Følg bloggen min på facebook HER.
Oppskriften er lånt her.
· D E T T E T R E N G E R D U ·
♥ 2 egg
♥ 130 g mager kesam
♥ 60 g sukrin gold
♥ 60 g sukrin melins
♥ 50 g havremel
♥ 30 g fibra (kan bruke andre typer mel)
♥ ½ ts kanel + ½ ts kardemomme
♥ Et lite dryss med nellik
♥ 1 ts ekte vaniljeoulver/sukker/frø fra 1 vaniljestang
♥ 1 ts bakepulver
1. Sett ovnen på 180° grader
2. Miks sammen ingrediensene til en jevn og glatt rører. Kan eventuelt justeres med litt vann om røren blir litt tykk.
Oppskriften passer til en rund form på 20-22 cm i diameter eller en firkantet form på 14×18 cm (slik form jeg bruker nedenfor)
3. Stek kaken midt i ovnen i ca. 15-20 minutter, til den akkurat har fått satt seg.
Oppbevares i kjøleskap.
Nytes gjerne sammen med en lett julebrus, jeg syntes den varianten fra Lillehammer/Hamar er best! Perfekt guilty-free kos før desember!
♥
Ser veldig god ut! Må teste ut denne 😀
Victoria: Ikke sant! Den var veldig god <3
Dette så kjempe godt ut 🙂 (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)
lisarorvik: Så bra : D
ouh det hørtes jo og så veldig godt ut 😀
Mmm, dette så utrolig godt ut! Lurer på om jeg må prøve meg på denne <3