New year, new appointments

Ikke reklame

http://www.personligalmanakk.com/NO/

To år tidligere har jeg hatt en personlig almanakk, så måtte nesten ha en i år også! Dette er en liten versjon som er lettere å ta med seg, jeg brukte de to forje ganske lite nettopp pga. at de ble for store! Så håper jeg vil bruke denne flittig. Jeg syntes det var kjekt med et veldig “plain” design i år, tidligere har jeg brukt egene bilder. Jeg er ihvertfall klar for et nytt skoleår, med en ny almanakk! Nytt i år er at man får en rabattkode på 10% innen en viss tid neste år, så da har jeg 10% når jeg skal bestille igjen i juli! 

Har du en personlig almanakk?

Back to school

For de av dere som ikke vet det – jeg studerer bachelor i journalistikk på Norges Kreative Høyskole i Oslo! Jeg har fullført og bestått 1/3 skoleår.


I går begynte skolen igjen, og jeg tror det blir et veldig fint år! Det ser ut til å bli to spennende semester med bla. videojournalistikk og praksis i 2 måneder i en “valgfri” redaksjon. Jeg merker så godt at jeg har valgt den riktige karriere retningen, for jeg kunne virkelig ikke sett for meg å bli noe annet. Jeg gleder meg til å stå på dette året, fokusere på skolen og at den skal komme først. Ved siden av har jeg jobb, trening, venner og familie! Det er tid for alt en dag, men nå er skolen i fokus. Jeg vill ikke sitte om noen år med så mye studielån og ikke få meg noen jobb. 

Min første skoledag var egentlig litt kjedelig, eller kanskje positivt kjedelig fordi alt som ble sagt kunne jeg. Som noen år som blogger og har videoblogget så kan man litt med det å være foran kamera, redigere en video og poste den på youtube + få seere. En annen ting er kvaliteten, videobloggene mine var helt ute og jeg har vell “blokkert” de fra omverdenen og gjort de kun synlige for meg selv. Null flauhet burde jeg vell ha, men jeg har litt stolthet også. Men som sagt, jeg har jo vært ute en vinternatt før på dette området, så tror denne eksamenen skal gå lekende lett!

Har du begynt på skolen igjen, hvordan var det?

Sleeve in progress # Session 4


På lørdag hadde jeg tattoosession igjen! Var så godt å være tilbake etter noen måneders fravær på tatoveringsfronten. Det var vondt men utrolig verdt det når man ser hvor bra det ble. Verdens fineste tatoveringer har jeg på min egen kropp, kan virkelig ikke få anbefalt Art Rock Tattoo på Lillehammer nok, for han som driver der er helt utrolig flink! 

Har du tatoveringer?

Swedish wisit

Hadde en helt super langhelg med familie i fra Sverige! Mye alkohol, mye mat og mye resturant-spising! Litt fotball, mye kos, film, latter og ikke minst det lille sjarmtrollet vårt Damon. Har kost meg, siste dagen  dems her var det jo helt nydelig vær også, så da ble det Fridays på Aker brygge og kos i sentrum! Håper det ikke blir så lenge til neste gang, men er litt stygt redd for at det blir en stund til 🙁

 

Hva har du gjort i det siste?

Besøk fra nabolandet


Fikk nydelige roser av Erik! 


Pizza på Peppes!!


Breakfast for heroes!    –    Hjemmelaget Strawberry daiquiri


Oleary’s etter 3 poeng mot Tromsø!!!    –    Outfit på torsdagen     –     Våknet med Damon i dag tidlig ?????

Har vært borte fra bloggen noen dager, det skyldes et hardkjør med 3 dager på jobb i starten av uken også på torsdag så fikk vi besøk fra Sverige! Endelig? Så vi nyter “late” dager med å spise ute, være på fotball, drikke litt øl, slappe av og vise hva Oslo har å by på!

I dag er siste dagen dems her så nå blir det lunsj på Fridays på Aker brygge, ut på Holocaustsenteret på Bygdøy, vise slottet, operaen og kanskje ta oss en tur på 22.juli museet? Så avslutter vi i kveld med en bytur! 

Hva har du gjort i det siste?

It’s my birthday!!!Hadde en helt super bursdagsfeiring i går/natt! Startet dagen med å ha noen besøkende hjemme hos oss før vi skulle på kamp. Gelly shotsene gikk ned på høykant og stemningen var kjempe god! Stemningen etter kamp var noget laber med tanke på at Vålerenga tapte, buuu… Så da bar det hjem for å spise pølser og ta en drink før vi kom oss til sentrum, en time før jeg fylte år. 00:00 kom noen av de flotteste jentene jeg vet om, bort til meg med hver sin shot. Alle rundt meg sang bursdagsangen for meg, det ble fyrt av et bluss utenfor og jeg bare sier dere – det var legendarisk og tragisk at det ikke ble filmet. Det var et så utrolig lykkelig øyeblikk. Det var ihvertfall en flott bytur før det ble en stor slump drama før vi kom oss hjemover. Hva dette dramaet går ut på har ikkenoe å gjøre her på bloggen. Jeg vil be alle tenke på at livet er kort, ta vare på de som tar vare på deg og ønsker deg vel.


Dagen i dag har vært flott, men sov bare 3,5 timer i natt så er noget sliten her jeg skriver nå. Humøret er så jævlig nedi bakken, trist at bursdagen min ble litt ødelagt, det påvirker i hvertfall en god del av denne dagen! Men den store gleden var å våkne opp til fine venner i stua her, og så dro vi jo å hentet hjem Damon senere! Damon ble veldig glad da vi kom og han har vært kjemep snill borte på besøk. Ble litt grillings hos barnevakten før det bar hjem for kvelden!

Men nå er jeg endelig 20 år og ekte voksen!!!!!!

Hvordan har helgen din vært?

 

Pre-20 years party!

Finally!!! Dagen jeg har ventet lenge på er endelig her, altså hvor jeg endelig skal få feire at jeg blir 20! (Eller halvveis til 40, hehe), men bursdagen er ikke før i morgen altså. Det blir i hvertfall en strålende dag, solen skinner over Oslo, det begynner å bli ryddigere i leiligheten, sminken og klær skal snart på! Blir så gøy, håper å få tatt noen bilder og få filmet litt av dagen/kvelden! 

Ha en super lørdag!