Oppskrift på to ulike havremelgrøt-kombinasjoner

Følg bloggen min på facebook HER

 

•   1 dl malt havregryn   •   2,5 spiseskjeer kakaopulver   •  3 dl melk   •   3 tsk sukrin gold  •   Bjørnebær  •   Sukrin melis
  • Mal havregryn i en blender, hvis du skal ha grøt noen dager på rad kan man male opp for noen dager.
  • Hell det tørre i en lite kjele og hell i melken.
  • Kok på svak varme, denne grøten synes jeg er mest når den ikke blir for kompakt så skulle melken ikke holde så gjerne spe på bittelitt til. Har ingen nøyaktig tid jeg koker grøten på men ca 10 minutter.
  • La grøten kjøle seg ned litt.
  • Topp med ønsket topping, jeg valgte bjørnebær og sukrin melis – dette ble perfekt for min gane i hvert fall.

• 1 dl malt havregryn  •   3 dl melk  •   Revet gulrot(ønsket mengde)   •   3 tsk sukrin gold  • Ønsket krydder, f.eks: kardemumme, nellik, kanel og pepper  •   Philadelphia light  •   Sukrin melis
  • Har man igjen malt mel fra sjokoladegrøten i går så kan man bare sette i gang med grøten på en  gang.
  • Bland sammen alt det tørre, gulerot og melk. Jeg tar i nesten all melk men lar kanskje 0,5 dl være igjen til slutten da jeg igjen ønsker en ikke så alt for kompakt grøt.
  • Jeg lar den koke i ca 10 minutter på svak varme.
  • I mens grøten kjøler seg ned litt kan du blande ca 1 spiseskje med philadelphia light + ønsket mengde sukrin melis.
  • Topp med kremost-blandingen og litt revet gulrot. NYT!

Skal du prøve noen av disse? Har du tips til andre grøt-blandinger så fyr løs.


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg