eBay Love

Følg bloggen min på facebook HER.


Sølv tunell / Her   ·   Lys brunt “Acne” skjerf / Her   ·   Glitter mesh top / Her   ·   Gull tunnell / Her   ·   Rosegull tunell / Her   ·   Solbriller / Her

Endelig gjort et lite innkjøp hos eBay igjen! Var virkelig på tide med nye tuneller til ørene nå, da mine har blitt så stygge etter at en del diamanter har falt av. Så nå tenkte jeg å kjøpe flere så jeg har, pluss litt forskjellige typer. Jeg er jo veldig fan av enkle diamanter og litt glitter, så disse er jo perfekte. De gull med diamanter er jo de jeg alltid har da, de har nesten blitt en signatur på mo “look” om jeg kan kalle det for det? Jeg har forresten 12mm om noen skulle lure. Ser i hvert fall frem til disse pakkene kommer! Lenge siden jeg har bestilt i fra eBay, så var på tide. Jeg selv er forresten ikke så fan av å kjøpe så mye fake merkeklær, men den fargen på Acne skjerfet var jo bare helt nyyyyyyyyydelig!

Hva synes du om bestillingen?

Shady sunday

Følg bloggen min på facebook HER.

Etter bursdagsfesten min Så klarte jeg selvfølgelig å miste de fineste solbrillene jeg noen gang har sett – ute om Celiné selvfølgelig. Jeg lette over alle Urbans men fant de jo selvfølgelig ikke – fjorårets modell og de ble vell utsolgt i vår tenker jeg. Fant heldigvis noen jeg kunne leve med på Glitter for litt siden, også var det faktisk bare 50,- for dem! 

 

Sovnet så utrolig sent i natt, jeg fikk plutselig ånden over meg og har virkelig begynt å sette meg ned å jobbe med drømmen min om eget nettmagasin. Tror jeg har kommet frem til det perfekte navnet, og har virkelig begynt å legge planene. Håper og tror at 2019 kan bli året!

Nå er denne uken ved veiens ende, og det er virkelig helt greit etter å ha nærmest slitet ut sofaen. Foten begynner å kjennes bedre, og er spent på hvordan det vil gå på jobb i morgen. Aller først skal jeg klare meg igjennom kvelden, 2 timer på betonggulvet på Vålerenga – Brann kampen 20:00 på Vålerenga Stadion (Intility Arena). Er du i Oslo bør du ikke gå glipp av dette hat-oppgjøret! 

Ellers blir det litt rydding før på dagen i dag før jeg drar snuten mot stadion, kan nok tenkes at det blir ett par øl inntatt i løpet av kvelden også – men etter denne 1,5 uken så tror jeg det er mer enn fortjent. 

Hva er planene for søndagen din?

Luxury brunch at home

Følg bloggen min på facebook HER.

Lørdag, og endelig en følelse av helg på tross av at jeg har hatt fri i over en uke nå. Eller fri og fri, sykemeldt har jeg jo vært. Endelig kan jeg trå mer på foten igjen, men er jo lenket til den ekle plastskinnen i minst en måned, så må nok leve med litt smerter i ankelen i noen uker til. Prøver meg på jobb igjen på mandagen, så finne jeg jo fort nok ut om det vil gå eller ikke. I morgen spiller Vålerenga kamp som jeg har planen om å se på, så får testet ut foten litt da også med å stå i 2 timer på betong. Må nok belage meg på å sette meg ned litt også, men lurt å få prøvd meg frem litt. Spent på om jeg får presset skinnen ned i noen andre sko enn slippers. Nok om det, her er et super lunsj-tips til dere♥

· S M O O T H I E  ·
Dette trenger du:
·   Fryste jordbær   ·   Fryste bringebær
·   1 fersk bananEplejuice   ·   Vanilje yoghurt

·   C L U B S A N D W I T C H   Á   L A   K R I S T I N E   ·
Dette trenger du:
·   2 skiver grovt brød   ·   2 skiver kalkun/kyllingpålegg
·   3 skiver bacon   ·   Light Philadelphia   ·   Isbergsalat

Steg 1: Tosting av brød. Jeg har dessverre ingen brødrister så jeg bruker toastjernet mitt for å få et sprøere brød.

Steg 2: Steking av bacon. Jeg liker å dele skivene i to på forhånd så de ikke blir så store og så jeg kan fordele litt på toppen og bunnen av sandwichen. 

Steg 3: Smøre på Philadelphia osten. Jeg liker å ha på et lag både i toppen og bunnen for god smak.

Steg 4 & g: Salat og bacon. Jeg tar på et lite salatblad både i bunnen og lokket og fordeler baconskivene på samme måte.

Steg 6: Kalkunskivene. Legger en kalkunskive på hver side, for orden skyld før den brettes sammen. Jeg la faktisk på enda en skive for mer smak. Man kan også selvfølgelig bruke en kalkun/kyllingfilet. 

·   B O N   A P P È T I T   ·

Deilig å unen seg litt luksus! Veldig rask og enkel lunsj å lage til mange, ikke ekstremt dyrt og litt sunt(alt er jo relativt). Jeg synes i hvert fall at både smoothien og sandwitchen ble helt nydelig, på tross at jeg lå med magesmerter en time etterpå – don’t know why.

Ble du litt fristet til å prøve?

Friday shoot

Følg bloggen min på facebook HER.

·   T G I F   ·


Foto: Kristine Larsen

Har funnet en spot like ved meg hvor det er helt nyyyydelig å ta bilder – som dere kan se! Altså woooow. Ble veldig fornøyd med bildene, Kikki er jo virkelig helt utrolig vakker ♥

Hva synes du om bildene?

A list of favorites

Følg bloggen min på facebook HER.
(
Foto: Arkivbilder)

Vi alle har favoritter innen forskjellige grupper, ogg her har jeg valgt ut noen kategorier så dere kan bli kjent med meg!

B Y

Amsterdam! Gud som jeg lengter tilbake til den vakre og innholdsrike byen. Er så utrolig mye å gjøre der, utrolig morsom y og jeg tror det er en by med mye muligheter. Håper virkelig jeg får til å ta en tur dit snart igjen.

A R T I S T 
Jeg ELSKER Ariana Grande og Shawn Mendes av hele mitt hjerte. Så utrolig talentfulle og gode personer.

N E T T B U T I K K 
Vanskelig å velge bare en – Nelly, Junkyard, Caliroots, 80 Casual Classic, Zalando… Ja der man får tak i alle merkene jeg liker og klærne jeg kunne tenke meg!

F I L M S E R I E
Jeg elsker jo Harry Potter!

Y O U T U B E R

Denne snuppa her fortjener litt spotlight – utrolig jordnær, SYKT pen og veldig herlig jente som jeg faktisk ble kjent med på jobb! Og hun er utrolig dyktig, tar opp mye spennende temaer, og har mye planer for profilen sin. Elsker at folk tør å rope litt høyt om meningene sine, slik som meg, og sånn er hun også! Følg henne gjerne på Instagram i tillegg.

T V – S E R I E
The one and only – The Vampire Diaries

Q U O T E 
Relatert bilde
En dag skal denne quoten tatoveres på låret mitt faktisk.

S P O R T
Jeg elsker å se på Snowboard og sånt, men fotball er nære hjertet naturligvis da jeg følger det halv-dårlige laget mitt, Vålerenga året rundt, Norge rundt både med buss og på Tv. Samme hvor elendige resultater de får så er det svært få ting her i verden som gleder meg mer enn når de gjør det bra. Dette er noe som viser meg hvor kort avstand det er mellom himmel og helvete, at mirakler kan skje og at jeg som alle andre fotballsupportere har enorme humørsvingninger! 

K L E S M E R K E
Adidas – forever! 

E G E T   B I L D E 

Tatt i New York. Er så stolt over å ha tatt et så bra bilde da jeg synes det faktisk ser veldig profesjonelt ut.

S A N G
Shawn Mendes – Roses 

K O M E D I E
That’s My Boy – uten tvil den morsomste filmen jeg vet om, kan se den igjen og igjen utenom å bli lei og ler meg i hjel hver gang.

K L E S P L A G G

På tross av min Adidas-obsession, så må jeg si min Ralph Lauren trench coat jeg fikk i bursdagsgave av eksen min, faktisk. Det fineste og dyreste plagget jeg har, det er et så tidløst plagg jeg kan ha med meg i mange år. En gave jeg satte stor pris på da jeg faktisk interesserer meg veldig for mote.

N E T T A V I S
Mhm veldig vanskelig å velge – så jeg får nesten bare si mitt framtidige nettmagasin fordi hver gang jeg ser en sak jeg ville ha gjort i mitt magasin, så ser jeg meg jo for meg det – og ja det hadde blitt amazing. Skrik ut om du vet hvor man kan søke støtte til oppstart av eget magasin! 

D Y R
Hunder og delfiner, uten tvil. 

S M Y K K E

Tatoveringene mine! Er ikke veldig smykke-menneske, som regel går jeg bare med noe i ørene eventuelt en pen ring ved riktig anledning. Eventuelt en choker på fest! 

R E A L I T Y S H O W
Keeping Up With The Kardashians og Jersey Shore

H O B B Y
Foto og skriving, og hundene. Må vell nevne Vålerenga her også!

M A T

Jeg elsker mat! Veldig glad i italiensk som pizza og pasta, men også veldig glad i amerikansk mat som typisk bbq – spareribs, burgere, biff. Gir du meg dette blir jeg glad! Men også typisk vanlig norsk grillmat, kalkun og steker, medisterkaker og sånt. Også glad i gode frokoster med smoothies, baguetter med pålegg, egg. Ja jeg er glad i mat.

B O K
Harry Potter bøkene

G O D T E R I 
Popcorn og potetgull! Liker også veldig godt smil-sjokoladen, smash, bamsemums og daim.

K A R D A S H I A N / J E N N E R

Kylie Jenner, rett og slett fordi jeg synes hun er et bra forbilde! Kylie er seg selv, hun står på og har virkelig jobbet for fremtiden sin og er en skikkelig hardtarbeidende ung dame.


Hva synes du om innlegget?   ·   Har vi noen felles favoritter?

A new obsession to my collection

Følg bloggen min på facebook HER.

·   R U N   L I K E   Y O U   T O O K   S O M E T H I N G   ·
– Adidas


Zalando / 449,- / Her

Åh som jeg elsker disse slippersene! Fargen er helt nydelig og elsker jo selvfølgelig gull-detaljen. Har jo egentlig hatt et par Adidas smoke adilette’s, men mamma klarte å glemme igjen den ene på legevakten i forrige uke så da måtte vi få bestilt nye. Helt okei med en oppdatering, for måtte egentlig ha nye også da de begynte å bli så slitte inni! Alle som kjenner meg vet jo min obsession for Adidas, hihih. Takk mamma ♥ 

Hva synes du om disse?

Sisterhood

Følg bloggen min på facebook HER.

For en fin helg sammen med søsteren min! Spist alt for mye god mat og snacks, dyttet i oss over en halv sjokoladekake og jah. Vi har rett og slett bare kost oss på tross av at jeg har hatt i helvetes vondt i foten. Vi har runnet over en sesong med Vampire Diaries, kost masse med Damon – rett og slett vært helt nydelig. Nå har søsteren min dratt, Damon er hos pappaen sin og Kikki er her igjen så får jeg se om jeg får litt hjelp med lufting av henne og handling i løpet av uken. Jeg sliter jo veldig med å gå, smerter og jah, alt som hører med. Skal ikke klage for mye om det i dagene fremover, men når jeg ikke kan gå noe særlig er jeg glad jeg har bloggen f.eks. å pusle med! Skulle jo ha ryddet her osv. men kan jo ikke få til alt. Klarer jeg å få hunden ut på do, lage middag og å dusje så får jeg være fornøyd tenker jeg. Takker for mye omtanke om dagen fra venner, blogglesere og alt! ♥ Setter også enormt pris på min personlige tjener for helgen, men det er jo nesten på sin plass ettersom jeg living my life as an Kardashian?!?!?! Neida, joda.

Hvordan har helgen din vært?

En uke ufrivillig ferie(?)

Følg bloggen min på facebook HER.

Fredag og 3 timer unnagjort på legevakten. Hurra! Kraftig forstuing/overtråkk i foten, og det resulterer selvfølgelig til at jeg blir sykemeldt i hvert fall i en uke. Er jo krise å gå på benet, så nå blir det et par dager med bandasje og krykker før jeg så småt skal begynne å bruke benet mer og mer. Heldigvis kommer søsteren min  i kveld for å være her i helgen og hjelpe meg med handling, bikkja og alt. Så det blir koselig med litt sister-time! Ellers så kom jo som sagt mamma i går, så hun ble med meg på legevakten igjen i dag også – ble nemlig sendt hjem i går fordi det var så ekstremt mye å gjøre i går kveld. 

Heldigvis har jeg noe positivt å se frem til – ønskejakken min kommer endelig i morgen. Har vurdert frem og tilbake i hele år om jeg skal bestille den eller ikke , men endelig er den snart her ♥

Flere som har forstuet ankelen før? 

2018 kan du få rimelig gratis av meg!

Følg bloggen min på facebook HER.

·   D R I T T L E I   ·

Altså når skal ulykkesåret mitt ta en slutt? Dere husker vell starten på året hvor jeg stakk meg selv med uhell i leggen med kniv på vei hjem fra handling?… Ja nå har jeg klart det igjen, bare denne gangen tok jeg meg en aketur ned trappen til Stortinget T-banestasjon. Ja for meg som ELSKER å drite meg ut, så kan dere jo bare tenke dere hvor ekstremt flau jeg ble? Og spesielt når de snille fine menneskene kom bort å spurte om det gikk bra, selvfølgelig did i play it cool. Gikk meg en tur på Storo Storsenter, haltene… Etter en time på sofaen klarte jeg nesten ikke å gå lengre, så det er vell liten tvil om at det har skjedd noe i ankelen min, som dere sikkert ser? (Nei det er ikke photoshopet denne gangen heller, ahahha).

Snart er mamma i Oslo, så da blir det en tur på legevakten. Har så sykt angst for å bli lagt inn på sykehus, så da var det nok best at mamma kom ellers hadde jeg vell blitt liggende her og dratt på jobb på lørdagen sånn. 

2019 kan ikke komme fort nok merker jeg!

Velkommen hjem

Følg bloggen min på facebook HER.

Endelig er prinsen min hjemme igjen, i vårt nye hjem! Det ser ut til at han trives, og begynner å slå seg til ro. Merker at han synes nok det her er litt rart, og synes ikke det var så nødvendig å gå inn her etter tur i går, men det går nok kanskje også litt på at han er litt snurt over å ha vært borte i fra meg såpass lenge. Har savnet han veldig, så var fint å ha han hjemme igjen nå. Veldig glad jeg har så tilpasningsdyktige hunder i hvert fall.

Uken er hvert fall i gang for fult hos meg, jobbet et vanlig skift i går og feiret bursdagen til en venninne på Prima Fila ved Rådhuset, en italiensk restaurant med utrooolig god Carbonara, stor mengde til en relativt grei pris. Så vi koste oss veldig! Ellers så skal jeg kun ha fri fredagen denne uken, og jobbe helt frem til fredag i neste uke – det blir tøft men verdt det. 

Flere som har hund og har opplevd å måtte flytte?