The first snow

Følg bloggen min på facebook HER.

❅   L E T   I T  S N O W  ❅

Sa jeg ikke dette i går at snøen faller snart? Heheh! Den kom jo før enn jeg ante – ish. Men det var utrolig koselig å våkne opp til uansett, veldig glad for snøfall nå så julestemningen etter hvert kan snike seg innpå utover måneden.

I dag er det fredag og endelig helg – for noen.. Jeg jobber frem til søndag, men sånn er det. Folket vill ha burger alle dager i uken, heldigvis. Føler meg bedre og bedre for hver dag nå, så håper jeg føler meg helt 100 på mandag så jeg kan begynne å trene igjen. Så redd for å gå opp alt jeg har mistet disse ukene, det hadde jo bare vært helt perfekt med en skikkelig kickstart!

Flere som er glade for at snøen har falt?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Last hint of autumn

Følg bloggen min på facebook HER.

Altså hvor kaldt det brått har blitt… Helt sykt! Det er ingen tvil om at høsten går sakte men sikkert forbi og den første snøen faller nok før enn vi aner(eller nettavisene minner oss på det da, hehe). Synes det er litt fint, gleder meg veldig til advent og førsjulstiden nå så det er egentlig helt okei. Håper bare det ikke blir en skikkelig lang og kald vinter.

Hva synes du om bildene?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Time for a change

Følg bloggen min på facebook HER.
IKKE REKLAME.

Ettersom jeg ikke fikk reise til Stockholm i helgen så endte jeg opp med å bestille litt nye godsaker for å gjøre om litt her hjemme, og synes det faktisk var fortjent etter disse tøffe ukene! Ble utrolig fornøyd. Er jo ikke lenge til jeg pynter til advent da, men godt å ha nye ting i hus uansett. Men uansett; Så her er resultatet, før og etter!

∙   F Ø R   ∙

Veldig fornøyd med slik jeg har det nå også, men kanskje litt mer vår-sommer aktig stil. Så var på tide med en liten forandring, blir jo snart en ny forandring når advent kommer også men synes allikevel at det er like greit å gjøre om litt allerede nå. I år som i fjor blir det bare pynting til advent ettersom jeg nesten ikke er hjemme i selve julen, så da er det unødvendig å bruke tid på det. Synes forøvrig at det er kjipt at butikkene nærmest har kuttet ut advent, det eneste lilla man får tak i er jo kubbelys….

∙   D E T T E   H A R  J E G   K J Ø P T ∙

TEPPE    /   LITEN GLASSVASE   /   VELOUR PUTETREKK

KJØKKENHÅNDKLE   /   PUTETREKK   /   DUFTLYS 

KUBBELYS   /   PYNTE-GRANPINNE   /   HÅNDKLE

TELYSHOLDER   /   FJÆR   /   KUBBELYS

TELYSHOLDER   /   OPPBEVARINGSBOKS   /   DUFTLYS

∙   E T T E R  ∙


.

Er utrolig fornøyd med valg av farge! Veldig høst og vinter-vennlig, ser bra ut og er veldig godt med en forandring. Nå skal jeg kose meg med julemusikk, speltlompe-pizza før jeg skal på min første nattevakt på 3 uker!


Følg meg gjerne på InstagramHER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥

Borte bra – hjemme best

Følg bloggen min på facebook HER.

Nå er jeg endelig tilbake hjemme i Oslo! Og godt er det. 14 dager hjemover får holde, men det var veldig nødvendig. Kom hjem torsdag kveld egentlig da men, haha litt treig i nøtta fortsatt. Ser tilbake på de to værste ukene i mitt liv, formen har vært i bunnen av bøtta og jeg har hatt veldig mye smerter. Slitt mye med magen og dyttet i meg veldig mye sterke smertestillende. Sovet mye men dårlig, og fikk selvfølgelig en søvnløs natt dagen jeg reiste hjem pga. smerter… Så ser ikke ut som det vil slippe helt taket enda, håper virkelig jeg er på bedringens vei til over helgen så jeg er klar til å være tilbake på jobb. Men må bare ta en dag av gangen, rett og slett. Kikki reiste også bort forrige uke til oppdretteren sin, hun fikk selvfølgelig løpetid og da er det tid for å se om hun kan få valper! Er en spennende tid fremover på mange måter.

Lykken når man ENDELIG kunne begynne å spise igjen etter 1 uke uten mat omtrent…

Måtte jo også dessverre droppe turen jeg hadde planlagt til Stockholm i helgen da verken jeg eller mamma synes det er noe særlig trygt at jeg skulle reise alene med blødningsfare over dit. Høyt alkoholinntak er heller ikke så lurt med tanke på denne blødningsfaren heller og da blir jo noe av poenget med turen litt borte. Utrolig trist å gå glipp av siste kampen til AIK i Allsvenskan i år, og ikke minst møte vennene mine der borte. Men Stockholm er der på nyåret også, så får ta en tur da ♡ Utrolig glad for at jeg virkelig fikk reist å oppleve AIK i år, det åpner mange nye dører for meg så er spent på om de leder meg noe sted.

Nå er det i hvert fall godt å være hjemme igjen som sagt, komme inn i rutiner igjen og bare være hjemme. Elsker å være hjemme, haha! Damon er også så rolig om dagen, så tror han har det veldig fint og slapper godt av.

Hva er dine planer i helgen?


Følg meg gjerne på InstagramHER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥