Oppskrift

Følg bloggen min på facebook HER.

·   H J E M M E L A G E T   P Y T T    I   P A N N E   ··   DETTE TRENGER DU   · 
· 2 grillpølser/ 1 kjøttpølse   ·   1 vårløk   ·   En lite neve bacon   ·    Mais
Poteter – jeg foretrekker mandelpoteter   ·   Pepper   ·   Ketsjup    ·   Grillkrydder    ·   Olivenolje

Du kan selvfølgelig også ta opp i det du måtte ønske som løk, ost og lignende. Dette holder til 1 person.

0. Først så koker man potetene og lar de avkjøles før de kuttes opp   ·    1. Jeg freser først potetbitene i olivenolje med grillkrydder for at de skal smake en del   ·    2. Så tar jeg pølsebitene oppi når potetene begynner å bli bedre stekt, jeg skrur også ned varmen litt for at potetene ikke skal bli svidde.

3. Så tar jeg baconterningene oppi når pølsebitene har begynt å bli stekt   ·    4. Mot slutten tar jeg opp i maisen, dette er fordi den ikke skal bli svidd   ·    5. Til slutt så lar jeg vårløken surre en liten stund oppi før retten er ferdig, stekes den for lenge blir den brunaktig i fargen eller svidd så da ser det ikke så delikat ut

VOILA! Utrolig enkel og god rett, og absolutt ikke den dyreste da alle disse produktene kommer med flere så det holder til flere og andre måltider. Vil tro denne er også kjekk å varme opp igjen på jobb også.


Jeg topper også denne pytt i pannen med ketsjup og pepper – LOVE IT!

Jeg prøvde ut denne retten på eget initiativ tidligere i høst, og den falt virkelig i smak. Jeg selv er jo veldig kresen på mat og HATER løkbiter så for min del er det uaktuelt å prøve ut de ferdige blandingene i frysedisken. Når man lager den slik så er det jo heller ikke den mest usunne retten heller – men alt er jo relativt.

Bon Appétit


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!

Uken som gikk…

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   O U T FI T   ·


Elsker virkelig denne Adidas genseren, dyp grønn har virkelig blitt en farge jeg har falt for. Ellers så er jeg jo totalt avhengig av svarte jeans, haha.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur må nok ha vært å reise hjemover for litt familietid! Veldig deilig og avslappende, vi spiste middag ute ene kvelden og ja det var egentlig bare en veldig hyggelig tur hjem.

·   U K E N S   N E D T U R   ·

Ukens nedtur var nok egentlig det å føle litt på å kanskje ikke være så viktig for andre som de er for deg. Uten å være for konkret her, så er nok kanskje det jeg føler litt på. Men vi alle kommer vell litt i den fasen i blant når vi er voksne, men ja noen gjør det litt tydeligere enn andre kan man jo si. 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Det var UTEN TVIL å spise sammen med mine to gode venninner på onsdagen! Så utrolig etterlengtet å se dem igjen, og vi har alltid så enormt mye å snakke om sammen♥ En utrolig hyggelig kveld!

·   U K E N S   T A N K E   ·

Ja det er jo ingen hemmelighet at 2018 har egentlig gitt meg et rimelig hardt slag i mellomgulvet hittils, så orker egentlig ikke gå mer inn på det. Ser bare i mot en ny måned nå som jeg skrev før i dag. 

·   U K E N S   S E R I E   ·

Viser til forrige uke hvor jeg skrev Gotham, må også si det denne uka for det har virkelig tatt seg opp – produksjonen har sikkert fått mere cash også! Me like.

·   U K E N S   M U S I K K   ·

Hedegaardft. JRM, Katie Pearlman – Salvation
Drake – God’s Plan
Zedd, Maren Morris & Grey – The Middle
Bendik – Perfekt

·   U K E N S   I N N L E G G   ·


Her må jeg uten tvil legge til “Hvordan går det etter knivstikkingen?“-innlegget, altså se på det her;

….. No words needed. Les hele innlegget her.


Hvordan var uken din?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!

Onsdag på en tirsdag

Følg bloggen min på facebook HER.

Etter jeg var ferdig på nattevakten i dag tidlig så var jeg innom Oslo s, Narvesen hadde alle bakevarer for 10 kr og så at de faktisk hadde grove croissant! Tenkte at jeg måtte prøve det fordi jeg synes croissant med ost og skinke er utrolig godt – og woooow det var virkelig godt med den grove også! Så kan virkelig anbefales hvis du skal spise med pålegg. Det er nok fortsatt ikke det sunneste du kan få i deg, men alt er bedre enn ingenting. 

Endelig er formen helt på topp igjen, ikke noe mer slim i halsen og energien kommer mer og mer tilbake igjen! Så utrolig godt ♥ Er bare veldig trøtt i dag, fordi jeg får jo ikke lagt meg før nærmere 7 på morgenen ettersom jeg må gå med hundene og dusje før jeg skal sove.I tillegg så begynte huseierne å måke utenfor soveromsvinduet mitt før 10 i dag tidlig, så ja det bråkte mildt sagt og hundene fikk jo ikke akkurat sove av støyen heller. Men det ble en og en halv time lengre på øyet i dag enn i går, så det merker jeg nok i kveld – siste nattevakt før mine to siste i helgen, så er jeg i mål! Da er det bare og brette opp ermene og håpe på en super dag på jobb i dag også. “Uken som gikk” kommer senere i kveld♥ Er så rart, siden jeg begynte natt til mandag igjen på jobb så føles det ut som det var mandag kveld, sååå merkelig følelse.

Har du smakt disse grove croissantene?

The babies are home

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M O N D A Y   ·

Tenk at januar allerede snart er over? Det har gått så fort, men allikevel så sakte – jeg har vært mye syk og det har skjedd litt kjipe ting denne måneden. Håper virkelig dette ene kapitelet av 12 dette året er det eneste som blir såååå rævva. Veldig klar for en ny start i februar♥

Var en utrolig glede å komme hjem fra nattevakt i dag tidlig, da to stk grisunger var ekstremt glade for å se mammaen sin igjen! Nå ligger de egentlig bare og sover etter frokosten, for gikk tur da jeg kom hjem i dag tidlig. Tror de er slitne etter helga ettersom de var med pappaen sin på hyttetur, ellers så er de veldig slitne alltid når jeg får dem igjen fordi de har nok veldig behov for å slappe av rundt meg. Så blir vell et par småturer før jeg må på nattevakt nummer 2/3, jeg skal ha et par dager fri før det er duket for jobbehelg. Jeg selv fikk ikke sovet for mye i dag, for gikk som sagt en runde med de når jeg kom hjem, dusjet og fikk egentlig ikke sove med en gang, og måtte opp i god tid så jeg faktisk får noen timer med hundene før jeg må på jobb igjen. Sånn er det, heldigvis ikke så ofte de er her når jeg jobber natt, men slik måtte det bli nå! 

Hva er dine planer for dagen?

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL “Ukens spørsmål”!

Sunday is fun day

Følg bloggen min på facebook HER.


(Beklager for litt kjedelig innlegg, men har bare villet slappe helt av i dag så får komme sterkere tilbake igjen til uken!)

·   S U N D A Y   C L E A R S   A W A Y   T H E   R U S T   O F   T H E   W H O L E   W E E K   ·

Så utrolig deilig med en rolig dag i dag kjenner jeg! Var jo i bursdag i går etter jeg kom hjem fra besøket hos familien, og det var utrolig hyggelig! Fikk smake på bulgarsk mat for første gang (Kavarma heter det) – og wow det var virkelig godt, må nok invitere meg selv på middag der en gang! Haha. Men tror venninnen min koste seg masse, og det var jo det viktigste at bursdagsbarnet hadde det fint! Ble ganske sent, så lå lenge i sengen i dag – måtte jo det uansett for skal jo jobbe natt i natt.

Gleder meg så EKSTREMT til å komme hjem fra nattevakt, for da er mamma-tilværelsen i gang igjen, for da er endelig hundene mine tilbake♥ De blir levert mens jeg er på jobb, men regner med at de blir helt i ekstase når jeg er hjemme i morgen tidlig. Blir så utrolig fint å se dem igjen!

Nå skal jeg kaste i meg litt nudler før jeg må komme meg på jobb igjen, klar for 3 netter på jobb så bare kom innom om du er gira på gooood burger i Oslo!

Hvordan har helgen din vært?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Disse Instagram-profilene følger jeg

Følg bloggen min på facebook HER.

Instagram har tatt helt av, og har virkelig blitt stort. Det er et hav av Influencere som poster bilder hvor mange også driver med blogg og vlog. Dette er noenav mine favoritter rett og slett fordi de er enormt inspirerende med tanke på mote, livsstil, hva de får til og lignende.

·   M Y   F A V   I N S T A G R A M S   ·

(Trykk på bildene for å komme til profilen dems)

Hvilke profiler følger du på Instagram?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Det beste med å bo alene

Følg bloggen min på facebook HER.

Nå har jeg bodd alene i godt over ett år, og jeg elsker det! Trives så godt alene, er så deilig å få ro når jeg kommer hjem etter å ha vært med folk konstant i 8 timer på jobb f.eks. Tror at hvis jeg skal ende opp med å flytte sammen med en noen igjen må han være veeeeldig spesiell, hahaha ♥

·

· Jeg har en 1.80 seng HELT for meg selv – med mindre hundene sover med meg da, hehhehe

· Gå i undertøyet om jeg vil!

· Jeg slipper å plages med andres rot – er det rotete er det kun meg selv jeg har å skylde på.

· Jeg kan stå opp/legge meg akkurat når jeg vil utenom å plage noen, eller bli plaget.

· Dusje akkurat når jeg vil.

· Jeg lærer meg mer om hundene mine, kommer meg ut og må ta ansvar når jeg har dem her.

· Jeg slipper masing og kan gjøre akkurat hva jeg vil – når jeg vil.

· Jeg kommer meg ut – må jeg på butikken, ja da kan jeg ikke bare få noen andre til å gå for meg. Har brukt Meny sin levering en gang, og det var fordi jeg trengte enormt mye varer akkurat da.

· Jeg ene og alene bestemmer hva jeg skal spise til middag.

· Innrede hjemmet mitt akkurat slik jeg ønsker det .

· Bestemme temperaturen og belysningen i rommet!

· Jeg kan se på den serien jeg vil ♥♥♥♥ Jeg som er avhengig av å se The Vampire Diaries med jevne mellomrom så er det nok veeeldig greit.

Foto: Arkiv

Hva synes du er det beste med å bo alene, om du bor alene?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Work for the weekend

Følg bloggen min på facebook HER.


Fikk ikke mamma en fin julegave?

God fredag alle sammen! Var så utrooolig deilig med tidlig helg etter at jeg jobbet natt til i går, nattevakten gikk veldig bra så gikk inn i helgen med stil. Jeg tok meg en dag fri fra bloggen i går, fordi jeg fortjener det? Haha. Torsdagen min var faktisk helt grusom, jeg startet dagen på verst tenkelig vis og da blir jo mooden for hele dagen totalt ødelagt. Heldigvis lå bestevenninnen min over i går natt så hun lå smilende ute i stuen på sofaen da jeg klarte å komme meg opp, så godt å ha gode venner som stiller opp! 2018 is treating me well, som vanlig. Jeg vet ikke hva jeg gjorde galt i 2017 for å fortjente alt hva 2018 har bydd på hittil, men jeg er sterk så bring it on! Ellers så var det positivt at jeg kom meg til Toten og satt på med en kompis da, så det var hyggelig ♥

Faen så mye negativt på bloggen i det siste, men vært så mye dritt – men håper at jeg er flink til å setter lys på det når ting er veldig fint uansett! I dag er en ny dag med nye muligheter. Jeg våknet opp på mitt “gamle” pikerom og heldigvis med en bedre start på dagen. I kveld skal jeg ut å spise med familien før jeg reiser inn igjen til Oslo på formiddagen i morgen, skal nemlig i en god venninnes bursdag på kvelden så håper det blir en bra kveld! Håper alle får en super helg♥

Hva er dine planer for helgen?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Dinnerdate

Følg bloggen min på facebook HER.


Wow, endelig et “outfit” bilde! hahah, må jobbe med posering da ser jeg.

I ettermiddag/kveld har jeg vært med to gode venninner på Fridays for å spise, utrolig hyggelig ♥ Nå er jeg for øyeblikket på jobb, og skal jobbe natt før jeg tar meg noen dager med helg! I morgen reiser jeg hjemover en tur for et par dager, tar med meg kameraet så blir nok noen hyggelige bilder fra turen.

Hvordan har din onsdag vært?

Enkel og sunn dessert

Følg bloggen min på facebook HER.


·   DETTE TRENGER DU    ·
·   Bjørnebær   ·   Mager Vaniljekesam   ·   Sukrin gold

Veldig enkelt som dere ser, bare varm opp bjørnebærene i en kjele med litt vann og sukrinen, vipps så har du en delikat, god og sunn dessert. Desserten passer til hverdags, festligheter eller bare når du vil kose deg med noe godt. Jeg brukte nok litt for lite søtning i min, så den ble litt… “sur”? Men når man får blandet det godt med vaniljekesamen så smaker det virkelig helt himmelsk.

Fristet dette?