ENDELIG helg

Følg bloggen min på facebook HER.


(Vet ikke helt hva som skjer med limet på en vippen, for det er ikke slik in real… men jaja).


ENDELIG fredag og ENDELIG helg! WOW så nødvendig, men uken har gått virkelig fort – vært helt kaos på jobb for er jo konserter i Oslo denne vinterferien, så familiene har inntatt Max til den store gullmedalje. Men gøy når dagene går så fort!

I kveld blir det litt festligheter, i morgen og forresten! Så tror det blir en bra helg, så var helt ok å dra frem hvitvinen nå – og fortjent håper jeg? Måtte bare ta et pust i bakken i går kveld etter jobb for hjernen var i koma, så jeg nøt kvelden med mat og Geordie Shore, hahah guilty pleasure! 

Hva er dine planer for kvelden?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!

Cleaning out my closet

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M Y   U P D A T E   O N   T I S E   ·

ENDELIG har jeg fått fingeren ut og lagt ut litt på Tise igjen! Tar litt etter litt så jeg ikk bombaderer med en gang, men det kommer mer. Søk opp plaggene, eller finn profilen min @Kristinelarsenn og last ned appen “Tise”.

Er en så viktig ting å gjøre for forbruket og miljøet, det er kanskje ikke en så “stor” ting – men om flere og flere begynner å tenke på dette jo bedre er det. Så mange som selger omtrent ubrukte klær til en billig penge, så why not?

Flere som bruker Tise?

Når dagene bare flyr

Følg bloggen min på facebook HER.

Long time no see! Beklager for fraværet mitt, men dere vet vell sikkert også at det er bare 24 timer i døgnet? Og forrige uke fløy bort, og jeg sov utrolig lite. Jobbet 6/7 dager og var ekstremt sosial – så det ble rett og slett ingen tid. Men til dere som enda har giddet å trykke dere inn i håp om en oppdatering – tusen takk ♥ Det varmer! Skal prøve å ta meg sammen nå, for denne uken blir heldigvis ikke like hektisk, selv om jeg har en god del på tapetet. 

Det var en veldig fin uke i hvert fall! Tenkte jeg skulle titte innom kjapt, senere i kveld deler jeg noe mange har ventet på ♥

Gøy at jeg er tilbake? 



Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!

Føler meg heldig

Følg bloggen min på facebook HER.


·   L I F E   G O E S   ON   I F   Y O U ‘ R E   O N E   O F   T H E   L U C K Y   O N E S   ·     

Så mange grunner til å føle meg heldig – i går skinte solen så utrolig over Oslo, og humøret steg med en gang. Denne byen er virkelig noe for seg selv i solskinn. Fikk til og med meg litt sol på tur med hundene etter jobb, så derfor jeg fikk de to nydelige bildene fra en liten “park” like ved meg. Helt nydelig her oppe, og der jeg ofte tar bilder sammen med hundene.

Føler meg så heldig fordi jeg har de to beste hundene i verden, og at de gir meg så utrolig mye glede, motivasjon og støtte. Føler meg heldig fordi jeg har så utrolig gode venner, og den siste tiden har de virkelig vist seg fra sine beste sider. Utrolig godt å kjenne på dette etter at januar var dritkjip på mange måter. Veldig takknemlig. Jeg får hele tiden nye relasjoner, på jobb og utenom. Utrolig gøy! 

Jeg føler meg også heldig fordi jeg har så mye gøy å se i mot dette året, så tror virkelig at dette kan bli mitt år om det fortsetter slik. Det skjer veldig mye hele tiden nå, så er veldig spent på hvor jeg er om et halvt år med tanke på at jeg må finne nytt hjem, om jeg har kommet i gang med det journalistiske og hvordan livet mitt ellers er.

Føler meg så heldig som har en snill familie som stiller opp, mamma kjøpte blomster når jeg sa jeg “trengte” litt liv i hjemmet. Familien kaster seg rundt for å hjelpe meg med å finne ny bolig i løpet av året, de hjelper til med hundene og ikke minst hjelper meg med ting ellers. Er veldig glad for at de har muligheten til det, og ønsker det. 

Føler meg heldig som lever ut barndomsdrømmen min med å skape meg en fremtid her i Oslo. Føler meg så heldig for at jeg gang på gang har klart å skaffe meg jobb, for jobbmarkedet i Oslo kan også være tøft. Føler meg heldig som får utvikle mine ledererfaringer som vil være gull verdt i arbeidslivet. Føler meg heldig som får skrive og at andre gidder å lese det og se på bildene deler – jeg elsker å dele faktisk, på torr av at jeg er en veldig privat person.

Ikke alle er like heldige som meg og føler at de er heldige, og mange føler seg heldige for mindre. Og jeg har lite å føle meg uheldig for, og jeg har det ekstremt bra på tross av at jeg som alle andre har kjipe tider i blant. Men det er vell en del av å være menneske, er det ikke?

Føler du deg heldig?♥


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!

Uken som gikk…

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Det er uten tvil frihelgen min – den gav meg virkelig ny giv og var veldig bra, spesielt med tanke på at jeg nå i to dager på rad må opp grytidlig – og jeg er ikke akkurat en morgenperson.

·   U K E N S   N E D T U R   ·
Litt lite energi og mye jobb gikk mye utover bloggingen i forrige uke, plus at jeg var over mitt gjennomsnitt av sosial hahaha. Så litt nedtur at lesertallet har sunket litt igjen, men da ser jeg at er opp til meg. Litt nedtur at jeg skled så i trappen i helgen også, lei vinteren – skled som faen ute på tur i dag og….

·   U K E N S   M Å L T I D   ·

Fondue-måltidet med mamma og søsteren min, det er FOODPORN på høy nivå

·   U K E N S   M U S I K K   ·

Noah Cyrus – We Are
Ulrik Munther – Before
Temmpo – Pipe Dream
Kendrick Lamar – Black Panther

·   U K E N S   I N N K J Ø P  ·

Settet jeg viste dere i dette innlegget her. Så enormt fornøyd! 

·   U K E N S   T A N K E   ·
At det merkes at januar-helvete-spøkelset endelig har forsvunnet fra meg, og 2018 faktisk vil meg noe bra hahahah! Så mye gøy som har skjedd hittil, og blir enda mer fremover- love this. I dag, mandag 12.feb er det også akkurat en måned igjen til seriestart ♥

·   U K E N S   S E R I E   ·
Riverdale ♥ Runner jo alle serier så da får jeg se ferdig før jeg starter på de nyeste Grey’s Anatomy episodene. 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

​Damon endelig rundet 3 år! 

·   U K E N S   I N N L E G G   ·
Det var da jeg skrev innlegget mitt til og om Damon på bursdagen hans – les innlegget mitt her som doblet lesertallet mitt i et par dager.

·

Nå er jeg veldig klar for å se hva denne her uken bringer, det blir mye jobb men noe sosialt også, og hundene reiser dessverre tilbake til pappaen sin igjen på torsdag etter de har vært på års-kontroll hos dyrlegen. Litt å henge fingrene i om dagen, mye gøy som skjer og håper snøen snart tar hatten sin og går. God kveld og NYT denne uken♥ 

Hvordan var uken din?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!

Bra avslutning på helgen

Følg bloggen min på facebook HER.

 

Det har vært så utrolig deilig med helg og et par dager fri før jeg skal inn i en laaang arbeidsuke – var helt nødvendig må jeg si. Det har også vært kjempe koselig med familiebesøk i helgen! I går hadde vi noen timer i sentrum sammen, tok med de på Max så mamma fikk smakt maten der i fra en gang pluss det ble jo litt shopping. Jeg skulle jo ikke kjøpe så mye helt nytt i år, men jeg måtte når jeg kom over den genseren til den utrolig bra prisen. På kvelden ble det fondue og OL – perfeeekt. Det ble ingen medalje i slopestyle for herrer, men da får jeg håpe damene leverer når enn det blir – kvalifiseringen i dag tidlig for dem ble jo avlyst og utsatt…  Så klarte jeg jo også å skli ned trappen min her utenfor i natt når jeg hadde luftet hundene, hahha! 

I dag er det jo morsdag og fastelavns så i dag har vi kost oss med boller til frokost og hjemmelaget burger a´la Kristine! Mamma kjøpte tulipaner til meg i går som morsdagsgave – for jeg er jo litt mamma sant? Heheh! Gaven til henne er oss, neida joda hahah. Nå skal jeg tilbringe kvelden i sentrum med litt fotball, øl og hyggelig selskap så det blir nok en meeer enn bra nok avslutning på uken!

Hvordan har helgen din vært?

Streetstyle

Følg bloggen min på facebook HER.

·   J U S T   L E T   M E   S H O P   &   N O   O N E   G E T S   H U R T   ·


Ellesse tights / 200,- (50%) / Urban   ·   Ellesse hoodie / 549,- / Foot Locker

Såååå crappy kvalitet, er så overskyet og rakk ikke ta bilder før lyset begynte å gå bort… Men det ble bilder da ♥ Så kan heller få tatt ordentlige bilder senere, ELSKER den nye outfiten min! Beklager for litt “stygge” sko, er godt brukte Adidas-sko som nå er mine sko jeg kun bruker på fotballkamper egentlig.

Hva synes du om innkjøpet?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Black and gold

Følg bloggen min på facebook HER.

·   S T A Y   G O L D   ·

Fikk jo denne velvet vesken av mamma før jul, og har sårt vært på leting etter et kult belte med litt større spenne enn selve beltet – og H&m leverte virkelig, beltet koster kun 95,- kjempebillig, fint og feminint. Liker virkelig denne kombinasjonen, og ser helt amazing ut til partyantrekkene jeg har i hvert fall. Man må ikke bruke 3000 på et nydelig belte dere ;D Selv om Gucci sine belter er kjempe fine er jeg redd det blir på grensen til litt for mainstream for min smak. Jeg har egentlig aldri vært noe særlig fan av å gå med belter, men har det siste halve året virkelig begynt å like det mer og mer, men har ventet på å finne det “perfekte”.

Hva synes du om trenden med å bruke belte?

 


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Visste du…?

Følg bloggen min på facebook HER.

♥... at jeg hater å få massasje? Er så forferdelig kilen på ryggen, så å bli berørt/tatt på der er faktisk noe av det værste jeg vet om

… at jeg har vært på begge konsertene Ariana Grande har holdt i Norge? Den første var i Oslo Spektrum 2015 og den andre i fjor i Telenor Arena.

♥… at jeg faktisk egentlig ikke ligner veldig på hverken mamma eller pappa? Ser vell at vi er i slekt sikkert om man legger godviljen til, men er ikke spesielt lik noen av dem. 

… at jeg var på min første Vålerenga-kamp i 2004? Var på Vålerenga – Newcastle United på Ullevaal en kald kveld i februar. Dette var også Daniel Fredheim Holms første obligatoriske kamp for Vålerenga, og jeg var stormforelsket. Hahaha! 14 år har gått ekstremt fort.

♥… at jeg har vært i 9 forskjellige land? Norge, Sverige, Danmark, Polen, Nederland, Bulgaria, Tyrkia, Spania og USA.

♥… at jeg bet negler i mange år? Kan gjøre det en svært sjelden gang nå, men det er fordi jeg sliter med at neglene mine ender opp med å flise opp i kantene da jeg ikke er så nøye med fukt, filing osv.


♥… at jeg har hatt kanin før? Jeg har hatt Krydder & Alice(søsteren min sin), så hadde jeg fineste Oscar som jeg måtte omplassere da jeg flyttet til Oslo. Oscar var en utrolig nervøs kanin da han ble “tatt i fra” sin tidligere eier som stuet ham vekk. Dette resulterte i at han ved flere anledninger var så redd at han tisset blod. Han var aller mest glad når han var i buret sitt i kjelleren vår. Vi valgte å ha han i kjelleren fordi han egentlig var vandt til å være “ute-kanin” men det hadde ikke vi samvittighet til, så vi tenkte at kjelleren var den beste overgangen med tanke på redusert støy så han fikk fred og ro, og en balansert temperatur vinter som sommer. Aldri for varmt, aldri for kaldt. Dessverre ble han avlivet få måneder etter omplasseringen da han fikk lungebetennelse og de fant kreftsvulst i øyet hans. Hjertet mitt blødde så innmari da, for jeg var uendelig glad i han.

♥… at jeg har skjelvinger i hendene? Dette har jeg hatt siden jeg var liten, altså det er medfødt og noe jeg har arvet fra flere generasjoner i familien. I visse anledninger så kan jeg til dels kjenne det i bena også, ved sykdom og store anstrengelser, når jeg er sulten osv. Jeg har ikke parkinson, men det er en feil med noe av nervesystemet i hodet, men jeg fungerer godt i hverdagen. Ikke så god på å bære kaffekopper, helle fra brusbokser i glass i “ubehaglige” situasjoner som middag borte og lignende. På en dårlig dag klarer jeg ikke å ta ut mynter fra en lommebok, men dette er bare bagateller. Dessverre er det jo en del yrker som ikke passe for meg da – jeg ønsket jo egentlig å bli frisør, men ja… Det går jo ikke, haha. 

… at som følge av dyskalkulien sliter jeg også med vanlig hverdags-logisk tankegang? Jeg har for eksempel ALDRI forstått hvordan man knyter sko på den ordentlige måten, sliter med forskjellen på høyre og venstre og sliter med å lese noter til instrumenter. Jeg brukte også “unormalt” lang tid på å lære å sykle ordentlig, spesielt uten støttehjul. Jeg klarer heller ikke å knipse eller å plystre. Jeg fant en side som forklarer en del problemer mange av “oss” sliter med, og jeg kan ca. krysse av alle – se listen her. Høres jo ut som jeg er en… idiot nå da, hah. Men er mye som er vanlig at “alle” kan som jeg faktisk ikke har lært meg fordi andre ikke klarer å forklare meg det “riktig”.

Kristine Larsen sitt bilde.
♥… at jeg og min barndomsbestevenninne nesten skulle vært født samtidig? Hun er født i slutten av juni, jeg i starten av august – hun er født 2 uker for tidlig, jeg er født 2 uker for sent. Utrolig morsomt!

♥… at jeg er helt avhengig av å blande pose-bernaise med ketsjup og grillkrydder? Jeg synes bernaise på pose faktisk er ganske vondt, men hjemmelaget og på resturant så gjør jeg selvfølgelig ikke det. Jeg liker også veldig godt blandingen av barnaise og peppersaus – helt himmelsk sammen med biff eller løvstek.

♥… at jeg faktisk kjøpte meg bil for å ha til og øvelseskjøre mot lappen? Men jeg solgte den fordi Oslo ble planen, og jeg har virkelig ikke bruk for lappen og bil her. Bare en unødvendig utgift, og penger jeg heller ville bruke på noe annet. Jeg slet også mye under kjøretimene (som garantert har noe med dyskalkulien å gjøre, utenom å bruke det som en unnskyldning for at jeg egentlig er dum, neida haha).

… at jeg faktisk ikke anskaffet meg bunad før jeg var voksen, og angrer ikke? Jeg var så langt i fra en bunadsperson da jeg konfirmerte meg, så jeg valgte å rett og slett droppe dette. Jeg så ingen vits i at mamma og pappa skulle kaste bort penger på noe jeg ikke ville ha. Men i voksen alder så ville jeg veldig ha det, så den ble kjøpt faktisk brukt for 10 000, den var i eksepsjonell god stand og sølv til vesken fulgte med. Jeg angrer ikke, for hadde bare blitt dumt å ha et så dyrt plagg hengende i skapet, som man hadde måttet utvide når jeg ble eldre uansett.

Noe av dette du visste fra før av?


 

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory
 

Uken som gikk…

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   M Å L T I D   ·


Kom jo over “Alle bakevarer for 10,-” på Narvesen, og at de har fått grove croissant – så utrolig godt! Er nok ikke sunt, men mer sunnere enn vanlige er de nok. Veldig gode i hvert fall!

·   U K E N S   O P P T U R   ·

DEFINITIVT at Lene kom innom en tur på besøk på søndagen, er så glad jeg har en venn som henne <3 

·   U K E N S   N E D T U R   ·

Det må nok ha vært å ha vært så opp og ned i søvn og følelsen av å ikke strekke til nok for hundene når jeg har jobbet natt! Energien var på bånn, men var utrolig deilig når en ny måned gikk i anmarsj, allerede så ser ukene fremover mye lysere ut så jeg med glede har lagt bak meg måneden fra helvete! 😀 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·


Koselige stunder med hundene – så godt å ha de hjemme♥

·   U K E N S   M U S I K K   ·

Sam Smith – Burning
The Weekend Ft. Kendrick Lamar – Pray For Me
Julie Bergan – Second Hand Love

·   U K E N S   V I D E O   ·

Et annet høydepunkt var at på søndag kunne Kylie Jenner meddele at hun har født en jente♥

·   U K E N S   T A N K E   ·

At selv om ting er jævlig i blant, det må alltid være noe styr – så vil det komme lyspunkter, noe å se fram til og at jeg også betyr noe! At jeg må fokusere på at jeg har det bra.

·   U K E N S   S E R I E   ·

Den nakne sannhet på Tv2/Sumo, så utrolig gøy og rart program! DØØØØR av “utrykket” han på videoen lager i blant, herregud.

·   U K E N S   I N N L E G G   ·

Da jeg skrev innlegget “Det værste med å bo alene”, fikk mye respons og virker som om dere likte oppfølgningsinnlegget godt, dere kan lese innlegget her.
 


Hvordan var uken din?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!