi vi skulle jobbe eksternt en kveld, og ja det var no good for formen. Kom meg igjennom det, men ja ble jo liggende. Denne endringen i arbeidssituasjon har jo utelukkende vært positivt, men det har også tatt mye enerig – noe endring i arbeidsforhold stort sett gjør.

Moren til bestevenninnen min døde av kreft. Jeg visste en periode at hun hadde det, men så gikk hun plutselig bort – og jeg tok det faktisk veldig tungt uten om og ha møtt henne, for jeg hadde sett hvor vondt venninnen min hadde det før hun gikk bort og kunne jo bare tenke meg hvor jævlig hun måtte ha det da. Det er utrolig tøft og se noen du bryr deg så om ha det så ubeskrivelig vondt og være så utrøstelig. Det har vært så enormt viktig for meg og gjøre så mye jeg kan for hun, ikke for mye og for lite og alltid være tilgjengelig. Alltid lytte!

Ellers møter man jo stadig vekk på mennesker som ikke viser seg og være dem de utgir seg for. Det gjør at man mister litt troen, troen på at man ikke skal måtte leve alene, at man kan stole på folk and so on. Men dette er bare ting man må finne ut av, og lære av.

Fotballen har det jo som sagt gått rimelig opp og ned med, det har vært flere nedturer enn oppturer – som vanlig når man holder med Vålerenga. For folk som ikke sitter med denne interessen så skjønner dere nok ikke hva det gjør med oss som er over gjennomsnittet engasjerte. Dette er mitt kall, dette er mitt fristed. Det er her jeg kan være meg selv, det er der jeg har flokken min. Engasjement koster.

Det toppet seg kanskje nå før jul, når jeg fikk en tung beskjed om at Damon har vist dårlig adferd i en situasjon jeg ikke ønsker å utdype på bloggen. Dette var ufattelig trist, og naturlig at mange spørsmål dukker opp. Bør han avlives? Bør han omplasseres? NEI. Nei, for han er ikke farlig, han er ikke uforutsigbar. Han trenger bare space, han trenger sine faste rammer og han trenger ro. Derfor er det blitt bestemt at jeg vil ha gutten min fulltid fremover, fordi det er det beste for han nå. Er det en ting som er sikkert er at det ikke finnes grenser for hvor langt jeg er villig til og gå for denne hunden. Og jeg hadde aldri kunne latt han gå uten om og vite at jeg har prøvd alt. Damon er det nærmeste jeg har hjertet mitt, og Kikki like ved – og den gleden de har av hverandre er ubeskrivelig. Jeg vet hvor grensen går, men den er ikke her. Kunne aldri levd med meg selv om jeg ikke hadde gjort alt for han. For de som vil lese mer om Damon sin historie “Livet er ikke alltid perfekt, så kan dere gjøre det her.

Grunnet sykdom og skader så har naturligvis et bra kosthold og trening falt av og vært ikke-eksisterende. Det er flaut og vondt egentlig, at jeg har latt kroppen min forfalle denne høsten såpass at jeg føler meg ekkel når jeg ser meg i speilet. Ikke misforstå meg, jeg trives med meg selv men jeg vet jeg kan bedre.

·

Det har jo selvfølgelig vært mye positivt også, og jeg tenker at jeg vil fortelle om 2018s høydepunkt en annen dag, for i dag hadde jeg behov for å fortelle hvor dritt dette året har vært. Jeg håper at 2019 ikke vil prøve meg ut på alle mulige måter, men at jeg kan få lov til og slappe litt av jeg også. Jeg har lært mye av dette året, tror jeg? Men nå holder det. Jeg forhåndsskrev dette innlegget for en uke siden, og skulle avslutte med “nå kan det vell bare gå oppover?” ….. og den jinxet jeg tydeligvis, for få dager senere kom jo dette med Damon. Så jeg avslutter med at nå håper jeg at julen blir fredfull og jeg kan starte 2019 på en god måte.

Flere som ikke har hatt ett helt fantastisk år?

Home for christmas

Følg bloggen min på facebook HER.

Nå reiser jeg endelig hjem til jul, og det er så sårt trengt nå. Det har skjedd så mye i det siste, og i går så hopet alt seg opp… Forteller mer senere, men ja. Nå trenger jeg en ferie. Gleder meg veldig til i morgen for da kommer hundene hjem igjen i fra pappaen sin, og det blir så fint og få feire jul med dem og familien. Det blir utrolig godt nå!♥

Regner også med at dere sikkert skjønner ut i fra bildet at det er årets julekort, og jeg ble faktisk ganske fornøyd! Ville jo ta et ute i år – men hadde kort tid, måtte holde på alene, var syk og da fristet det ikke og styre med to hunder ute i -12 grader ute… Så det ble noe i hvert fall!

Vil med det ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Flere som reiser hjem til jul?