hits

Bra start på dagen!

Følg bloggen min på facebook HER.
·   B R E A K F A S T   F O R   H E R O E S   ·

God morgen, eller god ettermiddag blir det for dere! Hehe. Jeg sovnet litt før 7 i dag tidlig så min morgen ble rimelig sen, men det var godt å få sovet ut etter å ha jobbet fra 19-05:45, var nemlig skiftleder på nattskift for første gang - som gikk overraskende bra, men brukte dog litt lang tid da. gøy å få prøvet seg tenker jeg!

Jeg startet i hvert fall dagen min med en herlig brunch, fikk så utrooolig lyst på varm kakao så løpte til butikken for å kjøpe♥ Resten av dagen skal jeg slappe av med bloggerne og Farmen, kanskje litt Pretty Little Liars også ettersom Netflix har fått to sesonger til! Så er det tilbake på jobb 22 i kveld, nest siste nattevakt for denne uken før jeg begynner igjen på mandagen. Blir godt med helg kjenner jeg, hahhah! Men all den infoen og nye lærdommen tar på, hjermetrim på sitt beste.

Hva er dine planer for dagen?

2 kommentarer

Victoria Larsen

19.10.2017 kl.17:16

Så herlig!! :-)

Kristine Larsen

19.10.2017 kl.17:21

Victoria Larsen: Ikke sant :D

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv