To måneder igjen til jul

Følg bloggen min på facebook HER.

Woow som dette året har flydd! I går var det 24. oktober og dermed kun 2 måneder igjen til jul. Jeg kan ikke vente! I år som i fjor har jeg selvfølgelig søkt ferie til julen og regner med at det går i boks. Jeg og familien skal til min onkel for å feire i år og det blir nok ekstra stas, for han fyller nemlig 50 på selve julekvelden så blir nok litt spesielt hyggelig i år. Jeg er faktisk ikke noe glad i å feire jul borte, liker best å feire hjemme hos mamma eller meg selv – men i år blir det ett unntak med tanke på onkel. Litt trist å ikke skulle feire med hundene, blir for mye folk + en katt til å ta med meg de, men skal gjøre ekstra stas på de før på dagen i stedet. Nyttår er ikke planlagt enda fordi jeg vet ikke hvordan jeg skal jobbe, men håper jeg kan få jobbe dag så jeg får gjort noe ut av kvelden.

I hvert fall så gleder jeg meg noe ekstremt til denne førjulstiden! Den blir nok litt annerledes i år, jeg reiser for første gang IKKE på julegateåpningen her hjemme på Toten, fordi i fjor så var den så dårlig, de har rett og slett ødelagt hele tradisjonen min så jeg blir nok å reise på en i Oslo i stedet. Litt trist, men det er en tid for alt og nå er det nye minner som skal skapes. Blir vell også ett par turer på julemarkedet i Karl Johan, har også blitt tipset om at det på Bygdøy er verdt å prøve ut også så vi får se. Er mulig det kanskje ikke blir førjuls-koldtbord med halve familien i år som vi alltid har – men jeg, mamma og søster reiser til en vennefamilie i midten av desember på pinnekjøtt-middag! Kanskje vi setter i gang en ny tradisjon der? Ellers blir det jo selvfølgelig masse julemusikk, julebrus, julekalendere og alt som hører til desember! Gleder meg til å sette i gang med handling av julegaver, ikke minst å pakke de inn. ELSKER å handle gaver og glede andre.

Må også få funnet antrekk til jul, har en kjole hjemme som jeg bare døøøør etter å få brukt, den er fra Anette Haga sin kolleksjon hos Nelly for noen år siden, jeg var for tjukk for den da og er litt usikker på om jeg kommer inn i den nå. Skal i hvert fall sette i gang med trening igjen når halsen er i orden, og spise sunt hele november så vi får se hvor langt jeg kommer med det eller om jeg må kaste inn håndkleet og kjøpe en ny. Tror jeg går for gjenbruk på julebordet med mine gode fotballvenner og litt usikker på antrekket til nyttår.

Foto: Arkivbilder fra desember i fjor.

Som dere ser så er desember rimelig godt planlagt, som vanlig haha! Over gjennomsnittet glad i den høytiden og håper den blir like magisk i år også som den bruker på å være. Gleder meg til å ta dere med igjennom den måneden sammen med meg ♡


Følg meg gjerne på InstagramHER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory ♥
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg