Love is love

Følg bloggen min på facebook HER.

l

l-5

l-1

l-4l-2

l-3

HAPPY PRIDE!

Love is love. The world have bigger problems than boys who kiss boys, and girls who kiss girls. Og det er helt korrekt! Å elske er en menneskerett, og hvem man elsker er ingens business.

Ha en super pride alle sammen! 

Ready for the seasons

Følg bloggen min på facebook HER.
(Inneholder ubetalte annonselenker)

k-11

k-10The Hundreds T-Shirt / Junkyardk-7

Off Shoulder Top / Nelly   •   Shorts / Nellyk-2

k-1
Adidas Cropped Hoodie / Zalando   •   Adidas Sweatpants / Zalando
(Dessverre utsolgt og finner ikke de et annet sted)

Bilderesultat for shopping is cheaper than therapy

k-5

k-6
Off Shoulder Dress / Nelly

k-9Cropped Adidas Hoodie / Junkyardk-4

k-3
Skater Dress / Nelly k-12

k-13
“Vintage” Adidas Pants / Junkyard

Alltid deilig med noe nytt, nå føler jeg meg klar for både sommeren og høsten tenker jeg. Ikke at vi har fått ordentlig sommer enda uansett men. Noe av dette var jo ment for Hove da, spesielt lilla buksen! MEN sånn ble det jo ikke. Er uansett veldig fornøyd med innkjøpet! Det trengtes å oppgradere garderoben litt.

Hva synes du om innkjøpet?

Når avdekking av dyremishandling er verre enn å mishandle

Følg bloggen min på facebook HER.

For meg er det ubegripelig å se i landbruksforumer i disse dager, det gir meg veldig flashback i fra noen år tilbake da dokumentaren “Pels kom ut. Problemet er at diverse bønder mener det at dokumentarer bruker skjulte kameraer som metode for å avsløre dyremishandling ikke er greit, de ser på dette som propaganda. NRK ble nærmest lynsjet da Pels kom ut for nettopp dette, og nå skjer det igjen nå når Brennpunkt har kommet med en ny dokumentar om “Griseindustriens hemmeligheter“. De eneste svinene er de som bedriver og forsvarer mishandlingen, nok en gang. IKKE de som avslører.

For meg er det ubegripelig at bøndene ikke tar mer avstand og står opp mot næringen sin, og viser at de er i mot mishandling, ikke lynsjer de som avslører den. For når noen i pelsdyrnæringen nylig avslørte feil i Mattilsynet med skjulte video opptak og opptak av telefonsamtale – da ble pelsbonden hyllet og alle ropte HURRA!? Hvordan kan man rope hurra for at en instans som jobber mot dyremishandling, gjør feil?? Det sier litt om hvor mange syke mennesker ute i dette landet som jobber i landbruket. Hva slags syn på dyrevelferd har mange av dem? Har dyr noen annen verdi en summen de får inn på konto når dyret endelig er flådd?

Jeg har selv ikke sett dokumentaren om grisenæringen, men jeg skal gjøre det. Må bare manne meg opp! Vet at det er en stund til svinekjøtt står øverst på lista nå etter det som er kommet frem. Trist at Norge som liksom er best på dyrevelferd aldri klarer å allikevel være bra nok – så da blir de allikevel på linje med værstingene. Er ikke om å gjøre å være de beste av de værste. 

Men over til noe som er BRA.

For akkurat en uke side satt jeg nervøst hele dagen å ventet, ventet og ventet. Det skulle ikke bli før ut på natten at det jeg hadde ventet i mange år på skulle bli vedtatt. Pelsdyrnæring på norsk jord er fra 2025 ULOVIG. Ikke blir næringen bare nedlagt, men den er fra da ulovlig!

Jeg må bare få takke ALLE SAMMEN, hver og en som år etter år har holdt appell foran ekstremt mange oppmøtte foran stortinget i NOAHs Fakkeltog mot pels. Det har vært så mange dystre, men vakre, innholdsrike og viktige taler som har fått oss hit vi er i dag. Ikke minst du, jeg og de andre som har gått i fakkeltoget og ropt at vi vil ikke ha tomme ord – VI VIL HA TOMME BUR! Takk til politikerne som gjorde dette mulig. Takk til Siri Martinsen for å være det fantastiske forbildet du er. Nå skjer det, det blir virkelig. Ett av mine livs kamper er over, og jeg kan ikke få sagt hvor befriende det er. Jeg har grått så uendelig mange tårer for disse dyrene, jeg har diskutert med så mange mennesker – pelsdyroppdrettere, bønder, gamle, unge, venner, familie, bekjente og ukjente om denne saken. Jeg har til og med plaget livet ut av en lærer på barneskolen fordi hun brukte pels, og truet med å brenne pelskåpen til bestemor- dette var lenge før jeg visste at pels var så kynisk som en næring, for meg var det feil at et menneske skulle bære pelsen til et dyr uansett hvordan det kom til. 

Denne kampen er over, men å kjempe mot dyremishandling – det er kamp jeg aldri kommer til å vinne så lenge jeg lever. Men jeg setter delmål, og håper virkelig at de målene er i boks før kisten min lukkes igjen om mange år. Dette er min hjertesak, det er de stemmeløse og forsvarsløse. Jeg synes det er trist at dyremishandlingen har fått pågått i så mange år, det gjør så magen min knyter seg, jeg får en klump i halsen og tårekanalen får et press. Det er nok nå og jeg håper at lidelsene i norske farmer nå vil fade fort ut lenge før 2025. GUD FORBY EN RØDGRØNN REGJERING VED NESTE STORTINGSVALG, for da blir denne loven opphevet.

Hva er dine tanker om dette?

Trodde 2018 var slutten på marerittet…

Følg bloggen min på facebook HER.

… Men 2019 ble intet unntak! Det er jo ingen hemmelighet at 2018 virkelig ble katastrofe for min del, og i år som i fjor skulle jeg jo selvfølgelig ikke slippe unna. I januar/februar slet jeg med en betennelse på tåen min, den ble så ille etter en stenging på jobb så den hovnet så opp at jeg våknet av pulsering i tåen, da bar det bar rett til legen og en ukes sykemelding. Etter jeg akkurat hadde vært sykemeldt etter å ha blitt ekstremt dårlig i Åre.

I helgen, dere tror ikke at jeg klarer det store igjen? …. Tråkke over på et fortau. HURRA! Det skumle med dette er jo at i august gjorde jeg det samme, så nå fremover må jeg virkelig være enda mer forsiktig så det ikke ender opp med at jeg må operere. Så nå er jeg sykemeldt ut uken pga. kraftig overtråkk/forstuing igjen. Det er dessverre også verre en sist gang.lu2

lu3

lu4

lu5

lu11

Så ja. Nå lever jeg det gode liv på sofaen, takk og lov at min bff har bodd litt hos meg i det siste pga. at hun venter på leilighet her i Oslo! Hell i uhell, vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Hun er best!

im-scared-that-if-i-let-myself-be-happy-for-26757254

… For det skjer hver eneste gang. I skrivende stund(når innlegget ble skrevet i dag) så ringte venninnen min meg og forteller at Hove Festivalen er konkurs, så da gikk 1/2 ferieplaner denne sommeren i dass 🙂 Der ser dere. Gir litt opp på at 2019 skal bli mitt år altså, blir nok ikke like ille som 2018, men det er godt i gang. Rævva sommer har det vært hittil også.Toppen av kransekaken ble når Vålerenga røk ut av cupen mot Bærum i kveld!

Vet det er en stund siden jeg har oppdatert, håper motivasjonen stiger litt nå! Skjedd mye og skjer mye fremover, så håper jeg har litt spennende å tilføye. Håper at lykken snur litt og at noe bra kan skje fremover. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Vi er over halvveis inn i året, så håper siste delen kan bli magisk.

lu6

lu7

lu7

lu8

lu9

lu10

Viktig for meg å presisere at dette er bare blåbær i forhold til hva andre gjennomgår, det vet jeg virkelig. Har selv en venninne som ligger på sykehus i Las Vegas og har svevet mellom liv og død – men superhelten min kommer seg snart tilbake fra turen “over dammen”! Takker virkelig alt på jorden for at det er mulig, og jeg gleder meg til å holde rundt henne. Finnes ingen sterkere enn den jenta og familien hennes.

Flere som er uheldige om dagen?