hits

Turkey, here we come!

I natt har vi vært plantet på Toten, for mamma og søsteren min skal passe Damon mens vi er på ferie! Så da ble vi likesågodt over for å slippe å kjøre frem og tilbake, for reiser fra Gardermoen i halv to tiden i dag! Dette blir en fantastisk tur og håper jeg får tatt mange fine bilder + at jeg får en liten brunfarge! Kommer til å savne min lille bamsebebis når vi er borte så "lenge", men gjensynsgladen blir stor i neste uke.

Nyt Norge, ser det er spådd møkkavær - så fra solsengen skal jeg tenke på dere som står i støvler, regnjakke og paraply ♥ Alt er i hvertfall klart til turen, tror ikke vi har glemt noe? og jeg har levert tredje semesterets første eksamen i videojounralistikk! Skummelt å ha slikt på youtube, hahhaha :( 

ØNSK OSS GOD TUR! ♥

Én kommentar

Hennie

14.09.2015 kl.09:41

Ååh så deilig! Kos deg masse <33

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv