Wintertime in Åre

Følg bloggen min på facebook HER.

Foto: Kristine Larsen

For et vakkert sted dette er! Nyter virkelig tiden her, derfor jeg har blogget så lite også. Har jo selvfølgelig i tillegg blitt syk, så sliter med mye hoste og lite søvn så kommer sterkere tilbake når jeg er hjemme i Norge igjen ♥

Hva synes du om bildene?

37 timers tur til Åre

Følg bloggen min på facebook HER.

Det er helt sykt at en 6-7 timers biltur til Åre kunne bli til en reise på 37 timer. På søndagen skulle jeg og kollegaen min møtes i 10-tiden på Oslo S for og ta toget til Gardermoen, hun forsov seg og jeg var egentlig walking dead etter fyllekulen kvelden før. Så vi møttes litt senere, jeg måtte ta taxi ned for snøen i veien gjorde det helt umulig og dra en koffert. Vi var på Gardermoen i 11-tiden, og når vi kommer inn og får satt oss for og spise frokost finner vi ut at flyet vårt først er utsatt, og så kansellert. Det ble neste fly også, og alle andre fly til Stockholm. Dere kan jo tenke hvor gøy det var? 7-8 timer på Gardermoen, dårlig kundeservice i fra SAS, så mye kø og venting.

Vi ble så lagt inn på hotell for det var umulig og få flydd den kvelden, så fikk vi nytt fly dagen etter 14:55, det var selvfølgelig bittelitt forsinket men vi kom oss på Arlanda i Stockholm til slutt. Så ble det mer venting for flyet vårt til Østersund/Åre skulle ikke gå før 21:30, men det ble forsinket fordi de ikke hadde crew så flyet vårt gikk ikke før 22:30. Nesten 2:00 var vi i leiligheten her i Åre. Litt av en reise! Aldri vært så sliten i hele mitt liv.

Her i Åre bor vi i leilighet sammen med alle de andre som har kommet inn til Åre for og jobbe på restauranten, så det er kind off et kollektiv for to uker. Veldig gøy! Ikke så gøy og dele rom med 4 stk, bo i køyeseng og sånt, men gjør det beste ut av det. I går ble jo første hele dagen vår her, så vi fikk sjekket ut torget/sentrum, spist brunsj, handlet og så ble det skikkelig fest på kvelden! Perfekt start på oppholdet. Blir mye jobb disse to ukene, så må utnytte de få fridagene vi har!

    

Flere som har hatt slike kjedelige opplevelser før flytur?

Snart klar for Åre

Følg bloggen min på facebook HER.

(Kofferten er helt forjævlig stappet nå da, så er så stresset for om kofferten vil veie for mye….)

Ca. klokken 2:00 i natt begynte jeg og pakke! Hahah litt av et tidspunkt. Skulle også opp 10:00 i dag så jeg sovnet jo selvfølgelig ikke før nærmere 6:00 i dag tidlig… Digg lørdag! Mamma skulle komme innover til Oslo så hun kunne ta med seg Damon siden han skal være der i en av de to ukene jeg er i Åre.

I kveld blir det og møte en del venner, er jo to uker til jeg kan se de igjen så. Hehe! Blir vell noen enheter, så får jeg bare satse på å holde formen fin siden jeg skal opp igjen til og være klar for og fly i 12:30-tiden i morgen.

Bilderesultat for vm i alpint åre

Veldig spent på hvordan disse to ukene blir! Håper og tror vi blir kjent med mange nye folk, gjør oss nye erfaringer, lærer noe nytt og at vi har det helt sykt gøy. Gleder meg til og jobbe under høyt tempo igjen, og ikke minst til AFTERSKIIIII(Det ser dere sikkert på kofferten min også at jeg har i tankene=)!!!! 

Har du vært i Åre før?