Sommerplaner

Det er så deilig med ferie, selv om jeg har vært syk og ligget inne stort sett hele tiden. Selvfølgelig har vi også noen planer for ukene framover, så gleder oss masse! Hvaler


Det blir nok ihvertfal en tur til Hvaler i sommer når noen i familien til min kjære! Er så hyggelig i sommerhuset dems, Damon stortrives der også!

Grilling med venner og familie

Jeg ELSKER grillmat! Desverre har vi ikke lov å grille på verandaen her vi bor, men det er jo supert at det er mange fine parker å grille i her i Oslo. I tillegg så blir det vel å grille litt på besøk hos familie og venner i sommer!

Bø Sommarland?

Jeg har tidligere vært flere ganger i den parken, det er så gøy der!(unntatt at jeg blir ekstremt solbrent HVER gang jeg er der). Så håper at vi får til å resie dit i sommer, så om været hodler seg og anledningen byr seg så reiser vi en tur til Telemark for å ha det vannvittig moro.

Fylle 20 år

2.august så fyller jeg ENDELIG 20 år! Det tror jeg alle vennene mine og min kjære syntes er heeelt okey! Og ikke minst meg selv. Gleder meg veldig til bursdagshelgen min med mange av mine flotte venner.

Tyrkia – Kemer

14-21 september så reiser vi en uke til Tyrkia, selv om det er etter ferien så regnet jeg med den i sommerplanene fordi det er ikke alltid det er heeelt høst i september! Hehe. Gleder oss veldig, spesielt jeg for å se feriehuset til svigerforeldrene mine som er så snille å inviterte oss! Blir helt supert.

Bilder er lånt fra google og weheartit.


 
Ellers så er planen å jobbe, nyte solen og ha fine dager med min kjære og valpen vår! Tror det blir en super sommer.

Hva er dine planer for sommeren?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg