hits

Bucketlist for this summer

// inneholder konkurransebidrag

Alle andre legger jo ut sin bucketlist for sommeren, så da må jo jeg også kjøre på? Det er spådd fantastisk vær i sommer, så håper alt over blir gjennomført. Gleder meg masse til mange nye minner i sommer og ikke minst til jeg blir 20 år!

Er det noe jeg virkelig håper vi får gjennomført så er det en roadtrip til Bø sommarland! Ønsker så gjerne å fikse noen gratisbilletter så vi kanskje kan lure med noen som vil passe på Damon, for ønsker å ta med han på turen og. Men hvis det ikke ordner seg så får vi reise alene, har ihvertfall lyst til å ta med Go Pro kamera å filme, tror det hadde blitt en kul ting å vise på bloggen! Ihvertfall på http://sommarland.no/ så finner du alt av informasjon om parken, regler og alt annet du trenger å vite! Jeg kan ihvertfall anbefale Bø camping som er like ved sommarland om noen vil ha en rimeligere tur ned dit! (vært der flere ganger)

Hva er din bucketlist for sommeren?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv