Moment of silence

Følg bloggen min på facebook HER.

Wow… Litt støvete her inne nå. Neida, fra spøk til alvor. God onsdag! Har litt behov for og skrive om dagen kjenner jeg, skjer så mye. Skjer mye i livet, skjer mye i verden. Kjenner på meg at jeg har lyst til og skrive om litt viktige ting fremover, eller ting jeg engasjerer meg i – som jeg synes er viktig, fordi engasjement er 9/10 ganger veldig viktig.

Mye har skjedd siden sist. Jeg kom hjem i fra Åre syk, mye mer forkjølet enn jeg var der borte så jeg ble slått ut og sykemeldt i en uke. Sykdommen hang igjen i en ukes tid til så jobbet med svimmelhet og sterk hodepine. Men jeg kom meg igjennom det som vanlig.

Jeg har også midt opp i sykdom tatt over hundene på heltid alene. Det var veldig tøft med en gang fordi jeg alltid er redd for og ikke strekke til, at Damon som allerede har hatt en del utfordringer med adferden, skulle bli verre. Jeg var redd pengene mine ikke ville strekke til og jeg var generelt redd for at det ikke skulle gå. Men jeg lever alltid etter at jeg går en ekstra mil for de jeg bryr meg om, og det er ingen tvil om at jeg bryr meg om disse to. De er hele min verden og jeg kunne ikke byttet dem mot noen ting. Det er sårt, det var en ganske brå og tøff prosess. Men det viktigste er at hundene har det bra og jeg har aldri sett de så harmoniske som nå, så jeg håper og tror at dette var det beste for dem uansett hvor trist det er at det har blitt sånn for dem.


(Nå er det den tiden av året igjen, så på lørdag reiser Kikki til mamma på “ferie”)

Jeg ble også sykemeldt igjen fordi jeg har hatt en betennelse i tåen siden før Åre, men i Åre ble jeg tråkket på foten ved to anledninger hvor det sprakk opp igjen og det samme skjedde under 5mila i Holmenkollen, etter en nattevakt måtte jeg kaste inn håndkleet og kom meg til legen når jeg kun fikk 3 timer søvn fordi tåen var så hoven at den banket når jeg lå i sengen.

Holmenkollen var jo et kapittel for seg selv, grunnet kaoset i fjor så hadde de stengt av ene t-banestoppet på Frognerseteren, så de som skulle i marka måtte gå i fra Holmenkollen stasjon. Det ble rolige 30/40 minutter gåtur i en del klær, på glatt nedtrokket slafsesnø i oppoverbakke… Treningsøkt tidlig på morgenen sa du? Startet og drikke der oppe 9:30, og når løpet var ferdig var det bare og ta bena fatt og gå ned igjen. Vi gikk forbi så enormt mange som falt og slo seg i isbakkene ned mot Midtstuen, og komme seg på t-banen var jo umulig om man ikke orket og vente så vi gikk helt til Majorstuen. 1,5 time… Etter fylla. Aldri vært så glad for og se Meny på Majorstuen, ever. Kan også legge til at jeg var i seng rundt 5/5:30 den morgenen så det ble en laaaaang kveld.

Så ja. Har skjedd litt siden sist. Skjedd en del annet også, men det får bli historie. Kanskje jeg burde skrive en bok en dag? Haha. Ellers har jeg hatt en lang uke med nattevaktet forrige uke, og i dag har jeg fri før jeg skal jobb dag ett par dager nå før frihelg(som blir fantaaaastisk godt)!

xoxo GossipGirl (neida, haha)