Baby it’s cold outside

Følg bloggen min på facebook HER.

·   W I N T E R   I S   C O M I N G   ·​

For nøyaktig 21 dager siden var det 1. november, og det var sist jeg postet et innlegg. Må skjerpe meg nå. Lite energi pga. søvn, sykdom og nattevakter har nok mye av skylden. Også prioriteringer da, selvfølgelig.

For øyeblikket er jeg hjemover hos familien for noen dager, i dag var det nemlig den årlige julegateåpningen her på Raufoss hvor jeg er i fra – men de har tatt i fra dens sjel og har ødelagt for min tradisjon. Så tror nok ikke jeg vil prioritere dette i årene fremover. Litt etter litt de siste 4 årene har de endret den julegateåpningen jeg har vært vandt med siden jeg vokste opp, og det er trist. Men Oslo er helt nydelig og fylt med julestemning om dagen så jeg klager ikke ♥ Var godt å komme hjem et par dager, vært et par tunge dager på jobb før jeg reiste så er godt å slappe av. Så nå er virkelig ventetiden mot jul i gang for min del! 

Må bare si det at når jeg gikk av toget her på Raufoss tirsdag kveld så angret jeg ikke i ett eneste sekund på og ha flyttet til Oslo . her hadde jeg fryset i hjel. Eller til fjells, som i Blåfjell – hehe! 

Flere som synes det er kaldt for tiden?

10 kommentarer
    1. Veldig fine bilder 🙂
      Kjenner at det begynner å bli vinter . Fryser hele tiden og det kjennes godt på leddene i kroppen min som verker hele tiden . Med denne sykdommene har så hjelper ikke akkurat kulden på leddene mine . Men elsker denne tiden på året hvor alle de fine julelysene blir hengt opp og lyser så fint . I morgen skal jeg pynte opp til jul her hjemme . Så koselig 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg