Friday again

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

Nå er det fredag – skulle ønske jeg kunne kalle det helg, men slik er det ikke denne uken. Sånn er det, har hatt et par dager fri nå så skal uansett ikke klage. Tror helgen vil gå rimelig fort i hvert fall når jeg kommer til å slå i hjel såpass mange timer på jobb ♥ 

I går var det jo som sagt litt grått vær, så tok kameraet fatt og gikk ut en tur alene med musikk på øret for å ta litt bilder. Helt nydelig faktisk.

Hva synes du om bildene?

Lillelørdag

Følg bloggen min på facebook HER.

God torsdag ♥ I går altså onsdagen – eller lillelørdagen, så var jeg på et koselig personalmøte med den andre Max restauranten her i Oslo, for på mandagen skal jeg bytte restaurant for å være med å hjelpe til der fremover, mulig jeg også blir værende der. Spennende å få lov til å være med på det, og ikke minst føler jeg at det en en slags ære å bli spesielt valgt ut fordi de trenger mitt lederskap, mitt blide vesen og ikke minst at jeg gjør en god jobb. Det er kult! Var en utrolig hyggelig gjeng som tok meg i mot, så håper og tror at dette blir bra! Gøy når man kan få utviklet seg selv og få noen nye utfordringer.

I dag har jeg fri, så i dag er planen å rydde litt, lage en god middag og slappe av med hundene. Det er ikke så fint vær, og da vil hundene helst være inne – litt synd for hadde planer om å gå en lengre tur i dag, men sånn blir det ikke alltid.

Hvordan har uken din vært hittil? 

Et bilde sier mer enn tusen ord

Følg bloggen min på facebook HER.

·   T U M B L R   L O V E   ·


Min Tumblr profil finner du her KRISTINELARS1.TUMBLR.COM

Altså Tumblr må være en av mine favorittsider – ever. Så utrolig mye inspirerende, anbefaler alle å lage en bruker der, man kan hente så mye inspirasjon til så mye. Jeg elsker å lage slike kollasjer en gang i blant, og finner igjen litt av hvordan jeg har tenkt de siste månedene. Utrolig kult konsept som Tumblr har – muligheten til å dele egne ting og dele andres!
 

Hvor henter du inspirasjon?   ·   Hva inspirerer deg?
Legg gjerne igjen link til din Tumblr under om du har en!

Blue friday

Følg bloggen min på facebook HER.

·   T A N G L E D   U P   I N   B L U E   ·


♥♥♥ Mitt største ønske til jul i år er en personlig fotograf ♥♥♥

Igjen… Wow, Tise er et vakkert univers! Fikk tak i tidenes scoop føler jeg – dette windbreaker settet i fra Adidas originals, ubrukt med lappen på…. 500,- kroner. Det er insane! Utrolig fornøyd. Følte meg veldig fresh i fargen, føler at jeg kler blått ganske godt så må jo si at jeg virkelig er fornøyd. Love it ♥ Fotballturer, afterski og kollen – I’m ready for you. Settet er i størrelse M, har denne buksa i svart i Large som jeg planlegger å selge da den er aaaaalt for stor til meg, så rop ut om du er interessert – hvis ikke så dukker den opp på Tise ganske snart.

I kveld skal jeg på middag sammen med noen venner, blir veldig koselig! Tror det blir en rolig kveld for min del, må rydde litt og slappe av før det braker løs i morgen med en fotballtur til Skien, så blir vell en fuktig kveld ute når vi er tilbake igjen kjenner jeg meg selv rett. 

Hva synes du om settet?

Livet som kresen: Topp 10 værste matvarer

Følg bloggen min på facebook HER.

At jeg er kresen på mat er virkelig ingen hemmelighet, og det er en frustrasjon for mange til tider men kanskje aller mest for meg selv. Som kresen har jeg blitt ekstremt opptatt av mat, spesielt om jeg skal spise – jeg er veldig redd for å få servert mat jeg ikke liker, fordi det er ingen poeng å få meg til å spise mat jeg ikke liker fordi jeg fysisk bryter meg, fordi mange av matvarene jeg ikke klarer går ikke bare på smak men konsistens. Jeg vil ikke kalle meg kritisk kresen, jeg liker noen grønnsaker, spiser kjøtt(noe jeg skulle ønske jeg ikke gjorde), spiser egg, spiser sauser og får i meg karbohydrater. Høres sikkert ut som tidenes mest bortskjemte unge, men har faktisk “slitet” med dette siden jeg var ung.

Sjekk ut innlegget mitt med enkle mattips her og en tidligere ukesmeny her. Spiste også mye forskjellig og relativt sunt under “No candy november” for snart 2 år siden, se her.


Foto fra arkivet under kategorien trening og kosthold.

·   M Y   T O P   1 0   N O – L I S T   ·

·   Cottage cheese   ·
Gud for en ekkel konsistens med alle de klumpene, nei det går faktisk ikke. En skje og jeg er kvalm 🙂 

·   Sennep   ·
Altså noe så vondt, ren sennep på pølse f.eks??? Neineinei. Men jeg er faktisk veldig glad i en saus jeg lager til koteletter, og den er basert på sennep, kesam, vann, salt og pepper – utrolig nok. 

·   Løk og purreløk   ·
En matvare som uten tvil går på konsistens, løk smaker ikke vondt men varmebehandlet løk får en så utrolig seig og ubehagelig konsistens så jeg bryter meg, spesielt med de bittesmå bitene som ofte er i ferdig-lasagne, noen sauser osv. Så hos meg siles de ut ellers så er måltidet over når jeg tygger på en, og trust me – jeg finner ut om folk lurer meg. Purreløk er det samme med, når det varmebehandles blir det så sleipt og ekkelt så det er umulig å svelge for meg. Minnes da jeg var liten og ble tvunget i Toro fiskesuppe, jeg vekslet mellom å nesten kaste opp over bordet og gråte fordi den purreløken er helt gruuuuusom. Men igjen så bruker jeg gjerne purreløk og vanlig løk til damping i sjy til f.eks. forskjellige typer stek for å ha de i saus, dog ikke bitene da men for å få smaken. MEN jeg liker vårløk og hvitløk.

·   Kål   ·
Lukter vondt og smaker vondt. Får i kål, æsj. Dette gjelder for øvrig lammekjøtt også.

·   Fisk/sjømat   ·
Her går det nok på lukt, smak og konsistens. Lukter ikke godt, er sleipt og smaker ekkelt. Jeg liker Nigiri sushi med laks dynket i soyasuas, det er det jeg får i meg av fisk.

·   Sylteagurk   ·
Æsj. Mc.Donalds please bare slutt med det ekle der.

·   Kokegrønnsaker – gulrot, blomkål, brokkoli, kålrabi osv.   ·
Lukter vondt, smaker vondt og får en ekkel konsistens. Kan spise noe av det dynket i saus, men da er det ikke fordi jeg liker grønnsaken akkurat. Har begynt å like asparges da faktisk. Likte heller ikke å spise poteter, men har begynt å like det bedre etter jeg flyttet – og liker faktisk potetsalat, det likte jeg ikke før. Men av alle ting så elsker jeg vanlige erter både ukokte og kokt.

·   Brød med korn i   ·
Finnes faktisk lite som er verre

·   Smør   ·
Har selvfølgelig smør i stekepannen og i bakeverk, men utover det brukes ikke smør hos meg – guuuud for en ekkel ettersmak smør har.

·   Brunost   ·
Æ S J, det er det jeg har å si.


Ellers liker jeg ikke oliven, fetaost, fersk mozarella, ferske tomater, bananer alene, fettslintrer på kjøtt, sterk mat (det sterkeste jeg spiser er vanlig norsk Taco og Toro tandori, mandler, avokado(utenom i smoothie eller guacamole) melk, rømme utenom i sauser eller på taco. Ja det er nok veldig mye jeg ikke liker, men heldigvis så liker jeg jo noe da.

Flere enn meg som er litt kresne på mat?   ·  Har vi noen felles no’s?

Endelig!!!

Følg bloggen min på facebook HER


Ellesse Mont Anorak · 65 £ · Her

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, sier de. Og det stemmer uten tvil i dette tilfellet! Etter mye styr med Posten i det siste, så fikk jeg endelig jakken min. Og det var ikke fordi Posten på mirakuløst vis fant pakken min, men fordi 80CasualClassics sendte meg en ny, gratis. Nå er i hvert fall drømmejakken min for øyeblikket i boks, så nå kan jeg leve lykkelig en stund til ♥ Håper dette er siste gangen jeg må styre med Posten, men ser for meg at det absolutt ikke er siste gangen.

Hva synes du om jakken?

Saturday with my girls

Følg bloggen min på facebook HER

Lørdagen med jentene var så utrolig bra! Hadde en veldig lang og tung dag på jobb i dag, så Olivia og litt øl var midt i blinken rett og slett. Selv om jeg måtte på jobb igjen 8:00 i dag også, men det gikk egentlig helt fint! Vi koste oss i hvert fall veldig i går, eller i hvert fall jeg. Olivia har så utrolig god mat så det var en veldig god idé å spise sammen i går. Følte for å pynte meg litt også så slengte på med Ralph Lauren trenchcoaten min, bruker den ikke så ofte for er veldig redd for den – så var perfekt anledning ♥

Nå sitter jeg her, sliten etter en full jobbhelg og veldig klar for fotballkamp i kveld – knuuuse bartepakket!♥ a

Hva har du gjort i helgen?

Timberland

Følg bloggen min på facebook HER

Tise har virkelig slått til igjen for min del, fikk kjøpt disse av en søt jente for bare 500,-! For de som kan litt om disse skoene så vet de at disse er dyre, og populære. Så føler at jeg faktisk har hatt ganske flaks og fått kjøpt et skikkelig kupp! Igjen så må jeg bare anbefale dere alle å laste ned appen og se om dere finner noen av deres big wishes der. Utrolig mye fint og billig som selges der. Et av mine nyttårsforsetter var å kjøpe mer brukt, og det har jeg faktisk gjort. Spesielt med dyre ting som gjerne ikke selges lengre, eller som jeg virkelig trenger og vil ha. Jeg er dessverre veldig materialistisk, så for meg er merker litt viktig for at jeg skal vite at ting er ordentlig. Selv om merker ikke alltid er synonymt med kvalitet – men sånn fungerer nå denne hjernen min da. Men er utrolig fornøyd med skoene, trengte slike til vinteren ettersom jeg må ha bedre sko å gå med når jeg lufter hundene, og til 5mila i kollen.. hahha.

Flere som har Timberland sko?

My kind of jewelry

Følg bloggen min på facebook HER


Jeg tatoverer meg hos Art Rock Tattoo av Vesko.

Endelig var tiden her for å få smykket seg litt igjen, altså på lørdagen var jeg på Lillehammer for å tatovere meg. Jeg ble så uendelig fornøyd med resultatet. Må naturligvis holde fingrene mine riktig for at den ser 100% ut, men jeg er utrolig fornøyd og elsker at den er litt… Mystisk?? Nå mangler det bare skygger over armen min så er det på tide å starte på arm nummer 2. Can’t wait!!! Verdens beste Marte kom også innom for å holde meg med selskap under timen min, altså hvor snilt av henne? ♥

Hel utrolig fine lokaler! Så var jeg og pappa innom Café Opus for en rask lunsj, og carbonaraen var sykt god ♥ 

Hva synes du?

It’s friday

Følg bloggen min på facebook HER.


Kjøpt hos Vita.

Før:

Etter:


Negler kjøpt fra H&M, og de sitter utrooolig rævva. Ble så skuffet 🙁 

Fredag, og endelig helg! Denne fredagen har bestått av å se på serier med mamma, farget håret og spist middag hos pappa. Er veldig sliten i dag for har sovet så dårlig i natt, selvfølgelig har jeg jo klart å bli forkjølet IGJEN så har ligget å hostet hele natten. Håper jeg får sovet litt bedre igjen inatt da jeg trenger litt energi til tatoveringstimen min 10:00 på Lillehammer i morgen –  gleder meg såååå utrolig. 

Hvordan har fredagen din vært?