En uke igjen: 10 gode grunner til å gå i NOAHs fakkeltog mot pels

Følg bloggen min på facebook HER.

Det er nok en gang duket for et av årets viktigste fakkeltog, nemlig NOAHs fakkeltog mot pels. Gucci kunne nettopp nylig annonsere at de fra 2018 vil bli pelsfrie! Gucci er ekstremt i vinden for tiden med sin it-plagg som t-shirtsene og beltene. WOW for en bragd, er så utrolig stolt av at store motehus tar avstand fra dette groteske dyreplageriet! Nå bør Norge som nasjon følge etter!!!
 

·   N O A H S   F A K K E L T O G    M O T   P E L S   2 0 1 7   ·

NOAHs Fakkeltog mot Pels sitt bilde.
HER KAN DU FINNE MER INFO OM FAKKELTOGET! I OSLO GÅR TOGET 17:00 FRA YOUNGSTORGET, MAN FÅR KJØPT FAKKEL DER (TA MED KONTANTER)

1. Fordi dyrene trenger det så sårt. Hvert år blir mink og rev holdt i bur for at noen skal tjene penger på dyrs lidelser, fordi egoister kler seg i pels. Disse dyrene har rett til frihet, og få utløp for sine naturlige instinkter og ikke minst dems grunnleggende behov. 1kvm dekker ikke disse behovene på noen som helst måte. Derfor bør denne næringen forbys.

2. Fordi ekstremt mange andre land har gjort næringen forbudt eller laget et regelverk som gjør det umulig for oppdretterene å kunne drive. Fordi det finnes ingen human måte å drive pelsdyroppdrett på. Hvis man skulle funnet en “human” måte å gjøre det på ville det aldri blitt lønnsomt, derfor gjøres det ikke.

3. Fordi det er ikke værre i Kina, det er nettopp Skandinavisk pelsdyroppdrett som har lært Kina opp på dette feltet- og hvis du ser dokumentaren “Pels” så kan de også dokumentere dette. Eller les mer om det her.

4. Fordi dyrene kan ikke bruke sin egen stemme. Men vi kan, vi kan være dems stemme.

5. Fordi regjeringen har lagt frem sitt forslag til stadsbudsjettet som tar fra frivillige dyre- og miljøverngrupper sin støtte, for å så gi 2. millioner kroner til pelsdyrnæringen- av det norske folks skatt, hvorav opinionen ikke ønsker pelsdyrnæringen. Så hva er demokrati dere?

6. Fordi NOAHs fakkeltog mot pels er Europas største markering for pelsdyrene, og kjente personligheter holder flotte appeller år etter år! 

7. Fordi fakkeltoget arrangeres på hele 29 steder i Norge nettopp denne kvelden! GRIP MULIGHETEN

8. Fordi vi skal vise at vi sier NEI til statsfinansiert dyremishandling, fordi vi sier NEI til den “Fuckings statlige støtta” (som Sophie Elise ropte foran Stortinget i fjor), fordi vi sier NEI til å være et land som ikke vil gå frem som et godt eksempel og vi sier NEI til politikere som ikke ser lengre enn nesetippen sin. Vi sier NEI til  trange nettingbur og fangenskap av rev og mink.

9. Fordi pels er det INGEN som trenger.

10. Fordi jeg ber så uendelig på knærne at alle som leser dette vil rope for dyrene, heve flammen som et symbol på dyrenes håp og masjere med likesinnende opp til Stortinget. Det er så utrolig viktig, det er så viktig å vise at vi tar dyrenes egenverdi på alvor, det er så viktig at vi viser at vi tar vare på ALLE individer, ikke bare barn, eldre, flyktninger og skoleungdommen. Vi må ta vare på alle for å få et samfunn som vi alle kan leve med, og for å leve i et samfunn man kan være stolt av.

VIS AT DU BRYR DEG, OG STILL OPP I FAKKELTOGET! VI GIR OSS ALDRI!


Sees vi? / Noe du lurer på angående dette?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg